- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.701
Gelecek sene yazın zor tutariz ya dedigin gibi :) iste tam kış aylarında 3-4 aylık olmus olacak eve kapanmak zorunda kalacagiz belki soğuktan ondan sey ettimdi :)kız ben de mayısta doğdum,bu yazı atlatsın bi dahaki yaza yürümeyi öğrenir halde girer koşar oynar minik prenshatta top oynamayı bile öğretir babası karadenizliydi eşin dimi formaları bilem çeker paşaya hangi takımlıydınız bakem ördek ailesi??
Senin icin 200 gr bizim icin 2 kg gibi :)hayır ben eksi geldim bi kerem....200 gr mımı küçümsetmem.....
O konuda da haklisin lohusalik yaza denk geliyor. Cok iyi zaman diyenler de var senin gibi, yaşayıp göreceğiz :)kuzum yazın lohusalık daha kolay olacak, bebişi giydirir yürüyüşe falan çıkarsınız, ben aksine senin doğum zamanının daha güzel olduğunu düşünüyorum
yakın arkadaşlarım da hamile, şunu kullanıo musun bunu kullanıo musun muhabbeti çok dönüyo, her annenin çocuk büyütüşü oldukça farklı valla, ben şahsen kışın evde bebekle kalmaktansa yaza doğru doğum yapıp bebeğimi alıp dışarda yürüyüş yapmayı daha mantıklı buluyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Eşime dedim 71 gorunuyormuyum Evet dedi azcik daha verirsen yeter dedi bende 55 e kadar verecen dedim neler yedin ki acaba az yediğin için metobolizmam yavaşlamış olmasinTamam yarışalım kuzum.Hayır spor yapmadım malesef. Şu spor işini bir rayına koymam lazım. Her ne kadar sen süpeeeer kilo versen de. Sanırım en istikrarlı kilo verenimiz sen olduğun için en çok senle yarışmak gaza getirir beni. Ya insanı çok az yeyip de verememek üzüyor.
vücut helpp diyiii imdat diyiii.. dün bana da öyle oldu cok afedersınız cıkarma derecesine kadar geldim yattım dinlendim azcık düzeldi sonraay bi sıcak basıyo, bi midem bulanıyo, canım atıştırmalık bişi istiyo sık sık, noluyo bana yaa, dukan laneti mi bu ne? hiç olmazdı bende böyle şeyler, depolar full boşaldı sanırım anaaam
ya sen şimdi normal düzenedemi geçemiyon ay çok zor bir daha dukan lafını duymak istemiyorum valla çok sağlıksızay bi sıcak basıyo, bi midem bulanıyo, canım atıştırmalık bişi istiyo sık sık, noluyo bana yaa, dukan laneti mi bu ne? hiç olmazdı bende böyle şeyler, depolar full boşaldı sanırım anaaam
Bende var sorun galiba sezaryan doğum yaptım serum falan verdiler sonra 10 gün boyunca günde 4 Gr damardan antibiyotik tedavisi gordum hastanede yattım hem de lohusalık vardı 10 kg verdim 89doguma gittim hastaneden 77 ile ciktimben trafik kazası geçirmiştim o zaman 3 tane serum bağlamışlardı. sürekli su içiyordum ama wc ye gitmiyordum. 8 kiloya yakın aldım 10 günde birde düğün öncesi 1 hafta kala. deneyip aldığımız bilezikler olmadı elime o derece
kız kime diyom 4 mile yaptım diye duymuyonmu bende alkışı hakediyom yaniiii aylar sonra dün 3 mile bugun 4 mile ohhhvücut helpp diyiii imdat diyiii.. dün bana da öyle oldu cok afedersınız cıkarma derecesine kadar geldim yattım dinlendim azcık düzeldi sonra
kız kime diyom 4 mile yaptım diye duymuyonmu bende alkışı hakediyom yaniiii aylar sonra düm 3 mile bugun 4 mile ohhh
Benle matilda + değiliz kaptanım teessüf ederim"kızlar anlaşılan bu haftasonu herkes + da gelmiş hedefimiz o zaman bu hafta %0,30 barajını geçmek ilk üçe girmek zor görünüyor
kız valla benden iyi yüzdeyi hakediyon bu hafta ben spor yapamıyorum hiçkız kime diyom 4 mile yaptım diye duymuyonmu bende alkışı hakediyom yaniiii aylar sonra dün 3 mile bugun 4 mile ohhh
vücut helpp diyiii imdat diyiii.. dün bana da öyle oldu cok afedersınız cıkarma derecesine kadar geldim yattım dinlendim azcık düzeldi sonra
ya sen şimdi normal düzenedemi geçemiyon ay çok zor bir daha dukan lafını duymak istemiyorum valla çok sağlıksız
Bende var sorun galiba sezaryan doğum yaptım serum falan verdiler sonra 10 gün boyunca günde 4 Gr damardan antibiyotik tedavisi gordum hastanede yattım hem de lohusalık vardı 10 kg verdim 89doguma gittim hastaneden 77 ile ciktim
yaz bakem neler yaptı sıze bu lahanaBenle matilda + değiliz kaptanım teessüf ederim
kız valla benden iyi yüzdeyi hakediyon bu hafta ben spor yapamıyorum hiçumarım geçersin beni orticim
ortinin de böylesi beni yenersin inşallah diye dua ediyom ne kadan melek bi insanım
Ben birini aralıkta birini haziranda doğurmuş biri olarak en güzel haziran derimkuzum yazın lohusalık daha kolay olacak, bebişi giydirir yürüyüşe falan çıkarsınız, ben aksine senin doğum zamanının daha güzel olduğunu düşünüyorum
yakın arkadaşlarım da hamile, şunu kullanıo musun bunu kullanıo musun muhabbeti çok dönüyo, her annenin çocuk büyütüşü oldukça farklı valla, ben şahsen kışın evde bebekle kalmaktansa yaza doğru doğum yapıp bebeğimi alıp dışarda yürüyüş yapmayı daha mantıklı buluyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
hayır dukanı bırakıp normal diyete geçsen diyorum bizim yaptığımız gibi anam ne +7 miş habire onume çıkıyoay mevsim geçişi mi acaba? inşallah yarına toparlarım azıcık özge yaa, yeme ihtiyacını bastıramıyorum resmen, içim yemek yemek diyo, aç bu çocuk aççç
kuzum hangi diyet olursa olsun öyle hemen normal düzene geçersen senin +7 gibi hoop yapışır bünyeye, sadece dukan değil ki
kızım sana robocop diyoruz hiç duymuyo musun bizi??? senin metabolizma 1 yaşında anında yakıosun maşallah sen yediğin her şeyi
hayır dukanı bırakıp normal diyete geçsen diyorum bizim yaptığımız gibi anam ne +7 miş habire onume çıkıyo
Tesekkur edeeımmmm sekerım bak hakkımı veren cıktııııkesinlikle haklisin canim. B3n gebelikte cok kilo almam ama emzirme donemi cok zor . Istaho dizginlemek cok zor. Hem emziren hem de zayiflayana helal olsun ben iki cocugumda da yapamadim
Cnm ben 73.7 ile başladım bugün 71.5 ama regl şişkinliği de var ama biz bi hafta daha yaparız belki matilda yani Seval de 70.4 ile başladı 68.9 şimdiyaz bakem neler yaptı sıze bu lahanakacırmsıım ben.. sen sporda yapıyodun lahanayla benden cok verırsın datlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?