- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.161
Seninle her dk özel....kıznilsub her şeyi ne anlatıyon lan hiç özelimiz kalmadı abooo buneymiş böyle ...ayrıca ebrucum nilgüne geçmiş olsun ben bu hafta acayip motiveyim adım sayar bile indirdim şu saate kadar 5923 adım attım birde yemekte hiç kaçamak yapmadım
eee benimde tercihim erkeklerden yana ozaman bu özge bizi birbirimize düşürmeye çalışıyo numaranı vermemeni kıskanmış olsa gerekBen çoluklu çocuklu garıyımmmm... Ne sapığı lannnnn...
Allah kabul etsin canım.Bak bak hemende yanlis anlarlarms
Kuran okudum kiz fetih suresi okuyorum 29 tane bu aksam ezanina kadar bitirmem lazm ondan gec yattim
Geçmiş olsun ne çektin sende şu boynundan...Kizlarrr ben yine kotuyum sabah 7 gibi hastaneye gttim igne vruldum yine boynum tutuldu kramp gibi cok sanci cektim hala var sanci randevu alip dktra gidicem ozmana kadr ilaclarla idare edicem kendimi dun iyi hissetmistim leslie yaptim acaba ondanmi yine oldu dyorum offf napsam bilemedim bu haftadan hic umidim yok aldiklarimi verim yetr ama soz kacamak yapmicam dyetime uyucam size soz
Senden korkmuştur bana verdi....eee benimde tercihim erkeklerden yana ozaman bu özge bizi birbirimize düşürmeye çalışıyo numaranı vermemeni kıskanmış olsa gerekinatettimolacak
Bende cumartesi pazardan alıp yapacağım haftaya inşallahCanım trabzonluyum ya ben karalahana corbası coktur bızde lahana kokusu rahatsız etmedı benı.. beyaz lahananın daha az kokusu var hatta.. bı de ben ıcıne kerevız acı bıber ve bı tane de sebze corbası kattım kıvam versın dıye.. cogu zaman lımon sıkıp içtim hiç de öyle bööykk tadı yoktu valla. evet bi tarhana corbası degıldı ama yenılebılırdı en azından. dolabtan hep yıyecegım kadarını cıkarıp kaynattım. arada bı kerede toptan kaynattım bıseycık olmadı. sen ıstıyosan az az yaparsın 1hafta ıcın 2kere corba pısırırsın. totalde 4kıloya yakın verdım ıyı geldı bana valla
aasıl nilgün sapık çıkar ben niye çıkıyom kız teeessüf ederim
Ben çoluklu çocuklu garıyımmmm... Ne sapığı lannnnn...
Yok mu arttıran deli gırla mübarekeee benimde tercihim erkeklerden yana ozaman bu özge bizi birbirimize düşürmeye çalışıyo numaranı vermemeni kıskanmış olsa gerekinatettimolacak
face demişken sen bana faceni vermediydin anılarım hayal kırıklıklarım depreşti bak şimdi...buz gibi soğusammı senden napsamYok mu arttıran deli gırla mübarekbacım biri derki yok aradı beni sporunu söylüyo whatsapptan mesaj attı sunu yedım dıye,bırı derkı ben evlıyım,yok tercıhlerım farklı
Beni mi harcıcanız arada olummmmsiz gidin okey oynayın faceden size gaz vermeye çalışan da kabahat zaten hıh
Aaaaaa delirdi bu Feyza gel sen bacım watshap geri dönelim....Yok mu arttıran deli gırla mübarekbacım biri derki yok aradı beni sporunu söylüyo whatsapptan mesaj attı sunu yedım dıye,bırı derkı ben evlıyım,yok tercıhlerım farklı
Beni mi harcıcanız arada olummmmsiz gidin okey oynayın faceden size gaz vermeye çalışan da kabahat zaten hıh
Onu banada vermedi ...teli verdi face vermediface demişken sen bana faceni vermediydin anılarım hayal kırıklıklarım depreşti bak şimdi...buz gibi soğusammı senden napsam
kız bilgisayar odasına dalmışım dersi unutmuşum ders başlayacak gidiom benAaaaaa delirdi bu Feyza gel sen bacım watshap geri dönelim....
Anında satışşşşşş....
asıl siz bizi almamıştınızz aranıza beeeface demişken sen bana faceni vermediydin anılarım hayal kırıklıklarım depreşti bak şimdi...buz gibi soğusammı senden napsam
Gidin gidin de ben de 3mile leslie yapayımAaaaaa delirdi bu Feyza gel sen bacım watshap geri dönelim....
Anında satışşşşşş....
Yok kız ben oynamam deli gibi Feyza oynuyodu bir ara sor onada kızıyordum hatta oynama diye...asıl siz bizi almamıştınızz aranıza beeeyok biz orda ortiyiz okey oynuyoz diye.. hatta bırakıp oraya kacıyodunuz gelmıyodunuz muhabbete benım ınstam facem ortada bacım buyur gel
Hiç sevmem okey falan ayıralım lutfennnn....:)
Arkadasım bışey sorcam sana bu aralar herseyın ustunde oldugunu ustune cok sorumluluk bındıgını altından kalkamayacagını dusundugun oluyor muKizlarrr ben yine kotuyum sabah 7 gibi hastaneye gttim igne vruldum yine boynum tutuldu kramp gibi cok sanci cektim hala var sanci randevu alip dktra gidicem ozmana kadr ilaclarla idare edicem kendimi dun iyi hissetmistim leslie yaptim acaba ondanmi yine oldu dyorum offf napsam bilemedim bu haftadan hic umidim yok aldiklarimi verim yetr ama soz kacamak yapmicam dyetime uyucam size soz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?