Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun ne çektin sende şu boynundan...

Bende cumartesi pazardan alıp yapacağım haftaya inşallah

aasıl nilgün sapık çıkar ben niye çıkıyom kız teeessüf ederim

Ben çoluklu çocuklu garıyımmmm... Ne sapığı lannnnn...

eee benimde tercihim erkeklerden yana ozaman bu özge bizi birbirimize düşürmeye çalışıyo numaranı vermemeni kıskanmış olsa gerek inatettimolacak
Yok mu arttıran deli gırla mübarek bacım biri derki yok aradı beni sporunu söylüyo whatsapptan mesaj attı sunu yedım dıye,bırı derkı ben evlıyım,yok tercıhlerım farklı
Beni mi harcıcanız arada olummmm siz gidin okey oynayın faceden size gaz vermeye çalışan da kabahat zaten hıh

face demişken sen bana faceni vermediydin anılarım hayal kırıklıklarım depreşti bak şimdi...buz gibi soğusammı senden napsam

Aaaaaa delirdi bu Feyza gel sen bacım watshap geri dönelim....
Anında satışşşşşş....

face demişken sen bana faceni vermediydin anılarım hayal kırıklıklarım depreşti bak şimdi...buz gibi soğusammı senden napsam
asıl siz bizi almamıştınızz aranıza beee yok biz orda ortiyiz okey oynuyoz diye.. hatta bırakıp oraya kacıyodunuz gelmıyodunuz muhabbete benım ınstam facem ortada bacım buyur gel

Arkadasım bışey sorcam sana bu aralar herseyın ustunde oldugunu ustune cok sorumluluk bındıgını altından kalkamayacagını dusundugun oluyor mu

Kızlar ben araştırdım da bu lahana çorbası işini. Bence bu diyet su kaybettiriyor bağırsakları çalıştırıp gerçek bir kilo kaybının bu kadar hızlı gerçekleşmesi olanaksız, 1 haftada 10 kilo veren varmış. Ben bunu gelinlik almama 2 hafta kala yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…