• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bu diyeti çok yapmak istiyorum ama olmuyor hatta diyet programlarını uygulayamıyorum o an canım ne isterse onu yiyorum artık çaresini böyle buldum dün sabah meyve yedim sadece sonrai öğünlerde de az az ne istediysem ekmek yok pilav yok bu şekilde iyi gidiyor bakalım kuruyemiş çok seviyorum onları da yiyorum ara öğün olarak

yaptıklarımın etkisi de oluyor spor var haftada 3 gün geri kalan günlerde de evde yapmak istiyorum ama daha başlayamadım:31:

bende başladım bu diyete 3 gün oldu bugün.60.4 le başlamıştım şuan 59.9 kiloyum yani üçgünlük eziyet sadece 500 gram için:( üstelik hergün 1 saat spor yapmama rağmen..bu kiloda sürekli oynuyorr anlamıyorum neden bukadar zor kilo veriorum:( metobolizman çok yavaş sanırım :(( 20 li yaşların başıyla 28 arasında bile dağlar kadar fark var bence metobolizmanın hızı anlamındaa yani.5 günde 5 kilo olayı bence kilo 80ler 90 lar civarında olunca bi çözüm olur diye düşünüyorum dediğim gibi ben bi etkisini görmedim hatta bugün bırakıp daha sağlıklı ve yavaş kilo verdiren bi programa başlamayı düşünüyorum.tatil de iice yaklaştıı yaaa eee koca kış yiyip içip yat 1 haftada vercem die uğraş..akılsız başımın cezasını ayaklarım kollarım bütün kaslarım çekio şuan:)))

bende başladım bu diyete 3 gün oldu bugün.60.4 le başlamıştım şuan 59.9 kiloyum yani üçgünlük eziyet sadece 500 gram için:( üstelik hergün 1 saat spor yapmama rağmen..bu kiloda sürekli oynuyorr anlamıyorum neden bukadar zor kilo veriorum:( metobolizman çok yavaş sanırım :(( 20 li yaşların başıyla 28 arasında bile dağlar kadar fark var bence metobolizmanın hızı anlamındaa yani.5 günde 5 kilo olayı bence kilo 80ler 90 lar civarında olunca bi çözüm olur diye düşünüyorum dediğim gibi ben bi etkisini görmedim hatta bugün bırakıp daha sağlıklı ve yavaş kilo verdiren bi programa başlamayı düşünüyorum.tatil de iice yaklaştıı yaaa eee koca kış yiyip içip yat 1 haftada vercem die uğraş..akılsız başımın cezasını ayaklarım kollarım bütün kaslarım çekio şuan:)))
doğru söylüyorsun kesinlikle kilo vermek metabolizme ve vücudun diyette uygulanan programa alışık olup olmamasıyla ilgili kesinlikle. ben 29 yaşındayım. ilk 2 günüm çok güzel geçti 2 günde 2.3 kg verdim. 3. gün sadece tavuk yedim yani 3. gün saf protein diyeti yaptım. ben daha önce 2 defa dukan diyeti yaptığım için vücudum saf protein günlerine alışık o yüzden 3. gün diyetinin sonucu sadece 500 gr. :25:

1. Gün: Sabah 61.3 kg (başlangıç kilom) patates günü çok zor geçti yağsız tuzsuz olunca patatesten böö geldi resmen.
2. Gün: Sabah 60.2 kg sebze bakımından fena değildi kendime orta limonlu bol yeşillik ve sebzeli patlıcan salatası yaptım iyi geldi.
3. Gün: Sabah 59.00 kg haşlanmış derileri yağları alınmış tavuk, kuru kuru zor oldu ama oldu geçti. kuruluğu gidermek için resmen çayla beraber tavuk yedim :37:
4. Gün: Sabah 58.5 kg bugünkü menü meyveler. aldım geldim işe ne varsa en kolay gün bugün olacak sanırım.

1. Gün: Sabah 61.3 kg (başlangıç kilom) patates günü çok zor geçti yağsız tuzsuz olunca patatesten böö geldi resmen.
2. Gün: Sabah 60.2 kg sebze bakımından fena değildi kendime orta limonlu bol yeşillik ve sebzeli patlıcan salatası yaptım iyi geldi.
3. Gün: Sabah 59.00 kg haşlanmış derileri yağları alınmış tavuk, kuru kuru zor oldu ama oldu geçti. kuruluğu gidermek için resmen çayla beraber tavuk yedim
4. Gün: Sabah 58.5 kg menü meyveler. Meyve diyeti çok rahat geçti ama meyveler genelde tatlı olduğu için erik hariç bayıldım azcık. hiç acıkmadım tok tuttu. yediklerim. elma, kiraz, karpuz, kayısı, erik.
5. Gün: Sabah 57.8 kg. bugünkü menüde sadece yumurta yiyeceğim. yarın sabah 5 günde kaç kilo verdiğim belli olacak.

bugün son gün sonunda ama bi sorunum var hasta oldum o yüzden vücudum su tutacak ve büyük ihtimal yarın sabah tartıldığımda pek bi fark olmayacak ama hafta sonu yediklerimi abartmayınca en geç pazartesi günü (hastalık bitiminde) vücudumun tuttuğu o su gidecek ve tam olarak verdiğim kilo belli olacak. Hastalık dönemlerinde kilo veremiyorum diye dert etmeyin, sadece moral olarak motivasyonunuzu düşürüyor. aslında kilo veriliyor ama vücut su tuttuğu için vermiyormuşsunuz gibi görünüyor ve moral bozuyor ama hastalık sonunda vücuttaki ödem atılınca kilo verdiğinizi anlıyorsunuz.
ben bu diyeti çok sevdim eğer bu diyeti çok sık yapıp vücudunuzu alıştırmadıysanız ve gerçekten diyetin koşullarına uyduysanız kilo vermemek gibi durum yok. birazda yürüyüş yanında o zaman işte mükemmel.

sizlerin de deneyimlerini bekliyorum kızlar. bütün diyetçilere kolay gelsin. :56:

selam kizlar, bende bu diyeti bundan iki hafta önce basladim, ama pis bogazimi tutamayip sadece 3 gün yaptim ve 1.200 kilo verdim, ve o günden sonra bazi günler çok abartarak yedim, ve verdigim kilonun yarisini geri aldim, ama ben kilo vermeye çok ugrastim ve asla 68.5 ten asaya inmedim, simdi ise 67.5 ile 68 arasiyim yani bu diyetten kârli çiktim

bu nedenle pazartesi baslamayi düsünüyorum haydi hayirlisi...

3. Gün: Sabah 59.00 kg haşlanmış derileri yağları alınmış tavuk, kuru kuru zor oldu ama oldu geçti. kuruluğu gidermek için resmen çayla beraber tavuk yedim
4. Gün: Sabah 58.5 kg menü meyveler. Meyve diyeti çok rahat geçti ama meyveler genelde tatlı olduğu için erik hariç bayıldım azcık. hiç acıkmadım tok tuttu. yediklerim. elma, kiraz, karpuz, kayısı, erik.
5. Gün: Sabah 57.8 kg. bugünkü menüde sadece yumurta yiyeceğim. yarın sabah 5 günde kaç kilo verdiğim belli olacak.

bugün son gün sonunda ama bi sorunum var hasta oldum o yüzden vücudum su tutacak ve büyük ihtimal yarın sabah tartıldığımda pek bi fark olmayacak ama hafta sonu yediklerimi abartmayınca en geç pazartesi günü (hastalık bitiminde) vücudumun tuttuğu o su gidecek ve tam olarak verdiğim kilo belli olacak. Hastalık dönemlerinde kilo veremiyorum diye dert etmeyin, sadece moral olarak motivasyonunuzu düşürüyor. aslında kilo veriliyor ama vücut su tuttuğu için vermiyormuşsunuz gibi görünüyor ve moral bozuyor ama hastalık sonunda vücuttaki ödem atılınca kilo verdiğinizi anlıyorsunuz.
ben bu diyeti çok sevdim eğer bu diyeti çok sık yapıp vücudunuzu alıştırmadıysanız ve gerçekten diyetin koşullarına uyduysanız kilo vermemek gibi durum yok. birazda yürüyüş yanında o zaman işte mükemmel.

sizlerin de deneyimlerini bekliyorum kızlar. bütün diyetçilere kolay gelsin. :56:

kilonu merakla bekliyorum ve seni tebrik ediyorum, ben bogazimi tutamadim malesef bundan iki hafta önce

merhaba arkadaşlar.pazartesiden itibaren başlayacagım bende bu diyete.artı kendıme bır egzersiz programı da buldum.inşallah onuda yapacagım.ben 61 li kilolardayım boyum 1.60 yaşım 29.
kendimi bildim bileli ara ara diyet yapıp kendımı kasıp kılomu tutmaya çalışmazsam böyle oluyorum yanı kılom alıp basını gidiyor.bayagıdır diyet miyet yapamıyorum.birde ''hadi ya hamile kalırsam bu ay'' diye de diyetten uzak durmaya çalışıyorum.ama her ay off yine adet oldum diyerek bu ayda diyet yapamadan geçti diye üzülüyorum.ama bu sefer artık yeter diyorum ve bu diyete başlayacağım.hamilelik olursa da olduğu kesinleşinceye kadar yaparım diyetimi naaapayım.
sinirlerim bozuluyor.evdeki kıyafetlerıme olmuyorum.bir davet düğün nişan olacak diye ödüm kopuyor:(

pazartesi sabah tartılıyorum ve hem diyete hem egzersize başlıyorum.

hedefim 5 günde 5 kılo da değil.çünkü herkesin kılo durumuna metabolizma hızına göre değişir verilen kilo.bununda farkındayım.tek hedefım bu artışa dur demek ve kendimi hafiflemiş hissetmek, evdeki kıyafetlerime de sığmak tabiki.

umarım herkes emeğinin hakkını alır.umarım şu fazlalıklardan kurtulup rahat bir nefes alırız.

haydi kızlar kaçamakları bırakın.birbirimizi motive edelim.kimsenin gazına veya moral bozma çabalarına gelmeyelim.

selam kizlar bende karar verdim yarin basliyorum
simdiden ise götürecegim yemegi hazirladim, közlenmis patatese iki dal marul dogradim arkadaslarim diyette oldugumu bilmesin ve patates salatasi sansinlar diye :35::35::35::36::36::36::36:

Cumartesi yazdığım gibi bugün başlıyorum;) Sabah tartıldım 61,2 kiloyum.patateslerim haşlanıyor;) umarım sıkıntı yaşamadan bugünü atlatırız hepimiz

kizlar daha önceden yapmıştım bu diyeti bol kaçamaklı 2 kilo vermiştim. bugün yeniden başladım. patatesler haşlanıyor. final haftam olduğu için ben neskafede içecem. hadi bismillah:)

Selam kızlar ya ben 60 a merdiven dayadım döndüm geldim ya. Siz ne yapıyorsunuz bakalım.bu arada telefon uygulaması varmış indirdim kullanıyorum:rolleyes:

benıde alın aranıza ısten cıkıp evde oturmamla bır sısmeye basladımkı sormayın kılomu dahı bılmıyorum cunku gunden gune kılo alıyorum yanlarım basenlerım gobegımde cıkmaya basladı artık yarın bende baslıycam cok ıradesızım umarım bırakmam.

Bugün 2. günüm kızlar. Dün 61.2 ile başladım 6 büyük patates yedim. Çok su tüketemedim.bu sabah tartıldım 60.6 çıktım:)
Sabah kahvaltıda bol salata yaptım yedim.ama dayanamayıp 4 tane de ceviz yedim:( öğlen yine bol salata yemeyi düşünüyorum. akşama da mantar yemeyi düşünüyorum. Sabah neyle başlarsak onu yemeliyiz biliyorum ama sabah sabah mantar yiyemeyeceğim;)))))
Herkese bol şans .

Dün başlayanlar !!!!!! Naptınız????

dün hiç kaçamaksız 1. günü tamamladım zaten 2 haftadır az yiyerek ve spor yaparak diet yapıyordum ve dün birde buna katlanmaya çalışayım demiştim çünki bu dieti 2. deneyişim ve 1. de ilk gün akşam patatesten sıkılıp yeter diyip bırakmıştım

ancakkk sabah kaçamak yapmamış olmanın mutluluğuyla uyandım ve sonra tartıya çıktım dün tam 67,3 kg çıkmıştım bugün sabah 65,8 süperdi mutlaka su vs.de var ama en azından tartıdaki eksik sayı beni amacıma yakınlaştırdığı için mutluyum :D:D:D

kilonu merakla bekliyorum ve seni tebrik ediyorum, ben bogazimi tutamadim malesef bundan iki hafta önce

ve kilom 56.8 kg. 5. gün sonunda yani toplam 4.5 kg verdim.
fakat şöyle bir durum var. hafta sonu abartmadım kesinlikle ve hatta yiyemedim bile. cumartesi sabah çok hafif bir kahvaltı yaptım kalp atışlarım acayip yükseldi. normalde 70 lerde gezen kalp atışım 120 ye çıktı eee tabi bünye alışınca bi çarpındı oldu ama bir daha olmadı. hafta sonu kesinlikle abartmadan yedim hatta yiyemedim 1,5 kiloyu geri aldım. bence bu diyet güzel işe yarıyor ama işleyişi 5 ileri 2 geri. o yüzden 5 kilo vermek isteyen 2 hafta yapmalı ama memnunum güzel verdiriyor kiloyu ve boğazın kesiliyor kesinlikle. ben haftaya bir daha başlayacağım. benim vücudum diyete alışık olmasına rağmen iyi verdim. diyet sonrası iştahımın kesilmede harika bir şey. zorla yemezseniz birdaha kimsenin çok yemek yemek isteyeceğini sanmıyorum. kızlar sizlerinde kaybettiğiniz kilolarınızı bekliyorum... :))

kaybettiğimize üzülmediğimiz tek şey kilolarımız :1:

Back
X