Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ben eskiden 3-3,5 lt içerken benimde 2-2,5 lt kadar düştü su şişesine tarçın kabuğu yada limon dilimi atıyorum biraz içileblilir oluyo
ahaha hala zayif olarak adlediliyorum, artik tartilmiyorum ama biraz daha zayiflamis olabilirim sanki. Nabersiniz?
tatlım özledik seni naber

Benim ilk cocugumda eylulde dogdu onunla ayni olsunlar diye aralikta yapcm kiyafetlerini degerlendrmek icin hem yazinda ele avuca gelir rahat rahat gezerm
Yaa benim de tek üzüldüğüm o mayısta dogacak, yaz mevsimi en kucuk hallerine denk gelecek kışa kadar anca büyüyecek

kesinlikle haklisin canim. B3n gebelikte cok kilo almam ama emzirme donemi cok zor . Istaho dizginlemek cok zor. Hem emziren hem de zayiflayana helal olsun ben iki cocugumda da yapamadim

Yaa benim de tek üzüldüğüm o mayısta dogacak, yaz mevsimi en kucuk hallerine denk gelecek kışa kadar anca büyüyecek
kız ben de mayısta doğdum,bu yazı atlatsın bi dahaki yaza yürümeyi öğrenir halde girer koşar oynar minik prens hatta top oynamayı bile öğretir babası karadenizliydi eşin dimi formaları bilem çeker paşaya hangi takımlıydınız bakem ördek ailesi??

Napalim kaptanım misafirleri. Akşam gitti ama @matilda34 her daim diyetteyiz ayrılmaz ikiliyiz artık @tatlitambakla ortiligimize biri daha katıldı.gecen hafta ikimizde pek faal olamadık bu hafta hep beraber süper olacaz gibi

Ben de evime gitmek kaldığım yerden devam etmek istiyorum

kuzum yazın lohusalık daha kolay olacak, bebişi giydirir yürüyüşe falan çıkarsınız, ben aksine senin doğum zamanının daha güzel olduğunu düşünüyorum

yakın arkadaşlarım da hamile, şunu kullanıo musun bunu kullanıo musun muhabbeti çok dönüyo, her annenin çocuk büyütüşü oldukça farklı valla, ben şahsen kışın evde bebekle kalmaktansa yaza doğru doğum yapıp bebeğimi alıp dışarda yürüyüş yapmayı daha mantıklı buluyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

ay bi sıcak basıyo, bi midem bulanıyo, canım atıştırmalık bişi istiyo sık sık, noluyo bana yaa, dukan laneti mi bu ne? hiç olmazdı bende böyle şeyler, depolar full boşaldı sanırım anaaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…