• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar bugun yağsız ton balığı ile başladım sabah sabah gitmedi hiç ama napiyim :52::52: az öncede öğle yemeğimi yedim şimdide yeşilçaaayyy offf 5.gün den korkuyorum yumurta günü ben bütün gün yiyemem ki daha yeni yeni başladım yemeye zaten :44::44::26::26:

selam kızlar bugun yağsız ton balığı ile başladım sabah sabah gitmedi hiç ama napiyim :52::52: az öncede öğle yemeğimi yedim şimdide yeşilçaaayyy offf 5.gün den korkuyorum yumurta günü ben bütün gün yiyemem ki daha yeni yeni başladım yemeye zaten :44::44::26::26:

canim ben yumurtayi seviyorum ama ne bileyim gün boyu yiyemem, ben 5. günü yumurta+diyet yogurt yapacagim napalimmm
bugün bende yagsiz haslama somon baligi yedim ama tabiki kahvalti yapmadim öglede yedim iyi gitti :9::9:

bendemi öyle yapsam acaba?? sırf yumurta yiyemem ki

bence sende öyle yap, yani bilmem ama doymak için en az 7-8 tane yumurta yememiz lazim günlük, ve ben haftada ya bir yiyorum yada 2 ee bana dokunur kesin, bu yüzden şimdiden diyet yogurtlarimi aldim, Sabah zaten kahvalti yapmiyorum öglede 2 yumurta iki tanede yogurt yerim akşam yine ayni ohh mis gibi :))

benim en korktugum gün yarin yani meyve günü, evdede sevdigim meyveler yok :26: kivi ve portakal var, bugün zamanim olursa elma ve ananas alacagim, ananas yoksada sadece elma yerim artik, hayattada meyveyle doydugumu bilmem :(

aa aklima geldi, hazir meyve salatalari satiliyor konservede belki ondan alirim 4-5 çeşit meyve var içinde gün boyu onu yerimm :56::56:

Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.
20 yaşında 161 boyunda 61 kiloyum.Üst bacaktan göğüs altıma kadar bi yağlanma oldu 1 senedir. Hiç bu kadar kilolu olmamıştım. Bu diyet bana mantıklı geldi çünkü denildiği gibi yemek hazırlama zahmeti daha az (malum öğrenciyim). Açıkçası benim sorunum dengesiz beslenmem. Abur-cubura "ciddi" manada bağımlılığım var. Yeni işe başladım part-time, sırf hareket olsun diye. Bu bir avantaj benim için. Eğer erken geliyorsam eve, dışarı da çıkmadığım için evde can sıkıntısından abur-cubur yiyorum -komik gelebilir. Bu diyete başlamak istiyorum. Benim gibi bu konudan muzdarip arkadaşlar varsa veya bana yardım edebilecekler;her türlü yardıma açığım. Ağustos'un ortasına kadar kilo vermeliyim!! :O

merhaba kızlar, ptesi diyete başlamıştım ama maalesef bu hafta yapamadım ben. eşim rahatsızlandı, rapor aldı 1 hafta, evde yatıyor. canı sıkıldı ben diyet yapınca, çay içelim, kahve içelim demeye başladı. bende onu kıramayıp haftaya erteledim diyete. haftaya ptesi kısmet artık:) inşallah sizler güzel kilo verirsiniz...

canim ben yumurtayi seviyorum ama ne bileyim gün boyu yiyemem, ben 5. günü yumurta+diyet yogurt yapacagim napalimmm
bugün bende yagsiz haslama somon baligi yedim ama tabiki kahvalti yapmadim öglede yedim iyi gitti :9::QUOTE]
5. gün ya yumurta yada yogurt ve süt ürünleri degil mi? ikisi beraber mi oluyor? ben 5.gün yogurt ve peynir yemeyi düsünüyorum.yumurta yemesem olur mu? bayagi soru sordum.bir cevaplayan olur insallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence sende öyle yap, yani bilmem ama doymak için en az 7-8 tane yumurta yememiz lazim günlük, ve ben haftada ya bir yiyorum yada 2 ee bana dokunur kesin, bu yüzden şimdiden diyet yogurtlarimi aldim, Sabah zaten kahvalti yapmiyorum öglede 2 yumurta iki tanede yogurt yerim akşam yine ayni ohh mis gibi :))

bende haftada bir yiyorum o da pazar kahvaltısında :51::51: 7-8 yumurta yersek kurdeşen dökeriz ayol :52::52: evet yoğurt ile desteklemek gerek ...yarın meyve günü çok severim meyve sıkıntı olucağını sanmıyorum yani umarım :44::44:

Selam kizlar Ben Iki günde sadece 400 gramm verdim ama son Iki ayda 6 kilo verdim ondan biraz durakliyor ama yinede memnunum benim esimde ilk defa yapyior o günde 2 kilo verdi. Ve bence kilolara alakasi var kilo ne kadar fazla olursa okadarda cok gidiyor onun icin 100 Gramm da Versek Moral bozmak yooookkkk.

Selam kizlar Ben Iki günde sadece 400 gramm verdim ama son Iki ayda 6 kilo verdim ondan biraz durakliyor ama yinede memnunum benim esimde ilk defa yapyior o günde 2 kilo verdi. Ve bence kilolara alakasi var kilo ne kadar fazla olursa okadarda cok gidiyor onun icin 100 Gramm da Versek Moral bozmak yooookkkk.

Pardon yanlis yazdim Iki günde 2 kilo verdi yanlis anlasilmasin.

kızlar merhaba :) ben bu diyeti geçen hafta yaptım tartılamadım ama gözle görülür cok güzel incelmem oldu özellikle göbek bölgesinden :) tae bo diye spor var onun videosunu yaptım oda çok etkiledi nişanlım görünce çok şaşırdı :)
okulumla uymuyor ben perşembeden pazara müsait olduğum için yarın tekrar yapacağım; devam eden arkadaşları tebrik ediyorum şimddiden benim regl dönemim oldugu için ilkgün bayılıyordum az kalsın o yuzden günlük biraz çikolata kaçamaklarım oldu :) çok başınızı ağrıtmıyım kızlar öpüyorum hepinizi :)
:16:

Bugün ilk günümdü sadece 2 patates yedim patatesten midem bulanıyor artık bütün gün su ve çayla idare ettim yarım meyve günü yapıcam karpuzum hazır :D bu hafta kaçamaksız bitirmem lazım tam 5kilo gitsin istiyorum..

kızlar merhaba içim dışıma çıktı 4 gündür bütün düzenim bozuldu ( vc :17::17: )

şu ana kadar liste dışına çıkmadım bol su ve yeşilçay içtim egzersiz yaptım ama sadece 1,5 kilo verdim ve çektiğim sıkıntıya değmedi...

geçen sene önce diyetisyenden aldığım bir liste ile devam etmeyi düşünüyorum güzel kilo vermiştim onunla katılmak isteyen varmı ?

SABAH
1 bardak süt (diyet)
1 bardak greyfurt suyu
yumurta beyazı(sınırsız)
1 bardak portakal suyu
50. gr yağsız beyaz peynir
2 dilim kepekli,çavdar yada tam buğday ekmeği
söğüş (domates,salatalık)
1 elma ara öğün saat 10 gibi

ÖĞLE VE AKŞAM

tavuk göğsü haşlama veya ızgara
et haşlama veya ızgara