• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

.5.günüm ve bugün bitiyor,hergün o yicek olduğun şeyi canın istemiyor sanki bir gün önce bıktığın patatesten ertesi gün diyorsun ne güzel başka bişi yicem,ama o gün başka bişi özlüyosun,kesinlikle gaza gelmek için başlangıç için süper bir d,yet,5.günümdeyim 2.9 kg vermişim,yarınada belki yarım kg, az olurum,çok amaçok az çıktım diyet dışınaa yani mesela bir kaşık yoğurt gibi öyle ekmek yağ tuz şeker almadım,meyve gününde 1 kaşık yoğurtla meyve salatası yaptım,bugün yumurtaa v vücut artık alışıyo haydi kızlaar mideyi küçültelim birde ben hergün 1 saat yürüdüm.hepimize kolay gelsin,buarada pztsi tekrar başlıcam ancak h.sonu da bu diyet değil ama normal diyetle geçicek,lütfen düşünün şimdi irademizi kontrol edersek daha sonra gördüklerindee insanlar yüzün küçülmüş sen süzülmüşsün vs,diyecekelr bu herşeye değerrr,tabii maaşşşşaaallaahhhh ne kilo almışşsıınn diyenlereeeee de kapakk:):47:

slm azaim ben burdayım senin n asıl gidiyor ben sabah etimek tuzsuz 2 dilim bir tane salatalık kahvaltımı öyle yaptımm,gayet iyi gidiyor umutluyumm hırsılıyım :nazar:

slm azaim ben burdayım senin n asıl gidiyor ben sabah etimek tuzsuz 2 dilim bir tane salatalık kahvaltımı öyle yaptımm,gayet iyi gidiyor umutluyumm hırsılıyım :nazar:

slm ceylin, bende salatalık, közlenmiş domates, çok az 3 çatal semizotu yemeği yedim, akşamda 1 salatalık yerim birazdan da yürüyüşümü yapacağım 1 kilo gitmiş 56 olsam bana yeter bırakmayacağım diyeti, yanımda gözlemeler börekler yiyorlar :(

27.05.2013'de başladım bu diyete 67.3 67.4 arasıydım 5 gün kaçamaksız yaptım ve en son 64 kg oldum sonra diyeti bıraktım herşeyden yedim ve abarttımda doğum günleri ev oturmaları hafta sonu sefaları ama bugün tartıldım 65,5 çıktım yani tek sudan gitseydi yine 67,3 gibi belkide fazlası olurdum demekki bu diyet işe yarıyormuş pazartesi günü tekrar başlıyorum başlıycak arkadaşlar varsa birbirimizi cesaretlendirelim birlikten kuvvet doğar kızlar :3:

merhaba kızlar bende başlamayı düşünüyorum bu diyete boyum 1,60 ve şu anda 59 kiloyum yarın başlasammı acaba?? bakim evde patates var mı? :)) başlarsam yarın yazarım size...

Merhaba hanımlar

Bende bu diyete başlıyorum yarın, yalnız emzirdiğim için bir aksilik olursa bırakacağım

Niyetim bozmadan yapmak çünkü doğum kg larım kaldı :((( bu sabah tardıldığımda 77.0 çıkmıştım

Ama yarın sabah tekrar tartılıp yazacağım ve 5 günün sonunda net kaç kg verdiğimi görmek istiyorum

Bu diyet 5 günlük periyotlar halinde en fazla kaç kere yapabilirim ???

Herkese güzel kg vermeler yarın patates yiyeceğim inşallah :))

arkadaşımda lisedeyken bununla 5 günde 5 kilo vermişti..ben bir kere başladım ikinci günü bıraktım..
mesele iradesizlik açlık değildi..zaten aç kalmıyorsun sınırsız olduğu için..
çevremdekilerin başta annem olmak üzere çok sağlıksız,şok diyet diyerek beni vazgeçirmeleriydi..
aslında başlayabilirim yarın..bugün patates alayımda..
sevemedim şu hollywoodu..
aç kalıyorum.ara öğün yok.

hollywood dediğinüiz nedir

Bugün tam 120 kg ile bu diyete başlıyorum. Eğer başarılı olursam devamlı hale getireceğim. Patates günüyle başlayalım diyete; vira vismillah :46:

Hanımlar ben dün patates günümü bitirdim. Ama tuz attım :((

Umarım tuz attım diye kilo vermemde bir sorun olmaz... Bügün sebze günü

İnşallah bozmazsam 5 günde kaç kg verdiğimi yazacağım.

Back
X