5 haftalik gebelik kese

melek5661

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2024
30
18
8
Merhaba hanimlar bugün lekelenmem oldu diye doktora gittim transferin 19.günü.
Doktor kanama alani gilan yok hersey normal gözüküo dedi bitane kese güzel gözüküo bitane daha kücük bi kese gözüküo ama kesin bisey diyemem dedi, sizede sormak göstermek istedim belki ayni durumu yasayan vardir aranizda

Eklentiler

• IMG_0681260C-CB28-41E4-8C90-3FCD1A28B98A.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_88918423-924E-42FE-97A2-12643A9A6A10.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 59
Bence şuan herşey normal gözüküyor endise etme hamileligin tadını çıkar csnim bende şuan 7+4 deyim

Benimkide tüp bebek canım 1 hafta öncesine kadar adet olacak gibi sancılarım vardı ama şuan kalmadı gibi bişey ara ara oluyor sadece

Merhaba karından mı gördü acaba keseyi

Merhaba ben bugün karından gördüm 5+2
Valla kaç kez soruldu bu soru ki bende sordum biri sonunda yazmış teşekkürler sağlıkla gelsin bebeğiniz yarında ben kese görmeye godecegim inşallah sağlıkla görürüz bizde.cok merak ediyordum nasıl bakacak diye

Aynen ben de endişeleniyordum acaba gözükecek mi alttan bakmak zorunda mı kalacak diye ama çok şükür küçük de olsa görebildim keseyi darısı sizin başınıza ve sonrasında kalp atışı duymamıza inşallah

Siz de yazar mısınız yarın? Sizinle aynı gün transfer olmuştuk. Ben de perşembe gideceğim

Keseyi gördünüz mü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…