Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şismandan sapık olmaz heeee yarıldımmmm

Canim ben bi bagirsak sorunu yaşamadım.. yani duzenli cikiyodum yine duzenliydi. Ödem cok atiyosun evet ama zaten biz hali hazirda odem tutmuş halde degiliz diyettyiz zaten.. hafta 10cok fazla bunu kas sistemi alarm olarak kabul eder 3,7verdim ben son 2gun devam etmedim corbam bitti bi daha yapmaya usendim acikcasi misafirim de vardi hafta sonu.. spor yapip 1haftayi tamamlasaydim hakki 5kiloydu bence idealdor bu diyete. Yine de sen düşün taşın nasil istersen oyle hareket edersin canim

Delıden cok ne var grubumuzdaaaa

Yok lahana corbası yok spor yok leslie ben bır halt. Yapamıyorum yaaa oynamıyorum ben yaaa KumraL_KrakeR sadece oturuyorummmm elimde bebe gece gunduz oturarak basarıya ulasan tek canlı tavuk yaaaa
Stres oluyorummmmm hıcbışey yapamayınca bebe mememı sundurrrrduuuu bırazdan bobregımı emecek yaaaaa kaptan sadece yarım kg ver dıyo napcam mmmmmm yaaaaaa

Vuuuvvv ne güzel söyledin kız.Bol çekişmeli bir hafta olicek.

Geçmiş olsun ya yatakta veya yastıkta mı sorun accba

Yani sen 5 günde 3.7 kilo verdin öyle mi canım. Çok güzel bir rakam bu. Evet haklısın bizde zaten ödem filan kalmadı. Bir de bende genelde regl sonrası bir anda 1.5 kilo gider diyetteyken inşallah yine öyle olur. Cumaya kadar tartılmayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…