Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızz aralıkta yapıp eylül ekim gibi mi, doğurucan? bence haziran temmuz gibi yapta yaza doğru doğur, kışın çocuk zor oluyo anacım.

iyiyim sen napıyorsun bakalım....
bu gün iştahım çok açık....

ay dünde benim öyleydi, bugüne düzeldim şükür, bu regl mahvetti beni, hala heryerim şiş valla, inşallah senin de yarına geçer iştahın, su iç bol bol.

aa su evet su içmeliyim... unutuyorum resmen yaa...

abbooooo biskremlere bak hele neler etmiş sana :)))
Lenn dövücemm heee.. 2hafta önceydi o
Canım 2 hafta önce yaptım ben bi sorun olmamıştı simdiye kadar
lla alla ne oldu da +800 oldun ki kuzum sen birileri gibi pastalari da goturmedin oysa ki :)
Sorma birileri pastaları götürsün birileri aç uyusun sırf yavru elası yok diye +800 gelsin.. ben de yapacam bi yavru ördek görersiniz siz o zaman

Günaydın cnm lahana şimdilik iyi gidiyor bakalım ama bende Regl oldum 71.5 kg gorunuyor ama relgde

yap kız nüfusumuz artsın :))

canım yazmıştım sana ama, dukana uygun lahana mı yapıosun sen şimdi? yoksa dukanı bi kenara bırakıp lahana diyeti mi yapıosun?
Ben cnm şifa orucundan beri tam olarak dukana donemedim tam donecektim bebek hastalandı kh falan yedi o arada toparlansyim diye lahanaya başladım ama kendi listesini yapıyorum sonra kendi oluşturduğu program var 1. Hafta onu edemeyeceğim başarısız olursa tekrar atak yapıp dukana donecem

canım yazmıştım sana ama, dukana uygun lahana mı yapıosun sen şimdi? yoksa dukanı bi kenara bırakıp lahana diyeti mi yapıosun?
Dukana nasıl uyduracaz ki meyeve var patates var bu diyette sadece lahana ve sebze protein olur diyecegimde nasıl olur bilmem

Asıl göbeğe çok iyi geliyor:)
Plank grubu kuralım mı kızlar

ayy matilda bu gruba beni de alsana, yaparız heralde bunu? yapamam mı, burdan kolay görünüyo :)

tamam canım inşallah, senin azminle halledemiceğin sey yok oğluşlar nasıl??

Aaaaa 70 gordunmu tuhhhh...
günaydın kızçeler,

bu gün 65,5 cuma 65,7 idi galiba.... sanki bu hafta duraklamaya gircekmiş kg veremicekmişim gibi geliyor... bakalım öyle olmaz inşallah....

@ebrusonmez bak gene yaklaştın :))
Ya kızım kaç kilo verdinde duraklama olucak beynini şartlama o şekilde...
bilmem nilsub a yaramadı demek... ben 4 ayda 14 kg verdim bence süper.... bünye işte değişiyo... herkez kendine uygun olanı yapsın..... benim sadık yarim karataydır :)
Yok canım aynı yasakları yemedim suyumu içtim yürüdüm ama artı geldi... Yapmam bir daha...
abbooooo biskremlere bak hele neler etmiş sana :)))
Fenasın...
Lahanada şok diyet gibi canım sonradı dikkat etmek lazım...

Ben lahanayı daha öncede yapmıştım ama hemen kilo almamistiim ve lahana bende direk göbek eritiyo reglden sismistim onu bile giderdi

Dukana nasıl uyduracaz ki meyeve var patates var bu diyette sadece lahana ve sebze protein olur diyecegimde nasıl olur bilmem
ay ne bilim şekerim sen becerikli hatunsun, onu da dukana uydurdun sandım
Lahanada şok diyet gibi canım sonradı dikkat etmek lazım...
halısın nilgünüm, ben haftada 1 versem yeter bana zaten, bu hafta asılıcam ama size söz

Huhuhu servey taş geldi sana....
Peki :))
Yaparız
Ben tartildim kahvaltıdan önce +600 çıktım
Ay yapacaktım tam gorumcem geldi yelek başlayacakmış oğlumun yeleğini aldı örnek olarak..oğleden sonraya kaldı sporum...
iyiyim sen napıyorsun bakalım....
bu gün iştahım çok açık....
Aynı diğer günlerde olduğu gibi...
morordek

sen yokken nilsub piko yedi servey pasta yedi inatettimolacak biskrem yedi.....
İspiyonnnn....

ayy matilda bu gruba beni de alsana, yaparız heralde bunu? yapamam mı, burdan kolay görünüyo :)

tamam canım inşallah, senin azminle halledemiceğin sey yok oğluşlar nasıl??
Saol cnm iyi oğlum düzeldi artık bu hafta hafta sonu kaçamağı da yok misafire rağmen tek kacamagim meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…