• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Selam arkadaşlar bu gün benim2.günüm bu diyette bu gün normalde sebze günümdü ama hazır sebzem olmadıgından bu günü yumurta günü yaptım sabah 2 tane yumurta haşladım vee yedim limon baharatla birasdaa tuz tabikide bu arada sebze gününde ne yapıcagı ı daaa bulmuş bulunmaktayım birazdan manava gidip domates biber patlican alıcam fırında güzelce közliceem daha sonra patlican salatası yapıcam koca bir borcam :) vee 3.günümde yani sebze günümde bu salatayı yicem sizlere de fikir olsun diye bubtarifimi paylaşayım dedim :) bu arada halaa tartılmadım cumartesi sabah tartılcam inş

kızlar mrb kolay gelsin hepinize.ben 1.68 boy, 67 kiloyum.benimle hemen hemen aynı olanlar varmı.gaza gelemiyorun bi türlü.yardımlasalım lütfen

Merabaa ben de seninlee hemen hemen aynı sayılırım boylar aynı kilom bu diyete ilk başladıgımda 63.500 dü ikinci günümdeyim bakalım ne olacak cumartesi tartılıp yazıcam buraya :)) bence başlamalısın ne kaybedersin ki... Hmmm evet evet kilo :)))

Merabaa ben de seninlee hemen hemen aynı sayılırım boylar aynı kilom bu diyete ilk başladıgımda 63.500 dü ikinci günümdeyim bakalım ne olacak cumartesi tartılıp yazıcam buraya :)) bence başlamalısın ne kaybedersin ki... Hmmm evet evet kilo :)))

ay canım senin kilon ıyıymış.gerci bizim boya 56 felan yakısıyor.hedef önce 60 ın altı.sonra 56.bakalım başlıcam bende yarın.sende sonucu özellikle paylaş.gaza geleyım

ay canım senin kilon ıyıymış.gerci bizim boya 56 felan yakısıyor.hedef önce 60 ın altı.sonra 56.bakalım başlıcam bende yarın.sende sonucu özellikle paylaş.gaza geleyım

Evet canım kesinlik katılıyorum sana benim de hedef ilk 60 görmek daha sonra 57:) yazıcam mutlaka cumartesi günü :) bu arada nisan 1 de başladım diyet yapmaya çeşitli diyetler sonucu 1 nisandan bu yana 71 kilodan 63 lerdeyim şu an amadaha yemem gereken bi 6-7 kilom daha var :)

slm bende geldimmmm.. Bugün benim de 2.günüm.. Sanırım iyi gidiyorum. 49.4 ile başladım, bugün 48.3 olmuşum. cok da inanmadım gerçi..Su kaybı falandır heralde. Devam edicem ama bakalım nolcak. bU arada dun 2 saat spor yaptım ve 800 gr lık patates yedim. Yaklasık 6 adet. Gece yemekte dayanamayıp esimin yaglı patates yemeginden de 2 kasık aldım:D Neyse kızlar kendinize iyi bakın..

Evet canım kesinlik katılıyorum sana benim de hedef ilk 60 görmek daha sonra 57:) yazıcam mutlaka cumartesi günü :) bu arada nisan 1 de başladım diyet yapmaya çeşitli diyetler sonucu 1 nisandan bu yana 71 kilodan 63 lerdeyim şu an amadaha yemem gereken bi 6-7 kilom daha var :)

71 den süpersin yaa.darısı bana.spor yaptın mı hiç

71 den süpersin yaa.darısı bana.spor yaptın mı hiç

Yok canım ya ne sporu cocukla spor mu oluyor belki birkaç gün merdiven inip çıktım o kadar.. Akşamları bir şey yememek asıl mesele akşam yemeğinden sonra birşey yememeye özen gösterdim tabiii kaçamaklarım olmadı değil sem de var mı çocuk ?

Yok canım ya ne sporu cocukla spor mu oluyor belki birkaç gün merdiven inip çıktım o kadar.. Akşamları bir şey yememek asıl mesele akşam yemeğinden sonra birşey yememeye özen gösterdim tabiii kaçamaklarım olmadı değil sem de var mı çocuk ?

2 tane var bende.fırsatım yok spora.sindi cıkıyorm ağlıyo benimki

Kizlar aglicam ya aranizda En kilolu olaniniz benim.
Bugün simdiye kadar 2 Tabak salata yedim simdi mate cay iciyorum malesef dayanamayip bi parca cikolata aldim. Birazdan yine salata yicem.

kizlar ben dün yatarken midem çok guruldadi, onun üstüne birde Sabah kahvalti yapmadan gittim saat 12 ye dogru basim döndü :(
kaçamaklarimda baya oldu

ögleye haslanmis mantar ve enginar yaptim ama inanin hiç istahima gelmedi bende kantinden yarim tabak salata aldim
içinde yarim zeytin ve çeyrek yumurta vardi kaçamak oldu yani
ardindan aksam eve gelince, isim çikti hemen evden çikmam lazimdi ve ben agzima yarim hurma attim
eve gelincede kaçamagim oldu off yinede kendimi çok yorgun hissediyorum

Sabah : su
ara : sekersiz kahve
ögle : çeyrek yumurtali, kereviz marul ve havuç salatasi, bir kasik haslanmis mantar
ara : yarim hurma
aksam : iki tane haslanmis enginar (birdahadayemem iyyyyy)
5-6 tane haslanmis dolmalik biber
ir kasik pilav bir çay kasigi kiyma
bir kasik Nutella :14::14::14:

ya pzar kilomu acıklayacaktım bi türlü giremedim kısaca özetlersem
4 gün yapmış oldugum diyette 4 kilo verdim 58,8 gördüm iki gündür bozdum :( ve şuan 60 kilo oldum tekrar yapıyorum pazartesi başlıycam dedim 2 gün kaçtı yarın son 3 günü yapıcam harika bi diyet çok etkili

ya pzar kilomu acıklayacaktım bi türlü giremedim kısaca özetlersem
4 gün yapmış oldugum diyette 4 kilo verdim 58,8 gördüm iki gündür bozdum :( ve şuan 60 kilo oldum tekrar yapıyorum pazartesi başlıycam dedim 2 gün kaçtı yarın son 3 günü yapıcam harika bi diyet çok etkili
Selam .... 4 gunde 4 kilo çok çok iyi fakat 2 gündür bozdum demişin nasıl. Yani diyeti bırakınca geri mi alıcaz kilolrı ? Yoksa sen mi abarttın o iki gunde yediklerini ? Acıklarmısın lütfen bir de kaçamakların oldumu :)))

selam kizlar çokk mutluyum bugün itibariyle taaammmmm 1.2 kilo vermisim

baslangiç 68.7
Bugün : 67.5

yuppppppppppiiiiiiiiii

bugün biraz peynir ve yagsiz somon baligi yicemmmm :56::56:

Back
X