- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.641
Bende hedef kiloma gelince dukani bırakacağım zaman dönebilecek artıklardan dolayı her zaman uygulayabileceği bir düzen oluşturmaya çalışacak artık bunu her zaman yapabilmeliyim o programı uygulayım faydasını gormezsem tekrar dükan yaparımbende artıdayım ama benimki regl'den, her yerim şiş karnım falan taş gibi resmen, çok kötü oldum bu sefer ben
ufaktan dukandan sıkılma moduna geçtim ben yaa, napsam bi değişiklik yapıp dönsem mi?
yapmıştım aslında bikaç ay önce isveç deİsveç yapma yavrum açlıktan baygınlık geçirirsin. O normal insan diyeti değil.
+betüş nasıl indireceğim bilgisayara
off kokoreç bayılırımmBende kokoreç severim acılı olcak Atatürk Orman Çiftliğinde çok güzel yapıyorlardı bir zamanlar ah ahh
sen gel ben sana yapayım bi bide benimkini deneBen İzmir'de yedim o kadar kötüydü ki anlatamam sana. Buz gibi kokuşmuş bir yumurta, kas katı fasulyeler vardı içinde ve tuzsuz du bööögh geldi. Dünyanın parasını ödedik 1 tabağına.
şu sınavımı bi geçeyim istiyorum Allahın izniylee bendeBilmem ki Nilgunum bi dene bakalım gerci Betul bulup linki atmış ama :)
@w e n d y bendeki link farkli canim, ozelden atayim dene belki indirirsin :)
Allah isteyen herkese nasip etsin canim bence cok guzel bi duygu
1 ay daha dayanayım bakim de karar vericeğim, o kadar münasebetimiz oldu kendisiylen, hemen bırakmayım artık :)Bende hedef kiloma gelince dukani bırakacağım zaman dönebilecek artıklardan dolayı her zaman uygulayabileceği bir düzen oluşturmaya çalışacak artık bunu her zaman yapabilmeliyim o programı uygulayım faydasını gormezsem tekrar dükan yaparım
Uzun sure aynı diyet illaki duraklatiyo sana uygun birşeyler deneyebilirsin sonra dönüş yaparsin
Sanırım ben de artık verebılcegım noktaya gelmıs bulunuyorum..Dukan amcayla ciddi düşünmeye başlayabilirim aslında
Allah kalbinize göre versin canımayy dur heveslendirdin beni eşimde çok istiyo onların ailede kız çocuk yok hiç sülalenin lakabı kız no !
nasıl bi duygu yaa merak ediyorum çokk
hee valla vardır kendim yaptım şeker oranı düşük böyle yiyince kesmiyo baymıyo adamı cumartesi 150 gr pazar 150 gr öyle yemişimdir zaten.. bide dün piyaz yedim asıl o fena kalorili kuru fasülye ve tahinle yapılıyor o şişirdi beni bide
ay olur hadi bakalım bugun başlayalım mı?Canım boşver sen karatayi zaten normal diyet duzenine devam edip üzerine de leslie eklersen bak gör nasıl vereceksin.
Hem istersen spor konusunda yarışabiliriz.ikimizi de motive eder.
ay ne sinir bozucusun yaaaaaaaaaaaaaSaol cnm İns hep beraber verelim 10 kasım hedefim ede çok yaklastim bu arada 1.5 kg kalmış
iyi hatırlattın kalkınca yapayım...Canım yeşil çayı da unutma
öptümbuldum ve yolladım uleyn :))
ben direk 4 yapmak istiyorum bakalımBende öğleden sonra yapacağım zaten birlikte yapalım mı
Birde 2+2 mi yapacan yoksa direkt 4 mü
çatlasında patlasınlarİnanmayacaksin ama bu sefer kaynanamda dedi zayiflamisin gorumcemde dedi tabi farkedilmeyecek gibi mi 95 nere 72 nere kiskaniyorlar anacimmm
bende severim çok piyazı hımmmayy ben bayılırım yaa
izmir ne anlar kız piyaz yapmaktan antalya da yemen lazım onu
özellikle köfteyle yenir en sevdiğim yemeklerdendir sabah akşam yerim o dereceama dediğin gibi herkezin damak tadına uymayabilir seven çok sever sürekli yemek ister sevmeyen de sevmez kokoreç gibi seveni çoktur ama yemeyeni de vardır
bence onlar körrrr23 kilo bu boru mu, heralde farketsinler bi zahmet
verirsin stres yapma canım ben öleyim o zamanValla bu hafta cuma kilosundan dusemezsem fururum kendimi, hatta ayagima tas baglayip deniz kenarinda fururum..garanti olsun hem oleyi hem suda bogulayim
Belkim isvec yaparim bu hafta da dikkat etmeme ragmen gitmezse.. anlamadigim bi sislik var bende gobek cevremden fark ediyorum. Yesilcayimi da iciyom daha napayim
sağol kuzum betülün attığını aldımBilmem ki Nilgunum bi dene bakalım gerci Betul bulup linki atmış ama :)
@w e n d y bendeki link farkli canim, ozelden atayim dene belki indirirsin :)
Allah isteyen herkese nasip etsin canim bence cok guzel bi duygu
oh olsunherşeyim gizemli anam benim, kk adımı söylemedim diye mesaj da attırmıyo bana
isyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn ulennnnnnnnnnnnn he deprosyandayım zayıflayamıyorumnilsub kuzum sende de bi bunalım havası mı seziyorum??
Kuymakları yerken hic depresyonda degilmissin öyle diyollaaaisyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn ulennnnnnnnnnnnn he deprosyandayım zayıflayamıyorum
Kuymakları yerken hic depresyonda degilmissin öyle diyollaaa
ay sorma o zamanlar mutluydum şimdi diyette deprosyana giriyomKuymakları yerken hic depresyonda degilmissin öyle diyollaaa
sende hemen gülcek yer arıyon haaaanam burda hiç bişi unutulmuyo, iq seviyeleri yüksek bu hatunların, bunun üstüne daha nasıl kaçamak yapılır aman allahım
ben direk 4 yapmak istiyorum bakalım
çatlasında patlasınlar
bende severim çok piyazı hımmm
bence onlar körrrr
verirsin stres yapma canım ben öleyim o zaman
yemek yemek insanı mutlu ediyor ciddenay sorma o zamanlar mutluydum şimdi diyette deprosyana giriyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?