- 23 Ağustos 2012
- 14.738
- 38.985
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #216.101
he sen yiyiyordun dimi![]()
he ya bayılırım havuca, yasakladılar ama yemiom artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he sen yiyiyordun dimi![]()
ay şükür bende 78 de takılmıştımSÜPER cumaya bomba gibi geliyom desene
Bu arada sendemi profilini kedi yaptın takimi kediler basti![]()
kız ne yaptın derdim ama demicem yapmışsındır bişeylerGunaydin canm 75ler geliyo desene
Inekk obasııııben gece 3te yattim anca kalktim
![]()
Ne cok yemissin kizgünaydın kızlarr..
haftasonu tatildi 2 gün .. abarttım biraz sabah tarrıldım artıdayım +500 68,500
menümü de yazayım
cumartesi
sabah yarım kepekli poğaça domates 1 haşlanmış yumurta peynir çay
öğlen sinemaya gittik kayınvalidemle tirileçe yedim 1 porsiyon
akşam 2 kase terbiyeli tavuk çorbası 3-4 tane kayınpederimin yaptığı çiğköfteden yedim 1 bardak ayran
pazar günü
sabah çeyrek karışık tost
öğle 1 kase puding içinde muz ve çikolata parçaları vardı
saat 4 -5 gibi fırında balık , tavada karides , avakado ezmesi salata
Doktrmu yazdi sana ne için iciyonuzben içiom ölmedim, al da iç eleviti :) ödemiyo devlet zaten hamile olmayanlarda, içine sinmiyosa pharmaton ya da supradyn all day al.
ben gripten kurtulamadımya bağışıklım artsın diye içsem diyorumDoktrmu yazdi sana ne için iciyonuz
Bak bak hemende yanlis anlarlarmskız ne yaptın derdim ama demicem yapmışsındır bişeyler![]()
Aynen aynen konuştukta biraz strese girdimkv görünce sinirdenmi yedin triliçeyi![]()
seni yendim ya onu kutladım hafsonuuNe cok yemissin kizcumaya kadar hic kacamak yapma verirsn ama
![]()
iyi allah kabul etsin canım...Bak bak hemende yanlis anlarlarms
Kuran okudum kiz fetih suresi okuyorum 29 tane bu aksam ezanina kadar bitirmem lazm ondan gec yattim![]()
Ben sana takılıyorum canım.Yoksa gayet iyi gidiyorsun. :))Sız netıceye bakın cumaya ulasırsam hedefe sıkıntı var mıı
Hem kaptanım haftada mac yarım kg vrr dedı o acıdannn yoksa.....![]()
bendeAynen aynen konuştukta biraz strese girdim
seni yendim ya onu kutladım hafsonuuhafta içi dikkat edicem inşallahh 67 li rakamlar bu hafta ki hedefimm
![]()
ahanda gelmiş atladınmı kız ipiniBen sana takılıyorum canım.Yoksa gayet iyi gidiyorsun. :))
Bak bak hemende yanlis anlarlarms
Kuran okudum kiz fetih suresi okuyorum 29 tane bu aksam ezanina kadar bitirmem lazm ondan gec yattim![]()
canım benim suçum neeee ne isterse yapar
60mi yapayim diyosun yanikız kraker hiç 60'ta çirkin olunur mu? bence kesinlikle çekmelisin aşağıya, ben 62'yim hala heryerimde fazlalıklar var valla :)
sonrasındaki çaklıt ve gofretleri görme![]()
Tamam tamam sakin ol sampiyonAcıkladım yaaa hergun odul degıldı
Yavas gec tozlanmasın etrafff dusuverırsın maaaazallahhhhkız ben senide geçicem bu gidişle![]()
60mi yapayim diyosun yanibilemedm ya dur dusiniyim
Tamam tamam sakin ol sampiyon![]()
Bende 60 kiloyla evlenmistim balayinda bikini giyince suram cikti buram cikti diyodum meger bisey yokmus aslindaİnşallahKumraL_KrakeR ... vay be eskiden 70 kiloya yaklaşınca kendimi şişman hissederdim hep 60-65 arası olduğum için şimdi yana yakıla 70 ve altını görmek için uğraşıyorum. Bu kilo işleri ne tuhaf. Ama işin acı tarafı iştahlı ve şişmanlık genleri sağlam bir insan olduğum için bir ömür dikkat etmek zorunda olduğumun farkındayım. Artı iş tempomuz gereği eşim çok düzensiz besleniyor akşam çok geç saatlerde yüksek kalorili yiyor ama kilo almıyor. Yani ben bir salsam kendimi bir daha bu gücü de bulamam kendimde. O yüzden mühim olan zayıflamak değil zayıf kalabilmek.
![]()
ay tozumu yutarsın ağzını kapaYavas gec tozlanmasın etrafff dusuverırsın maaaazallahhhh![]()