Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlarr..
haftasonu tatildi 2 gün .. abarttım biraz sabah tarrıldım artıdayım +500 68,500 :KK14:

menümü de yazayım

cumartesi
sabah yarım kepekli poğaça domates 1 haşlanmış yumurta peynir çay

öğlen sinemaya gittik kayınvalidemle tirileçe yedim 1 porsiyon :KK43:

akşam 2 kase terbiyeli tavuk çorbası 3-4 tane kayınpederimin yaptığı çiğköfteden yedim 1 bardak ayran

pazar günü

sabah çeyrek karışık tost

öğle 1 kase puding içinde muz ve çikolata parçaları vardı :KK43:

saat 4 -5 gibi fırında balık , tavada karides , avakado ezmesi salata
Ne cok yemissin kiz :KK57: cumaya kadar hic kacamak yapma verirsn ama :KK51:

İnşallah KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR ... vay be eskiden 70 kiloya yaklaşınca kendimi şişman hissederdim hep 60-65 arası olduğum için şimdi yana yakıla 70 ve altını görmek için uğraşıyorum. Bu kilo işleri ne tuhaf. Ama işin acı tarafı iştahlı ve şişmanlık genleri sağlam bir insan olduğum için bir ömür dikkat etmek zorunda olduğumun farkındayım. Artı iş tempomuz gereği eşim çok düzensiz besleniyor akşam çok geç saatlerde yüksek kalorili yiyor ama kilo almıyor. Yani ben bir salsam kendimi bir daha bu gücü de bulamam kendimde. O yüzden mühim olan zayıflamak değil zayıf kalabilmek.:KK51::KK51:

İnşallah KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR ... vay be eskiden 70 kiloya yaklaşınca kendimi şişman hissederdim hep 60-65 arası olduğum için şimdi yana yakıla 70 ve altını görmek için uğraşıyorum. Bu kilo işleri ne tuhaf. Ama işin acı tarafı iştahlı ve şişmanlık genleri sağlam bir insan olduğum için bir ömür dikkat etmek zorunda olduğumun farkındayım. Artı iş tempomuz gereği eşim çok düzensiz besleniyor akşam çok geç saatlerde yüksek kalorili yiyor ama kilo almıyor. Yani ben bir salsam kendimi bir daha bu gücü de bulamam kendimde. O yüzden mühim olan zayıflamak değil zayıf kalabilmek.:KK51::KK51:
Bende 60 kiloyla evlenmistim balayinda bikini giyince suram cikti buram cikti diyodum meger bisey yokmus aslinda :KK45: birde insan evlenince daha cok aliyor sen burdan hic ayrilma bence:KK48:

Back
X