Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hımm, dur bakim şöle bi düşüniim;

Kasım sonu; 57
Aralık sonu yılbaşına; 54

inatettimolacak nilsub morordek

ordekcim nasılsın ne var ne yok? morordek

nilgün kuzum sen nasıl oldun iyi misin artık?

yavrum o 300 gram baklavada en az 600 700 kalori vardır ne ettin sen. Neyse sen zaten çok kilolu değilsin hatta zayıf bile sayılırsın bişey olmaz

İster inan ister inanma canım cuma sabahı 77.7 olan kilom hiç kaçamaksız Karatay yaptım pazar sabahı yani dun sabah 79.5 çıktım şok oldum dun normal diyetine dondum bu sabah 78.7 çıktım rakamlara bak loto gibi çok sinir oldum asla yapmam Karatay...

nilgün karataya başlayıp mı kilo aldın? kız btlbetul nasıl kilo veriyo madem? alla alla çok övüyodu karatayı

hemen gelen hemen gider kuzum merak etme sen.

nilgün karataya başlayıp mı kilo aldın? kız btlbetul nasıl kilo veriyo madem? alla alla çok övüyodu karatayı

Aldım hemde akşam yemekten sonra bir şişlik tarif edemem anam isteyen yapsın ben yapmam bir daha ...
Herkesin bünyesine göre değişiyor demekki betuşe yaramış bana yaramadı..

İnanırım canım karatay öyle malesef..

Zılgıtlar çekin ağıtlar yakın arkamdan komşulaaarrrr... 69,8 diyiii bu tartı bana,cumaya göre +800.. napam ölem mi ben
Bi lahana mı patlatsam ben bu hafta.. daha yenı yaptım ilki kadar etkili olmaz ama denemekte fayda var.. ay bişey de yemedım cıss tuttum kendımı ac ac yattım o kadar.. karnıbahar yedım o mu sısırdı acep??
Kuru üzümle hurmaya bile elimi sürmedim başlayınca duramam diye.. Ayrıca su ben de içememeye başladım.. çubuk tarcın atıcam bugun siseme ilk basladıgımda öyle içiyodum hep
morordek nilsub toplight

bilmem nilsub a yaramadı demek... ben 4 ayda 14 kg verdim bence süper.... bünye işte değişiyo... herkez kendine uygun olanı yapsın..... benim sadık yarim karataydır :)

abbooooo biskremlere bak hele neler etmiş sana :)))

ay deme özge öyle yaa, sebze su tutumunu artırıyor ondan mı acaba? bugün biraz daha protein ağırlıklı beslen bakalım ne olacak? ay bende istiyodum lahana yapmayı, sonra öle bişi yapmadan kilo alacaksam hiç başlamayım

Tam ayva zamanı ...unutma .. ay hadi doğurda foto at bizede merak ediyoz...
Hayırlısı ile sağlıklı kucağına alırsın inşallah ay bizden feci kv olucak..
Ahaha sizden once ben merak ediyorum asıl nasil bi sey olacak acaba :)) simdilik ultrason goruntusu ile idare ediyoruz cok merak edene özelden atayim
Tatlim sagol daha daha iyiyim, artik buraya da daha sık gelebiliyorum. Benim bunalim bu kadar iste :))
Alla alla ne oldu da +800 oldun ki kuzum sen birileri gibi pastalari da goturmedin oysa ki :)

ben bene benee birim birim at bana ördük fotosu at :)) ama kime benzedini bilemicem :))

Canım sende lahana veya çorba tarzı yap 1 hafta hem meto şaşırmış olur hemde biraz rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…