• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bende bu gün 1.günümdeyim iyi gidiyor bakalım yarın içinde sebzelerimi haşlıcam..5 kilo gitmesede 4ede razıyım:9:

Bakin facede 5 gunde 5 kilo diyeti yapanlar diye bir grup actim ve ordan bi dosya olisturup baslangic kilolarimizi yazip bir gun belirleyip bildirim yapalim.ayrica durum paylasip birbirimizi motive edelim.gercekten bu 10 kiloyu vermeliyim ve motiveye ihtiyacim var bekliyorum bayanlar
tamam olur cumartesileri bildirim yapalım nasıl olur ? pazartesiden başlayıp yapılıyo genelde ki bende bu gün başladım cuma biter cumartesi aç karnına tartılıp paylaşırım kilomu çok iyi olur benimde verilcek 14 kilom var:18:

Hanımlar benim diyetim bitti tam 2 kilo verdim ama tekrar aldım yani bu diyet bana göre değil :50: harika bir detoks diyetim var 7 günlük hem daha sağlıklı ve hafif ona başlayacağım :1: :52:

selam kızlar en son et gününde yazmıştım tani kaçamağımla birlikte ama meyve ve yumurta günümde de kaçamaklarım oldu lakin 1.5 kilo verdim en azından bu beni feci motive etti pazartesi yeniden başlamak istiyorum ama önce kendimi bir gözden geçireyim.İlk olarak az su içiyorum ,bazen kahvaltı yapmadan çıkıyorum bu da iyi değil aynı saatlerde yemek yemiyorum akşamları geç vakitte evde ne bulursam yiyorum.işte kilolu olmamın sebepleri :(
evvela su içmekle başlamalıyımmm destek destek destekkk kızlaarrrr:34::46::46::46::46:

selam kızlar en son et gününde yazmıştım tani kaçamağımla birlikte ama meyve ve yumurta günümde de kaçamaklarım oldu lakin 1.5 kilo verdim en azından bu beni feci motive etti pazartesi yeniden başlamak istiyorum ama önce kendimi bir gözden geçireyim.İlk olarak az su içiyorum ,bazen kahvaltı yapmadan çıkıyorum bu da iyi değil aynı saatlerde yemek yemiyorum akşamları geç vakitte evde ne bulursam yiyorum.işte kilolu olmamın sebepleri :(
evvela su içmekle başlamalıyımmm destek destek destekkk kızlaarrrr:34::46::46::46::46:
1.5 kiloda çok iyi alkışşşş:46: 57kilo çok değil ama boyun kaç ? bende yarın et günüme geçicem tartılmadım hiç umarım bendede 3-5 kilo oynar :52: yaklaşık 2 litre su içiyorum günde en az 1 litre muhakkak..siyah çayı çok içerdim azaltmaya çalışıyorum yeşil çay içmeye başladım tarçınlı inşallah güzel olur:16:

benimde yarın et günüm haşlanmıs tavuk yemeyi düşünüyorumm bakalım ne kadar verebilicem buarada bugün reglim başladı bi etkisi olurmu

bende tavuk ve birazcık baharatlı kırmızı et yemeyi düşünüyorum.reglin bittikten 2-3 gün sonra tartıl istersen daha net görürsün kilonu

arkadaşlar bugün 5.günüm suana kadar 2 kilo gitti bakalım yarın kaç cıkıcam benden az gitti ama arada kaçamaklar yaptıgım için olabilir

Back
X