- Konu Sahibi incilideniz
- #17.101
3 gündür yapıorum bu diyeti ama kilo veremiorum durdu kilo vermem çok yaptığım için sanırım 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm azaim ben burdayım senin n asıl gidiyor ben sabah etimek tuzsuz 2 dilim bir tane salatalık kahvaltımı öyle yaptımm,gayet iyi gidiyor umutluyumm hırsılıyım![]()
uygulaması kolay mı.kaç kilosun.
ben 83,5 kiloyum dikkat ediyorum.
haftada 1 kilo gidiyor.biraz hızlansa iyi olur.
bilgilendirirmisin.
arkadaşımda lisedeyken bununla 5 günde 5 kilo vermişti..ben bir kere başladım ikinci günü bıraktım..
mesele iradesizlik açlık değildi..zaten aç kalmıyorsun sınırsız olduğu için..
çevremdekilerin başta annem olmak üzere çok sağlıksız,şok diyet diyerek beni vazgeçirmeleriydi..
aslında başlayabilirim yarın..bugün patates alayımda..
sevemedim şu hollywoodu..
aç kalıyorum.ara öğün yok.
bilgiler için teşekkürler yarın başlarsam
kilomu bildiririm.umarım sonuç alırım...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
slm ceylin, bende salatalık, közlenmiş domates, çok az 3 çatal semizotu yemeği yedim, akşamda 1 salatalık yerim birazdan da yürüyüşümü yapacağım 1 kilo gitmiş 56 olsam bana yeter bırakmayacağım diyeti, yanımda gözlemeler börekler yiyorlar![]()
merhaba kızlar bende başlamayı düşünüyorum bu diyete boyum 1,60 ve şu anda 59 kiloyum yarın başlasammı acaba?? bakim evde patates var mı? :)) başlarsam yarın yazarım size...