- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.501
Sende ki azim kimsede yok canım. Maşallah in var senin. Ben senin onceden kilo almana bile şaşırmıştım yediklerini incelerkenBen diyete 95 kg 2 Ağustosta başladım 72 kg 3 ayda bayag gitti
Gunaydin nilguncum önce sen açılışı yap o zaman.Herkese günaydın...hayırlı uğurlu sabahlar olsun inşallah.....:)
Bence karatay sağlıklı yaşam için olabilir ama kilo vermek için mantıksız bir diyet. Tabi olimpiyat sporcusu değilsen.Ay şekerim bende + 1 deyim Karatay beni mahvetti dun çok hafif geçirdim ama dun birde spor yapınca ödem diyorum bende hadi hayırlısı artık
aynen oda ilk başta oluyo sonra duraksama oluyo yada daha az veriyosunDiyetisyen listesiyle ayda maksimum 5 kilo gidiyo zaten
inşallah hayal ettiğin gibi bi gelin olursun canımmmValla ben mecburum bibigim gerekirse aç kalacam gidecek o kilolar. Tombul gelin olmak kabusum ya. Gelinlikte zariflik yakışıyor.
Canlarım herkese benden de günaydın. Ben malesef cumadan bu yana + 1 geldim. Yani 76.8 Pek anlamda veremedim çünkü dün baya hafif beslenmiştim, hatta akşam yemedim. Neyse ödemdır deyip geçiyorum. Ama artık 2 lt su içerken midem bulanıyor kızlar. Havalar soğuduğundan oturu zorlaya zorlaya içiyorum. Ayrıca günde 3 4 kere tuvalete çıkmak da zor oluyor.
Ay şekerim bende + 1 deyim Karatay beni mahvetti dun çok hafif geçirdim ama dun birde spor yapınca ödem diyorum bende hadi hayırlısı artık
Valla yeme fatmacim o kilolar çok zor gidiyor. Sen en azından yiyip almışsın bana ne oluyor kiaynen oda ilk başta oluyo sonra duraksama oluyo yada daha az veriyosun
inşallah hayal ettiğin gibi bi gelin olursun canımmm
yaa bende +1 geldimm ama nedenini biliyorum
cumartesi baklava yaptım akşama sıcak sıcak eşim yerken dayanamadım yedim valla akşam yememem gerekiyoduu off napim ya mis gibi tereyağı koktu böyle dayanmadım .. .dünde yedim öğlen .. gelir tabi 1 kilo bile bile yedim resmen aferin bana
menümü yazdım zaten baksana çok kötü 2 günde abarttım gene +1 geldi bu kadar saçmalamama rağmen bu hafta çok sıkı tutmam lazım.. eşim yoldan çıkarıyor beni ya habire bişeyler yiyo haftasonu mahfoluyo haftaiçi verip haftasonu alıyorum kilolarıValla yeme fatmacim o kilolar çok zor gidiyor. Sen en azından yiyip almışsın bana ne oluyor ki
günaydın canım senin küçük prensin saç modeli ortaya çıkmışş yaaGünaydın hanimlaaar, guzel bir hafta olsun inşallah..
Evet yazın bakalım kiloları, hafta sonu bilançosu bi çıksın ortaya :)
Bencede canım geçen dk ayça kayada yağı kesicez vucud yağ ihtiyacını stoktan harcasın diyor bendeki diyetisyen listesinde de yağ yok katatayda basıyor yağı....Bence karatay sağlıklı yaşam için olabilir ama kilo vermek için mantıksız bir diyet. Tabi olimpiyat sporcusu değilsen.
Günaydın canım...takımın oğluşu ne yapıyo...:)Günaydın hanimlaaar, guzel bir hafta olsun inşallah..
Evet yazın bakalım kiloları, hafta sonu bilançosu bi çıksın ortaya :)
Anammm kız ben hiç kaçamak yapmadım o yüzden ödem falansa geçer ...aynen oda ilk başta oluyo sonra duraksama oluyo yada daha az veriyosun
inşallah hayal ettiğin gibi bi gelin olursun canımmm
yaa bende +1 geldimm ama nedenini biliyorum
cumartesi baklava yaptım akşama sıcak sıcak eşim yerken dayanamadım yedim valla akşam yememem gerekiyoduu off napim ya mis gibi tereyağı koktu böyle dayanmadım .. .dünde yedim öğlen .. gelir tabi 1 kilo bile bile yedim resmen aferin bana
Bende soğuk içemiyorum artık ılıştırıp içiyorum o zaman rahat içiyorum...2ltkızlar su içemiyorum yaa son günlerde hele de haftasonları 1 litre falan içiyorumdur ..
Geçmiş olsun cnm bişey çıkmaz iyi düşün oluyo bazen bende de gastrit reflü var bazen azıyo ama geçmişe göre baya iyiyim
Tartıldın mı şekerim durumun ne...Günaydın hanımlar
yok kız 1 kilo değildir yediğim 300 gr ancadırGünaydın canım...takımın oğluşu ne yapıyo...:)
Anammm kız ben hiç kaçamak yapmadım o yüzden ödem falansa geçer ...
İyiki +3 gelmemişsin ...1kilo baklava yedim diyor utanmadan...
Bende soğuk içemiyorum artık ılıştırıp içiyorum o zaman rahat içiyorum...2lt
Gaz sancısıda hafif bir ağrı olmuyo çok fena oluyo belkide...gaz sancısıdırGaliba bende de o tarz bişey var. Gastrit ülser tarzı. Hala ağrı var . Belki de gaz sancısı buralar çok soguk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?