Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben onu yemiştim bi kere içinde haşlanmış yumurtada vardı. İğrenç gelmişti tadı. Adanalı damak tadıma hiç uymadı İzmir'in piyazı
ayy ben bayılırım yaa
izmir ne anlar kız piyaz yapmaktan antalya da yemen lazım onu
özellikle köfteyle yenir en sevdiğim yemeklerdendir sabah akşam yerim o derece ama dediğin gibi herkezin damak tadına uymayabilir seven çok sever sürekli yemek ister sevmeyen de sevmez kokoreç gibi seveni çoktur ama yemeyeni de vardır

Bende kokoreç severim acılı olcak Atatürk Orman Çiftliğinde çok güzel yapıyorlardı bir zamanlar ah ahh

Valla bu hafta cuma kilosundan dusemezsem fururum kendimi, hatta ayagima tas baglayip deniz kenarinda fururum..garanti olsun hem oleyi hem suda bogulayim

Belkim isvec yaparim bu hafta da dikkat etmeme ragmen gitmezse.. anlamadigim bi sislik var bende gobek cevremden fark ediyorum. Yesilcayimi da iciyom daha napayim

Ben İzmir'de yedim o kadar kötüydü ki anlatamam sana. Buz gibi kokuşmuş bir yumurta, kas katı fasulyeler vardı içinde ve tuzsuz du bööögh geldi. Dünyanın parasını ödedik 1 tabağına.

İsveç yapma yavrum açlıktan baygınlık geçirirsin. O normal insan diyeti değil.

özgecim olur öyle arada, stres yapma kuzucum, stresten şişip kalırsın bak.

Arkadaşlar
matilda34 bugün 68.9 imiş
Kayın validesi geldi dün akşam bu hafta orda kalacak galiba çok meşgul yani bu hafta fırsat buldukça gidebilirim dedi haberiniz olsun
Ya Ayşe azıcık bana gaz ver ne olur... Çok az zamanım kaldı tombul gelin olacam bennn. Eksi göremediğim zaman çok üzülüyorum.

Ya Ayşe azıcık bana gaz ver ne olur... Çok az zamanım kaldı tombul gelin olacam bennn. Eksi göremediğim zaman çok üzülüyorum.
O zaman biz senle yarisalim bu hafta hemde diyetisyen diyeti yapiyosun sonucunu goruruz sporu yaptın mı ben dün basladim

Sen bugün ekşi demisin herkes + gelmiş biz lahana çıkar matilda ve ben haftasonuna kaçamak yapmadık ise yaradı

bende artıdayım ama benimki regl'den, her yerim şiş karnım falan taş gibi resmen, çok kötü oldum bu sefer ben

ufaktan dukandan sıkılma moduna geçtim ben yaa, napsam bi değişiklik yapıp dönsem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…