Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 491. Etap***

toplight (73,4/) bildirim yapmadı
tatlitambak (74,3/) kilosu sabit
inatettimolacak (69/69,8/-0,8/-%1,16)
w e n d y (61,9/61,7/0,2/%0,32)
keremcemim (71,9/68,8/3,1/%4,31)
toz-pembe (67,5/67,3/0,2/%0,29)
azaydidem (71,1/69,4/1,7/%2,39)
KumraL_KrakeR (68/67,8/0,2/%0,29)
Pdr93 (75,8/74,6/1,2/%1,58)
servey (76,3/75/1,3/%1,70)
bsram_ (64,6/64,8/-0,2/-%0,31)

matilda34 (69,7/68,3/1,4/%2,01)

5. Takım Ortalama: %0,954

nilsub (77,8/78,9/-1,1/-%1,41)
ebrusonmez (60,4/60,3/0,1/%0,17)
btlbetul (65,7/65,9/-0,2/-%0,30)
morordek (61,4/62,2/-0,8/-%1,30)
candy_candy (117,7)
467. etapta (27.05.2016) kendi istegi ile ayrılan üye
savurgan ()
fyzanur (78,1/76,5/1,6/%2,05)

Rekor bendee
60.3 ile yüz gramm
bende 200 gr vermişim ebruşum, güçleri birliğini bu hafta sımsıkı yapmalıyız dostum, olmuyo böle
Bravo
@w e n d y şu Ebruşa bi el at ya bir an önce versin kiloları :)

ay ördekcim o bana el atsa sanki daha iyi olcak

kuzum kereviz koydun mu çorbana??

Bak regl haftandı o yüzden olabilir bi sonuç
Ama haftaya 64 göreceksin bebeğim.Sana inanıyorum.Kesinliklee 64 olacaksın.

kuzum maaşallah, bu hafta 1.'e oynuyorum diosun yani , ben kesin kesin başlıyorum lahanayaa, anam acil alışveriş yapmam lazım, acil
Saol cnm bakıyorum da bi kaç gündür karatayimsi olmus menüler o ufak masum kuruyemişler yüzünden 200 Gr gitmiştir gel bi hafta yapa lahanayı değişiklik olsun

iyi insan lafının üstüne geldi .... regl felan mı olcaksın acaba ödemdir belki ?
Ay sorma feyzosum saat 8den beri deneye koşturuyorum..anca oturdum totomun üstüne wcye bıle gıtmeye fırsat bulamadım sabahtan berı.. bısey de yemıyom ama arttım bu hafta nedense.. 1 hafta daha var reglıme anlamadım nıye boyle oldu..
Bu arada sormussun moleküler biyoloji ve genetikte y.lisans öğrencisiyim.. hem ders var hem laboratuvardayım sureklı deneylerım oluyo kosturuyom oyle ıste

Bulantım olmadı kuzum cok sükür, zaten olursa ilk 3 ayda cok oluyor diyorlar. Ben sanırım o dönemi rahat kapattım :)
Hamilelige 60 ile başladım varsayıyorum düz hesap, sabah 62.4 kilo geldim :) Çok fazla degil gibi henüz ama asıl olay son aylarda

Saol cnm bakıyorum da bi kaç gündür karatayimsi olmus menüler o ufak masum kuruyemişler yüzünden 200 Gr gitmiştir gel bi hafta yapa lahanayı değişiklik olsun

efet aynen öyle, dukana bi ara iyi gelicek, sıkıldım çünkü, lahana yapçam ben, kafanı şişiricem iyice, bi eskilerden menülerini bulim senin

regl beni 1 hafta önceen şişiriyor,bide stres eklenince acayip kilolu çıkıyorum ,sendede böyle olmuş bence ...okumak çok zor bebeğim ya sabahın köründe geldim ...şimdide pc odasında öğleden sonraki dersi bekliyorum ,çok yoruldum...ama napalım geçecek bunlarda :)üzülme kilon için sakın ,stresin geçince reglin geçince vereceğine eminim ben

spor yapamıyorum yaa yogunluktan..okulda yoga sınıfı açılıyo aslında oraya mı gıtsem dıyorum.. aksam bıtık gııdıyorum eve.. sporsuz veremıyorum ben onu anladım.. bı de ruhumdakı ayı kış uykusuna yatmaya hazırlanıyo sanırım.. hava soğudukça yağ mı bağlıyom napıyom anlamadım.. tek mantıklı secenek vücut kendini kış uykusuna hazırlıyo demek kaldı

bende 200 gr vermişim ebruşum, güçleri birliğini bu hafta sımsıkı yapmalıyız dostum, olmuyo böle

ay ördekcim o bana el atsa sanki daha iyi olcak

kuzum kereviz koydun mu çorbana??
Cnm ben sevmediğimi hiç bise koymadim ilk yaptığında sebze çorbası da vardı tadı geliyordu ikinciye pırasa ve karnabahar üçüncüye de pırasa koydum çok karıştırma bence sebzeleri o zaman tadı tuhaflasiyo

sen ne okuyodun feyzosum??

Günay din 2.takimin.kilolarinizi merakla bekliyorum
Ben gecen cuma 78.1
Bu cuma 76.5

Kiz sen 1 haftada 1.1 kg nasil almayi becerdin? Ben gebe halimle 2 haftada 0.8 kg almisim. Gecen haftaki kilonu mu yanlis yazdim acaba listeye?

Geçen hafta:69.7
Bu hafta: 68.3
Fark:1.4
Yüzde: 2
@toplight
morordek

Aslında belki dahada gitti ama bugün yarın regl olcam davul gibiyim sanırım onun etkisi var tabi misafir olması da diyetime darbe vurdu regl sonrası daha çok gider umarım :)

Gunaydinlar bu hafta pek verememisim ama 68leri terkettim artk ohh

Gecen hafta:68.0
Bu hafta:67.8
Fark:_200(%0.29)

@toplight kaptanim ben mezun olmym bu hafta suan yine devam ediyim 65e duserm belki
Kızlar hepiniz süpersiniz tebrik ediyorum..
medusa38 inatettimolacak kizlar lahana diyetini yaparken kahvaltida napiyodunuz corbami iciyodnz
Başladın mı sen hayatım

Dıt dııııı dıııııt

Geçen hafta:76,3
Bu hafta:75
Fark:1,3
Yüzde:% 1,7
Yaaa maşallah yaa
Ne güzel gidiyor

bulantın olmaması çok büyük şans bitanem , bi arkadaşım 9 ay bulantı çekti,doğumdan sonrada geçmiycek bu bulantı diye korkuyordu kız...kiloda almamışsın okadar ,çok iyi gidiyor hamilelik ,herkes maşallah desin ördeklerime nazar değmesin göz değmesin bide stresin var ailevi onlarda çözülünce ohh değme keyfine anne bebişin :)

Canım muhteşem ötesi yine tebriklerr.
Kuruyemiş aşırı olmamış.Gayet kararında sıkıntı yok.

kız erkeklerein ruhuna ayı diyoruz biz beni dellendirme ,kış uykusuna yatan başka sevimli hayviş yokmu ondan olsun senin ruhun şu deneylerin felan bitmeden dans spor zor gibi canım ,aklında hep onlar olunca zor olur. ama yürüyüş yapabilirsin belki,bulduğun her fırsatta yürü
sen ne okuyodun feyzosum??
elektronörofizyoloji canım ::) sağlık alanında bir şey ,2 yıllık,hacettepede

ben sadece pırasa koyucam o zaman, bi de yazın yaptığım domates sos koyucam lezzet versin, hazır çorbayı koymayım diyorum ama azıcık yoğun olsun istiyorum, koyayım mı o zaman?

Çok iyi bende frambuaz yicem bu hafta:)))

takımca pasta kesip yiyelim hadi

Kaptanım bence artık dikkat etmeye meyve sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye başla doğumu 70 le kapatmak istiyorsan tabi son uç ay dikkat etmezse kilolar uçabilir ben ikinci de çok bilincliydim zaten kilolu hamile kalmistim 94 le başladım son 2 aya 86 ya indim son 2 aydada sadece 2 kilo aldım bebek beslenmez falan diye düşünme benimki 3750 dogdu

Sagol tatlımmm güzel dileklerin icin
Ya bakalım ilk aylar zaten az alınır diyor herkes, sonralarda cosmasam iyi cunku istahım coook acıldı Sabah tartıya korka korka cıktım, kesin 2 kg almısımdır 2 haftada diyordum neyse ki 800 gr almısım
Ailevi sorunlar da cözülse dedigin gibi süper olacak ama onların hemen cözülmesi mümkün olmadıgı icin artık görmezden geliyorum baska carem yok su an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…