- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.461
O da ayrı bir konuanca çene zatiii
Lafta kondurmuyoruz :))Hakkımı yıyın yıyın sız agzınız yamulacakkkkcanım kardesım haftaıcı menulerımı acar mısın gecen haftanın nasıldııı hergun muthıstııı
Gordun mu benim motivasy9n yöntemi kanserde bile ise yariyormusBu hafta ful lahana yidim zati :))
Napalim kaptanım misafirleri. Akşam gitti amaNapıyorsunuz kızlar? Nasıl geciyor hafta sonu? :)
Bizim şu hedef listesi işimiz devam ediyor mu kaptanımBugün yaramazlık yapan oldu mu ona göre küsücem
Hadi bakalim sizin faal olmayan haliniz bile bircok kisiden iyidirNapalim kaptanım misafirleri. Akşam gitti amamatilda34 her daim diyetteyiz ayrılmaz ikiliyiz artık @tatlitambakla ortiligimize biri daha katıldı.gecen hafta ikimizde pek faal olamadık bu hafta hep beraber süper olacaz gibi
Saol kaptanım şimdi ben matildanin yani sevalin listeye girmesi şerefine bu hafta güzel bir şeyler yapacağım insHadi bakalim sizin faal olmayan haliniz bile bircok kisiden iyidir
Fındık gündüz se belki çok etkilemez inşBgunku menum 3. protein+sebze gunum
Kahvalti 12.30
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates
1 kupa cay
Arada su ve 1 kupa form cay
Ara 1 kupa sutlu nescafe avuc ici kadar kavrulmus findik ( bgunku kacamagim bu oldu)
Aksam 18.30
pazi yogurtlamasi
Haslama Tavuk gogsu
Arada su 2 kupa kiraz sapi cayi ve 1 kupa form cay
Su 2.5 lt ictim spor yok malesef yarina insallah kilo vermis olurumnilsub morordek inatettimolacak toplight
Valla cok haklisin canmHadi bakalim sizin faal olmayan haliniz bile bircok kisiden iyidir
Dükanin bu yanından haz etmiyorum aslında Kucucuk bi kaçamak duraklatiyoFındık gündüz se belki çok etkilemez inş
Saat 4 bcuk gbi yedimFındık gündüz se belki çok etkilemez inş
Dükanin bu yanından haz etmiyorum aslında Kucucuk bi kaçamak duraklatiyo
Dükan ama ilk haftadan sonra kilo verimi azalıyor yavaş yavaşta veririm diyorsan olabilirAynen niye bole anlamadim zorla kilo veriyorum yaptgim kacamaklardan hala sabitimnese tutmaya calisiyorum kendimi ya exsprese gecsem acaba nasil olur dye dsunmuyo degilim oda dukan degilmi sonucta
Yok ya nese cok skldigimda gecerim suan tam 1 ayda 5 kilo vermisim dukan dyetiyle tam uysam daha cok verirdim cok kacamak yaptim bgun o fndiklar son kacamaklarim olsn bu ay kacamak yaomcam bakalim nasil kilo vericem canim bsey istemesine karsi elimn altinda duknla ilgili atstrmaliklar bulundurucam artik canm bsey isteyince onlara saldiricam tabi kararinca bole olmuyo yoksaDükan ama ilk haftadan sonra kilo verimi azalıyor yavaş yavaşta veririm diyorsan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?