Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok yaparimda 60 oluncada cok cirkinlesmiyim :süslü:
Kiz ben senin kaptan yardimcisi oldugunu bilmiyodum hee :eek:

Toplamda 12 verdim kaldi son 3:halay:

Menu kusursz olms canm afiyet olsn

sen hergun odul yaparakmi geccen kiz bizi:dondurma:

Hee bide beni geccekmis bak sen:KK49:
Marıfet 3 gun odule ragmen gecebılmekteeeee sampıyonn:KK73:

Tartildim bende _300 deyim cuma kesin 67 olmaliyim hatta 67leri atlayip direk 66mi olsam :KK70:
20161031_112036.webp

Tartildim bende _300 deyim cuma kesin 67 olmaliyim hatta 67leri atlayip direk 66mi olsam :KK70:
Eki Görüntüle 1905428
Kişkeee benim olsa :dua: :D :D şaka bi tarafa 7den kurtulayım diye yırtındım şimdi 6lar azalsın diye heyecan yaptım :rolleyes: Gidem spor yapam accık :KK76:
Yürü be krakerim,çıbık kraker olalım hep birlikte ;)

yemek yedim canım 2 bardak ayran 3 ceviz 1 minnak muz:KK49:
Ooohh afiyet olsun..ne dicem sen spora başlamayı düşünüyon mu ortim.. hava soğudu çıkma artık öyle sabah erkenden yürüyüşlere hastalığın iyileşmiyo gel dönelim leslie ablamıza..ben yapıyom 2gündür.sen de başla birlikte yapalım olma mı??

Ooohh afiyet olsun..ne dicem sen spora başlamayı düşünüyon mu ortim.. hava soğudu çıkma artık öyle sabah erkenden yürüyüşlere hastalığın iyileşmiyo gel dönelim leslie ablamıza..ben yapıyom 2gündür.sen de başla birlikte yapalım olma mı??
azcık gribim geçse başlıcam ama kemiklerim bile ağrıyo evin işini zor yapıyorum halsizim canım başlıcam ama halim yok:KK43:

ay özge feyza ile feci kapıştık hızını alamadı yürüyüşe çıkmış telden arıyo 3300 adım oldu diye hatun balataları sıyırdı:KK70:
betüşüm haklı bizi fake hesaplardan takip et feyzaya numaranı ver böyle taciz eder seni işte :D ya sapık çıkarsa he he?? :D
sen de geri kalma ortim kalk leslie yapalım :KK6: 3mile leslie demek kaç adım demek :KK59:

betüşüm haklı bizi fake hesaplardan takip et feyzaya numaranı ver böyle taciz eder seni işte :KK70: ya sapık çıkarsa he he?? :KK70:
sen de geri kalma ortim kalk leslie yapalım :KK6: 3mile leslie demek kaç adım demek :KK59:
anam sapık olsa burda ne işi var ne siteler var orda takılır şişmandan sapık mı olur kıpırdayamıyo zaten şişmanlar tembel:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
niye sende vermedinmi telini bana yarinin yanında arayıp sevgilim ne yapıyon diyimmi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

azcık gribim geçse başlıcam ama kemiklerim bile ağrıyo evin işini zor yapıyorum halsizim canım başlıcam ama halim yok:KK43:
1mile yapsan bile hareket harekettir be yavrucan.. 15dk bilem halin yok mu?? Feyzos ezer geçer seni sonra görersin.. Kuymakcı bası dıye o da kalır basına sonra.. Benim ortim laf getırmemelı kendıne.. Yılbasına 68 olucan daha kimin ortisisin sen hatun ;)

1mile yapsan bile hareket harekettir be yavrucan.. 15dk bilem halin yok mu?? Feyzos ezer geçer seni sonra görersin.. Kuymakcı bası dıye o da kalır basına sonra.. Benim ortim laf getırmemelı kendıne.. Yılbasına 68 olucan daha kimin ortisisin sen hatun :KK66:
hadi bakam 2 mile yapayım bari birazdan:KK49:

anam sapık olsa burda ne işi var ne siteler var orda takılır şişmandan sapık mı olur kıpırdayamıyo zaten şişmanlar tembel:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
niye sende vermedinmi telini bana yarinin yanında arayıp sevgilim ne yapıyon diyimmi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
ahahah adamın kafa gidik zaten ver sen de gazı :D dün arkadaş da diyo özge sen bunları giyince şuna şuna gözükme istersen ben güvenmiyom onlara diye daha çok kuduruyo :D :D
Ayrıca fyzanur fyzanur feyzosa boyle yohh şüşko yoh tembel diye laf atıyon ama hatun spordaymıs.. dost acı söyler nilgünüm kalk leslieye valla kurtulamazsın sonra takımın dilinden. bu feyzos 4.takıma da anlatır senı abboovvv duble rezillik :olamaz: ünün tüm kk ya yayılır sonra ben bile kurtaramam seni :D :D
Kalk benim organiğim,hanımiş benim peynırcı güzelim :KK15:

ahahah adamın kafa gidik zaten ver sen de gazı :KK70: dün arkadaş da diyo özge sen bunları giyince şuna şuna gözükme istersen ben güvenmiyom onlara diye daha çok kuduruyo :KK70: :KK70:
Ayrıca fyzanur fyzanur feyzosa boyle yohh şüşko yoh tembel diye laf atıyon ama hatun spordaymıs.. dost acı söyler nilgünüm kalk leslieye valla kurtulamazsın sonra takımın dilinden. bu feyzos 4.takıma da anlatır senı abboovvv duble rezillik :olamaz: ünün tüm kk ya yayılır sonra ben bile kurtaramam seni :KK70: :KK70:
Kalk benim organiğim,hanımiş benim peynırcı güzelim :KK15:
ay sorma yazmadığı yer yok kızın bdv ye bile yazar oooo:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X