- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #218.661
şişman insaların hepsi esprili güleryüzlü insanlar nedeni yemekkk 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel gel sende bizdensinMerhaba kizlar ben tartldm malesef +700 ciktm bu hafta hic iyi yapamdm![]()
haha çok tatlısın. Eminim güzel olduğuna. Ya o değil de ben bu dukanla baya iyi doyuyormuşum ha. Bu diyetisyenin diyetisyle epey aç hissediyorum kendimi. Zaten ilk kontrole kadar bir 3 kilo eksilemezsem elveda derim.off kokoreç bayılırımm
65 olayım yicem gece gidip yemeyi sevdiğimden bide akşam yemeğini kendime yasakladığımdan bayadır yiyemiyorum özledimmm
sen gel ben sana yapayım bi bide benimkini dene
şu sınavımı bi geçeyim istiyorum Allahın izniylee bende![]()
Tamam yarışalım kuzum.O zaman biz senle yarisalim bu hafta hemde diyetisyen diyeti yapiyosun sonucunu goruruz sporu yaptın mı ben dün basladim
Tabi canım herkeste fil hafızası var, sor bak eskilere benim yaptıgım kacamakları bile hatırlıyorlaranam burda hiç bişi unutulmuyo, iq seviyeleri yüksek bu hatunların, bunun üstüne daha nasıl kaçamak yapılır aman allahım
![]()
Kuymak yiyememenin depresyonu tabi haklısınay sorma o zamanlar mutluydum şimdi diyette deprosyana giriyom![]()
Yaa iyi barigel gel sende bizdensinçoğumuz + çıktık
bi dene bakalım canım ama sen hızlı kilo vermek istiyosun deneme yapacak pek vaktin yokonu dene bunu dene zaman kaybı olmasın ? umarım işe yarar diyetisyen listesi.. ben yapamıyorum elimde liste olunca şundan şu kadar bundan bu kadar falan.. benim karnım doycak özellikle öğle yemeğinde karnımın doyması lazımhaha çok tatlısın. Eminim güzel olduğuna. Ya o değil de ben bu dukanla baya iyi doyuyormuşum ha. Bu diyetisyenin diyetisyle epey aç hissediyorum kendimi. Zaten ilk kontrole kadar bir 3 kilo eksilemezsem elveda derim.
Benim ilk cocugumda eylulde dogdu onunla ayni olsunlar diye aralikta yapcm kiyafetlerini degerlendrmek icinkızz aralıkta yapıp eylül ekim gibi mi, doğurucan? bence haziran temmuz gibi yapta yaza doğru doğur, kışın çocuk zor oluyo anacım.
ay dünde benim öyleydi, bugüne düzeldim şükür, bu regl mahvetti beni, hala heryerim şiş valla, inşallah senin de yarına geçer iştahın, su iç bol bol.
takım bi ileri 2 geri gidiyor cumaya kadar veriyoruz hoop pazartesi geri alıyoruzYaa iyi bari![]()
Serum yidim ya omu yaptiki aceptakım bi ileri 2 geri gidiyor cumaya kadar veriyoruz hoop pazartesi geri alıyoruz![]()
oo serum yediysen az bile gelmiş canım ben serum yedim geçen sene 3 tane falan 1 günde 3 kilo almıştımmSerum yidim ya omu yaptiki acep
Cumaya 67 gormek istyodum ama goremicm bu gidisle![]()
bööööreeeeek yemiiiiş.....
oo serum yediysen az bile gelmiş canım ben serum yedim geçen sene 3 tane falan 1 günde 3 kilo almıştımm![]()
Valla bu hafta cuma kilosundan dusemezsem fururum kendimi, hatta ayagima tas baglayip deniz kenarinda fururum..garanti olsun hem oleyi hem suda bogulayim
Belkim isvec yaparim bu hafta da dikkat etmeme ragmen gitmezse.. anlamadigim bi sislik var bende gobek cevremden fark ediyorum. Yesilcayimi da iciyom daha napayim![]()
Zaten bugün çok nizami uyuyorum listeye üç aşağı beş yukarı anlayacağım bana yarayıp yaramadığını, yarınki tartı sonucumdan. Ya bişey diyeceğim kızlar siz hakikatten 10-12 bardak suyu sıkılmadan içebiliyor musunuz? Havalar soğuyunca su içmek bana kabus gibi geliyor. Çay-kahve içmekten. Mesela şuana kadar 1 pet şişeyi zorlayarak içebildim.bi dene bakalım canım ama sen hızlı kilo vermek istiyosun deneme yapacak pek vaktin yokonu dene bunu dene zaman kaybı olmasın ? umarım işe yarar diyetisyen listesi.. ben yapamıyorum elimde liste olunca şundan şu kadar bundan bu kadar falan.. benim karnım doycak özellikle öğle yemeğinde karnımın doyması lazımakşam yemediğim için ertesi gün sabaha kadar beni tutması gerek
ahaha hala zayif olarak adlediliyorum, artik tartilmiyorum ama biraz daha zayiflamis olabilirim sanki. Nabersiniz?ayy kızlar ne yazmışınız yawww
kız sen neden listedesin B blanche_ea gibi zayıfları şstemiyoz aramızda fıstık gibisin
tatlımm hoşgeldin seni burda ne zamandır görmüyoz yaww motivasyon için çok iyi burası
tatlım o da betüş gibi olcek
kız sende eskisin artık
eferin o komşuna
tatlım sen nasıl istersen bak bizim bi evde kalmış betüşümüz var kesinlikle listeye sokamıyoz ama bize hesap veriyo hergün bi gün gelmese hesap soruyoz
betüşüm o sana göre değil emziren annelere süt yapsın diye verilen bi çay sen evlen beben olsun ben sana hediye gönderirim
sende hemen gülcek yer arıyon haaa
ay nasıl indircem videoyu anlatsana
Benim ilk cocugumda eylulde dogdu onunla ayni olsunlar diye aralikta yapcm kiyafetlerini degerlendrmek icinhem yazinda ele avuca gelir rahat rahat gezerm
![]()
ahaha hala zayif olarak adlediliyorum, artik tartilmiyorum ama biraz daha zayiflamis olabilirim sanki. Nabersiniz?