- Konu Sahibi incilideniz
- #17.001
Kızlar 2 gündür 1. günü tekrarlıyorum çünkü akşamına bozmuş oluyorum yarın tekrar 1 den başlıycam ama diyorum ki sebze gününden başlasam patatesi son güne atsam bir zararı olur mu ki? ://
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün gün durup akşam yemek sana kilo aldırır bence kendini hazır hissedince başla ayrıca istediğinle başla fark etmiyor.
kızlar benimde ikinci gün bugün sebze günü yaptım kendime buzlukta pazı vardı soğanı tencereye koydum yarım tatlı kasıgı salca ve baharatlarla bende yagsız sebze yemeğimi oyle yaptım bütün gün onu yıyorum :) yarında yumurta günü yapmayı düşünüyorum ama meyve gününde bende doymayanlardanım ne yapcam bilmiyorum ..
bu arada kızlar ben yemekten bır saat once uc bardak su ve 3 kayısı yıyorum bagırsaklarım için .. kaçamak oluyor ama yapmak zorundayım ..
Kimsenin sevkini azmini kirmak istemiyorum ama deneyimlerimi paylasmam lazim.
Ben bu diyete cok kararli basladim dogum sonrasi cok fazlam var cunku basladigimda tam 88 kiloydum
5 gun icinde 83 kiloya indim bu diyetle cok sevindim. Ama sonraki gun listede gectigi gibi izin gunu ve okadar dikat etmeme lazim yediklerime, sabah kalkip dartildigimda
verdigim kilonun yarisindan fazlasini geri almistim.Belkide benim bunyem elverisli almaya metopolizmam cok yavas cunku, siz isterseniz devam edin ama ben buyuk bir hayal kirikligina ugradim simdiki teorim az yemek yine bol su ve sporla geri gelmiyecek sekilde kilo verip yemek duzenini olusturmak.1 yada 2 kilo vermek istiyenler deneye bilir ama cok kilosu olupta 5 kilo vermek istiyenler tekrar geri alir. Sizlere basarilar Arkadaslar..
merhaba bayanlar ben bugün diyetime başladım umarım bir sorun olmaz.
şu anki kilom 61.3 bakalım kaç kilo vericem diyet sonunda çıkıcam tartıya. kızlar sizde verdiğiniz kiloları yazarsanız sevinirim. tüm diyetçilere kolay gelsin... :)
maşallah goncacım zaten kilon normal sayılır..böyle şok diyetler yapma bence,az yiyerek verebilirsin...