Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Napıyorsunuz kızlar? Nasıl geciyor hafta sonu? :)
Napalim kaptanım misafirleri. Akşam gitti ama matilda34 her daim diyetteyiz ayrılmaz ikiliyiz artık @tatlitambakla ortiligimize biri daha katıldı.gecen hafta ikimizde pek faal olamadık bu hafta hep beraber süper olacaz gibi

Bgunku menum 3. protein+sebze gunum

Kahvalti 12.30
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates
1 kupa cay

Arada su ve 1 kupa form cay

Ara 1 kupa sutlu nescafe avuc ici kadar kavrulmus findik ( bgunku kacamagim bu oldu)

Aksam 18.30
pazi yogurtlamasi
Haslama Tavuk gogsu

Arada su 2 kupa kiraz sapi cayi ve 1 kupa form cay

Su 2.5 lt ictim spor yok malesef yarina insallah kilo vermis olurum nilsub morordek inatettimolacak toplight

Hadi bakalim sizin faal olmayan haliniz bile bircok kisiden iyidir

Fındık gündüz se belki çok etkilemez inş

Aynen niye bole anlamadim zorla kilo veriyorum yaptgim kacamaklardan hala sabitim nese tutmaya calisiyorum kendimi ya exsprese gecsem acaba nasil olur dye dsunmuyo degilim oda dukan degilmi sonucta
Dükan ama ilk haftadan sonra kilo verimi azalıyor yavaş yavaşta veririm diyorsan olabilir

Dükan ama ilk haftadan sonra kilo verimi azalıyor yavaş yavaşta veririm diyorsan olabilir
Yok ya nese cok skldigimda gecerim suan tam 1 ayda 5 kilo vermisim dukan dyetiyle tam uysam daha cok verirdim cok kacamak yaptim bgun o fndiklar son kacamaklarim olsn bu ay kacamak yaomcam bakalim nasil kilo vericem canim bsey istemesine karsi elimn altinda duknla ilgili atstrmaliklar bulundurucam artik canm bsey isteyince onlara saldiricam tabi kararinca bole olmuyo yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…