- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.581
Sende başla mekik ve planka biz dün başladık çok işe yarar eminimay ne bilim şekerim sen becerikli hatunsun, onu da dukana uydurdun sandım
halısın nilgünüm, ben haftada 1 versem yeter bana zaten, bu hafta asılıcam ama size söz
Sende başla mekik ve planka biz dün başladık çok işe yarar eminim
Canım zaten sana söyleyecek söz yok maşallahın var yürü be kim tutar seni.....Ben lahanayı daha öncede yapmıştım ama hemen kilo almamistiim ve lahana bende direk göbek eritiyo reglden sismistim onu bile giderdi
Canım bende videolari var sana link atabilirim ama senin indirmen gerek bir seferligine :)tamam canım akşama başlıyorum, artık çok soguyo hava, iş çıkışı bi yarım saat yürüyüp arabaya öle biniyorum, başka yürüyüş yok haliyle, bari evde bişiler yapayım, biri hayrına bana leslie'leri indirse yabi flasha atıp yollayın bana
Bu hafta bence hepimizde bir Acayip likit var bende dün akşam yemeği yemedim eşim önümde çiğ köfteleri 3 er 5 er yuttu izledim sadece ayran içtim, midem guruldadiye cumaya göre +1 çıktım. Normal ya diyet sürecinde arada bir artmalar. bu arada aksine karnibahar ödem arttiricidir. Ben bugün brokoli, lahana, soğan, sivri biber, capri biber ve 2 kaşık kara bugday ekleyeceğim süper yağ yakan çorbayı yapacağım. İçerisinde bolca pul biber, kimyon ve zerdecal bulunuyor.Zılgıtlar çekin ağıtlar yakın arkamdan komşulaaarrrr... 69,8 diyiii bu tartı bana,cumaya göre +800.. napam ölem mi ben
Bi lahana mı patlatsam ben bu hafta.. daha yenı yaptım ilki kadar etkili olmaz ama denemekte fayda var.. ay bişey de yemedım cıss tuttum kendımı ac ac yattım o kadar.. karnıbahar yedım o mu sısırdı acep??
Kuru üzümle hurmaya bile elimi sürmedim başlayınca duramam diye.. Ayrıca su ben de içememeye başladım.. çubuk tarcın atıcam bugun siseme ilk basladıgımda öyle içiyodum hep
morordek nilsub toplight
Telefona indiriliyormu ordekim...Canım bende videolari var sana link atabilirim ama senin indirmen gerek bir seferligine :)
merhabalar ay çok zayıflamışsın iltifatını duyasıcalar
sabah tartılmayı unuttuğumdan mütevellit kilomu paylaşamıyorum malesef. Dün Kütahya'ya gittik araba almak için erken kalktık baya kahvaltıda;
1 dilim börek yedim.
1 bardak çay ile birlikte.
bir kaç tane de sarma atıverdim ağzıma
saat 2 gibi kiremitte iskender yedim. ve günü kapattım. Ve.
Bugün niyetliyim efenim.
akşamı hafif atlatıp yarın güzel bir kahvaltı yapmayı planlıyorum efenim.
kayınvalidemler gittiği için 1000 adım stepper yapmayı planlıyorum nasipse
Ne cısssssss söylede bilelim
İlk gün çorba meyve 2. Gün çorba sebze bugün hepsi var evet oldu tabi 2 günde 1 kilo verdim ayşe daha çok verdi ama benim meto yavaş onunkide süper maaşallah
Duşa gidiyorum ben.. Belki duşta accık şampuan yerim dayanamazsam napıymm
Canım bende videolari var sana link atabilirim ama senin indirmen gerek bir seferligine :)
btlbetul senin leslir attığın linkler güzeldi yabancı siteden atsana bir daha ...
ayy dur heveslendirdin beni eşimde çok istiyo onların ailede kız çocuk yok hiç sülalenin lakabı kız no !Kız erkek farketmez hamilelere yiyin diyolar kız kızdada yenir minicik gamzeli kızzzz ayy gelde ısırma yanaklarını...:)
nasıl bi duygu yaa merak ediyorum çokkHihi evet yaa ben de onu okuyunca bi hos oldumbüyüyor minnak
Napsin valla uslu uslu duruyor gobekte
Ya evet aklimda o ama hala yemedim
hee valla vardır kendim yaptım şeker oranı düşük böyle yiyince kesmiyo baymıyo adamı cumartesi 150 gr pazar 150 gr öyle yemişimdir zaten.. bide dün piyaz yedim asıl o fena kalorili kuru fasülye ve tahinle yapılıyor o şişirdi beni bideyavrum o 300 gram baklavada en az 600 700 kalori vardır ne ettin sen. Neyse sen zaten çok kilolu değilsin hatta zayıf bile sayılırsın bişey olmaz
engelli bende, işten indirilmiomuş demek ki
Canım boşver sen karatayi zaten normal diyet duzenine devam edip üzerine de leslie eklersen bak gör nasıl vereceksin.İster inan ister inanma canım cuma sabahı 77.7 olan kilom hiç kaçamaksız Karatay yaptım pazar sabahı yani dun sabah 79.5 çıktım şok oldum dun normal diyetine dondum bu sabah 78.7 çıktım rakamlara bak loto gibi çok sinir oldum asla yapmam Karatay...
Hem istersen spor konusunda yarışabiliriz.ikimizi de motive eder.Kızlar ben bir kahve içip 4mile yapıcam gelirim işim bitince kaçamak yapmayın sakın....
Ayy haftaya hepimiz artı başladık deseneZılgıtlar çekin ağıtlar yakın arkamdan komşulaaarrrr... 69,8 diyiii bu tartı bana,cumaya göre +800.. napam ölem mi ben
Bi lahana mı patlatsam ben bu hafta.. daha yenı yaptım ilki kadar etkili olmaz ama denemekte fayda var.. ay bişey de yemedım cıss tuttum kendımı ac ac yattım o kadar.. karnıbahar yedım o mu sısırdı acep??
Kuru üzümle hurmaya bile elimi sürmedim başlayınca duramam diye.. Ayrıca su ben de içememeye başladım.. çubuk tarcın atıcam bugun siseme ilk basladıgımda öyle içiyodum hep
morordek nilsub toplight
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?