Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

off kokoreç bayılırımm
65 olayım yicem gece gidip yemeyi sevdiğimden bide akşam yemeğini kendime yasakladığımdan bayadır yiyemiyorum özledimmm

sen gel ben sana yapayım bi bide benimkini dene :kk77:

şu sınavımı bi geçeyim istiyorum Allahın izniylee bende :anneadayı:
haha çok tatlısın. Eminim güzel olduğuna. Ya o değil de ben bu dukanla baya iyi doyuyormuşum ha. Bu diyetisyenin diyetisyle epey aç hissediyorum kendimi. Zaten ilk kontrole kadar bir 3 kilo eksilemezsem elveda derim.

O zaman biz senle yarisalim bu hafta hemde diyetisyen diyeti yapiyosun sonucunu goruruz sporu yaptın mı ben dün basladim
Tamam yarışalım kuzum.:super: Hayır spor yapmadım malesef. Şu spor işini bir rayına koymam lazım. Her ne kadar sen süpeeeer kilo versen de. Sanırım en istikrarlı kilo verenimiz sen olduğun için en çok senle yarışmak gaza getirir beni.:spor: Ya insanı çok az yeyip de verememek üzüyor.:KK61::KK61::110::110:

:KK70::KK70::KK70::KK70: anam burda hiç bişi unutulmuyo, iq seviyeleri yüksek bu hatunların, bunun üstüne daha nasıl kaçamak yapılır aman allahım :KK70::KK70::KK70:
Tabi canım herkeste fil hafızası var, sor bak eskilere benim yaptıgım kacamakları bile hatırlıyorlar :D
ay sorma o zamanlar mutluydum şimdi diyette deprosyana giriyom:KK70::KK70::KK70::KK70:
Kuymak yiyememenin depresyonu tabi haklısın :D

haha çok tatlısın. Eminim güzel olduğuna. Ya o değil de ben bu dukanla baya iyi doyuyormuşum ha. Bu diyetisyenin diyetisyle epey aç hissediyorum kendimi. Zaten ilk kontrole kadar bir 3 kilo eksilemezsem elveda derim.
bi dene bakalım canım ama sen hızlı kilo vermek istiyosun deneme yapacak pek vaktin yokonu dene bunu dene zaman kaybı olmasın ? umarım işe yarar diyetisyen listesi.. ben yapamıyorum elimde liste olunca şundan şu kadar bundan bu kadar falan.. benim karnım doycak özellikle öğle yemeğinde karnımın doyması lazım :KK45: akşam yemediğim için ertesi gün sabaha kadar beni tutması gerek

kızz aralıkta yapıp eylül ekim gibi mi, doğurucan? bence haziran temmuz gibi yapta yaza doğru doğur, kışın çocuk zor oluyo anacım.

ay dünde benim öyleydi, bugüne düzeldim şükür, bu regl mahvetti beni, hala heryerim şiş valla, inşallah senin de yarına geçer iştahın, su iç bol bol.
Benim ilk cocugumda eylulde dogdu onunla ayni olsunlar diye aralikta yapcm kiyafetlerini degerlendrmek icin :KK45:hem yazinda ele avuca gelir rahat rahat gezerm:KK73:

oo serum yediysen az bile gelmiş canım ben serum yedim geçen sene 3 tane falan 1 günde 3 kilo almıştımm :KK45:

ben trafik kazası geçirmiştim o zaman 3 tane serum bağlamışlardı. sürekli su içiyordum ama wc ye gitmiyordum. 8 kiloya yakın aldım 10 günde birde düğün öncesi 1 hafta kala. deneyip aldığımız bilezikler olmadı elime o derece :cool:

Valla bu hafta cuma kilosundan dusemezsem fururum kendimi, hatta ayagima tas baglayip deniz kenarinda fururum..garanti olsun hem oleyi hem suda bogulayim :bicak::mad:

Belkim isvec yaparim bu hafta da dikkat etmeme ragmen gitmezse.. anlamadigim bi sislik var bende gobek cevremden fark ediyorum. Yesilcayimi da iciyom daha napayim :KK61:

isveç diyetine bende başlamak istiyorum. birlikte başlayabiliriz istersen. birlikte veriveririz külocukları :KK45:

bi dene bakalım canım ama sen hızlı kilo vermek istiyosun deneme yapacak pek vaktin yokonu dene bunu dene zaman kaybı olmasın ? umarım işe yarar diyetisyen listesi.. ben yapamıyorum elimde liste olunca şundan şu kadar bundan bu kadar falan.. benim karnım doycak özellikle öğle yemeğinde karnımın doyması lazım :KK45: akşam yemediğim için ertesi gün sabaha kadar beni tutması gerek
Zaten bugün çok nizami uyuyorum listeye üç aşağı beş yukarı anlayacağım bana yarayıp yaramadığını, yarınki tartı sonucumdan. Ya bişey diyeceğim kızlar siz hakikatten 10-12 bardak suyu sıkılmadan içebiliyor musunuz? Havalar soğuyunca su içmek bana kabus gibi geliyor. Çay-kahve içmekten. Mesela şuana kadar 1 pet şişeyi zorlayarak içebildim.

ayy kızlar ne yazmışınız yawww

kız sen neden listedesin B blanche_ea gibi zayıfları şstemiyoz aramızda fıstık gibisin

tatlımm hoşgeldin seni burda ne zamandır görmüyoz yaww motivasyon için çok iyi burası

tatlım o da betüş gibi olcek

kız sende eskisin artık

eferin o komşuna

tatlım sen nasıl istersen bak bizim bi evde kalmış betüşümüz var kesinlikle listeye sokamıyoz ama bize hesap veriyo hergün bi gün gelmese hesap soruyoz
betüşüm o sana göre değil emziren annelere süt yapsın diye verilen bi çay sen evlen beben olsun ben sana hediye gönderirim
ahaha hala zayif olarak adlediliyorum, artik tartilmiyorum ama biraz daha zayiflamis olabilirim sanki. Nabersiniz?

Back
X