• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar 2 gündür 1. günü tekrarlıyorum çünkü akşamına bozmuş oluyorum yarın tekrar 1 den başlıycam ama diyorum ki sebze gününden başlasam patatesi son güne atsam bir zararı olur mu ki? ://

selam kizlar yaa :14: ben bugün tamamen bozdum
yok arkadaş ben meyveleyle asla ve asla doymuyorum ve meyve benim iştahimi feci şekilde açiyor!
yarim kilo kayisi yedim birkaç hurma yedim ama yok doymuyorum dahada çok acikiyorum
bunun üzerine 2 tane bisküvi, ardindan tatli krizim tuttu bayagi çikolata yedim :14::14:
akşam peynirde yedim birazcikta tavuk

1.5 kilo vermiştim, ama sanirim yarin hepsini almiş olacagim, nasilda sevinmiştim iştahim kapali vede kilo veriyorum diye
bu diyeti bir daha yaparsam meyve gününü ya patates olarak yapacagim yada protein

yarin ise yumurtalarimi hazirladim, diyet yogurdumuda, onlarla idare edicem artik, hayirlisi :50::50:

Günaydın kızlarr bana katılmak isteyen yok sanırım neyse :24::24: ben başladım bugun sabah 1 dilim tam buğday ekmeği domates yağsız peynir şekersiz çay içtim

Bugün 3. Günüm patlıcan salatası yaptım gayet ii gidiyor ama son 2 gün ne yesem bilmiorum regli olduğum halde kilo vermemde sorun yok ama başlamadan önce pirinç lapası yaptım çok iyi geldi

kızlar benimde ikinci gün bugün sebze günü yaptım kendime buzlukta pazı vardı soğanı tencereye koydum yarım tatlı kasıgı salca ve baharatlarla bende yagsız sebze yemeğimi oyle yaptım bütün gün onu yıyorum :) yarında yumurta günü yapmayı düşünüyorum ama meyve gününde bende doymayanlardanım ne yapcam bilmiyorum ..
bu arada kızlar ben yemekten bır saat once uc bardak su ve 3 kayısı yıyorum bagırsaklarım için .. kaçamak oluyor ama yapmak zorundayım ..

kızlar benimde ikinci gün bugün sebze günü yaptım kendime buzlukta pazı vardı soğanı tencereye koydum yarım tatlı kasıgı salca ve baharatlarla bende yagsız sebze yemeğimi oyle yaptım bütün gün onu yıyorum :) yarında yumurta günü yapmayı düşünüyorum ama meyve gününde bende doymayanlardanım ne yapcam bilmiyorum ..
bu arada kızlar ben yemekten bır saat once uc bardak su ve 3 kayısı yıyorum bagırsaklarım için .. kaçamak oluyor ama yapmak zorundayım ..

ya bende meyve gününde çok zorlandim ve diyeti bozdum çünkü meyveyle doymuyorum, ama bugün son günüm ve yumurta günüm

Kimsenin sevkini azmini kirmak istemiyorum ama deneyimlerimi paylasmam lazim.
Ben bu diyete cok kararli basladim dogum sonrasi cok fazlam var cunku basladigimda tam 88 kiloydum
5 gun icinde 83 kiloya indim bu diyetle cok sevindim. Ama sonraki gun listede gectigi gibi izin gunu ve okadar dikat etmeme lazim yediklerime, sabah kalkip dartildigimda
verdigim kilonun yarisindan fazlasini geri almistim.Belkide benim bunyem elverisli almaya metopolizmam cok yavas cunku, siz isterseniz devam edin ama ben buyuk bir hayal kirikligina ugradim simdiki teorim az yemek yine bol su ve sporla geri gelmiyecek sekilde kilo verip yemek duzenini olusturmak.1 yada 2 kilo vermek istiyenler deneye bilir ama cok kilosu olupta 5 kilo vermek istiyenler tekrar geri alir. Sizlere basarilar Arkadaslar..

Kimsenin sevkini azmini kirmak istemiyorum ama deneyimlerimi paylasmam lazim.
Ben bu diyete cok kararli basladim dogum sonrasi cok fazlam var cunku basladigimda tam 88 kiloydum
5 gun icinde 83 kiloya indim bu diyetle cok sevindim. Ama sonraki gun listede gectigi gibi izin gunu ve okadar dikat etmeme lazim yediklerime, sabah kalkip dartildigimda
verdigim kilonun yarisindan fazlasini geri almistim.Belkide benim bunyem elverisli almaya metopolizmam cok yavas cunku, siz isterseniz devam edin ama ben buyuk bir hayal kirikligina ugradim simdiki teorim az yemek yine bol su ve sporla geri gelmiyecek sekilde kilo verip yemek duzenini olusturmak.1 yada 2 kilo vermek istiyenler deneye bilir ama cok kilosu olupta 5 kilo vermek istiyenler tekrar geri alir. Sizlere basarilar Arkadaslar..

aa çok üzüldüm ya, bende yaptim ama son iki gün çok kaçamakli oldu, bugünde misafirlerimiz var, ben kaçiripta verdiklerimi ya geri alirsam :(

selam kizlar nasilsiniz?
dün benim son günümdü kaçamagim yoktu aksama kadar fakat aksam bal ve kek bir dilim yedim

sonuca gelirsek, bende tiroid var bu yüzden çok yavas kilo veren biriyim, ve buna ragmen 1.4 kilo verdim
baslangi 68.7
bugün 67.3

mutluyum tabi ama bir günde verdigimi almaktan korkuyorum :(

Kızlar birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok mutlu olurum.

- Şuan adet dönemimdeyim kilo vermem de bir sorun olur mu?
- Zayıflama olayını düşündükçe içim biraz daralıyo sanki zayıflayamycakmışım gibi geliyo kötü hissediyorum yani bunun zayıflamaya bir etkisi olur mu?
- Bu diyet 5 günde en az 3 kilo verdiriyor ben 10 gün yapıcam zaten mesela 10 gün sonunda 6 kilo verdim diyelim bu dış görünüşte de belli olur mu? (özellikle bunu çok merak ediyorum.)

merhba bn 170 boyndym 70 kiloyum 60 a düşmek isdiyorum 10 kilo fazlam var fakat bunu yaparsam dış görnüşmde de belli olucak mı? bide arkadaşlar bu diyeti yaptığımızda vücüttaki su mu gidiyor kas mı gidiyor yoksa yağlar mı gidiyor onu çok merak ediyorum...

merhaba bayanlar ben bugün diyetime başladım umarım bir sorun olmaz.

şu anki kilom 61.3 bakalım kaç kilo vericem diyet sonunda çıkıcam tartıya. kızlar sizde verdiğiniz kiloları yazarsanız sevinirim. tüm diyetçilere kolay gelsin... :)

merhaba bayanlar ben bugün diyetime başladım umarım bir sorun olmaz.

şu anki kilom 61.3 bakalım kaç kilo vericem diyet sonunda çıkıcam tartıya. kızlar sizde verdiğiniz kiloları yazarsanız sevinirim. tüm diyetçilere kolay gelsin... :)

maşallah goncacım zaten kilon normal sayılır..böyle şok diyetler yapma bence,az yiyerek verebilirsin...

maşallah goncacım zaten kilon normal sayılır..böyle şok diyetler yapma bence,az yiyerek verebilirsin...

teşekkür ederim canım ama biraz var fazlalığım. giydiğim kıyafetler beni biraz sıkınca çok gıcık oluyorum. Zaten ara sıra kilomu kontrol altına almazsam alıp başını gidecek :))

şuanda diyet süper gidiyor 20.05.2013 pazartesi günü başladım ve sabahtan sabaha tartıldım.

1. Gün: Sabah 61.3 kg (başlangıç kilom) patates günü çok zor geçti yağsız tuzsuz olunca patatesten böö geldi resmen.
2. Gün: Sabah 60.2 kg sebze bakımından fena değildi kendime orta limonlu bol yeşillik ve sebzeli patlıcan salatası yaptım iyi geldi.
3. Gün: Sabah 59.00 kg bugünkü yemeğim haşlanmış derileri yağları alınmış tavuk. şimdilik iyi gidiyor.:56:

yani kızlar 2 günde tam 2.3 kilo verdim. ayrıca şunu fark ettim. Sabahki kilom ile akşamki kilom arasında pek bir fark olmuyor 300-400 gr falan yada hiç yok nerdeyse ama sanırım kilo kaybı (benim için öyle) gece uyurken oluyor. Başladığımdan beri böyle.

ben bu diyeti en fazla 2 defa yapacağım yediklerimi de abartmayınca sanırım kilom korunur. umarım herkesin dediği gibi hemen bu kilolar özellikle fazlasıyla geri alınmıyordur. deneyip göreceğim hadi hayırlısı artık.

bu diyeti yapanlar sonunda kaç kilo verdiklerini yazarlarsa iyi olur. merakımdan yani :9:

Geçen hafta yaptım diyeti fakat regl olduğum için 1 gr bile veremedim boşa gitti 5 gün :( bugün yine başladım son haftam olsun istiyorum ama bi türlü olmadı :) sporada yazıldım bakalım neler olcak ...

Back
X