- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.881
Canım muhteşem ötesi yine tebriklerr.
Kuruyemiş aşırı olmamış.Gayet kararında sıkıntı yok.
Ciiddi mi ya ben debi aksilik olmazsa bugun basladım.tenk yupek dukana uygun değil ama idare ediyoruz, yarın lahanaya başlıcam, du bakalım 2 kg gitse süper olcak 59'u görürürüm o zaman
artık olduğu kadar olmadığı kader derler ya ...elinden geldiğince pozitif enerji yay evrene :):)bebişte hisseder çünkü :)Sagol tatlımmm güzel dileklerin icin
Ya bakalım ilk aylar zaten az alınır diyor herkes, sonralarda cosmasam iyi cunku istahım coook acıldıSabah tartıya korka korka cıktım, kesin 2 kg almısımdır 2 haftada diyordum neyse ki 800 gr almısım
Ailevi sorunlar da cözülse dedigin gibi süper olacak ama onların hemen cözülmesi mümkün olmadıgı icin artık görmezden geliyorum baska carem yok su an :)
Hey masallah tosunmus senin bebikKaptanım bence artık dikkat etmeye meyve sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye başla doğumu 70 le kapatmak istiyorsan tabi son uç ay dikkat etmezse kilolar uçabilir ben ikinci de çok bilincliydim zaten kilolu hamile kalmistim 94 le başladım son 2 aya 86 ya indim son 2 aydada sadece 2 kilo aldım bebek beslenmez falan diye düşünme benimki 3750 dogdu
artık olduğu kadar olmadığı kader derler ya ...elinden geldiğince pozitif enerji yay evrene :):)bebişte hisseder çünkü :)Sagol tatlımmm güzel dileklerin icin
Ya bakalım ilk aylar zaten az alınır diyor herkes, sonralarda cosmasam iyi cunku istahım coook acıldıSabah tartıya korka korka cıktım, kesin 2 kg almısımdır 2 haftada diyordum neyse ki 800 gr almısım
Ailevi sorunlar da cözülse dedigin gibi süper olacak ama onların hemen cözülmesi mümkün olmadıgı icin artık görmezden geliyorum baska carem yok su an :)
benimde iştahım çok açık bebiş de yok anlamadım kiHey masallah tosunmus senin bebik
Ya bana da son aylarda cok alacagım gibi geliyor cunku doymuyorum, doysam da hemen acıkıyorum70'le girmem zor gibi sanki şu an bile
Ciiddi mi ya ben debi aksilik olmazsa bugun basladım.
Feciyim ya kuzum.Günaydın ebruşum, naber nasılsın? durumlar ne alem?
Ahahah o nasıl laf yabenimde iştahım çok açık bebiş de yok anlamadım kibide bebiş olsa sumo güreşçisi olacam demekki
Yaaa muhteşemsin yaa
Harikasın kanki
Feciyim ya kuzum.
Çok fena ağrım var.Reg loldum ama olamıyom. :)))
Ağrıdan ölüyorum.
Ben başladım bile :))kuzum maaşallah, bu hafta 1.'e oynuyorum diosun yani, ben kesin kesin başlıyorum lahanayaa, anam acil alışveriş yapmam lazım, acil
Senden de haftaya böyle performans bekliyorum Sevalimm.hey maşallah
Ördeğim bu gün itibariile lahana yapıcam. Vee inşallah en az 1.5 veririm bu haftaBravo
@w e n d y şu Ebruşa bi el at ya bir an önce versin kiloları :)
Kıskandın mı???nasıl verdin bukadar ,sağlıklı mı verdin bukadar kiloyu maşallah canım :)
Ama ben listeye baktım. 1. gün sadece meyve ve çorba yaziyodu. Ben yanlış mı başladım yaniLahana sağolsun canım toplamda 5 kg verdim sayılır ilk ucgun listedekiler gibi kahvaltı yaptım 4. Gün domates salatalık peynir 5.gunde aynı 6-7. Günler dükan kahvaltı yaptım peynir yumurta domates salatalık süt bi bardak yerine de yoğurt yedim
Zaten senin okulun var. Okula götürmek işi sıkıntıanladım canım ,bana uyarmı diyetin diye sordumda ,bir hafta boyunca tek tür beslenmek bana göre değil,daha önce denedim beceremedim :)
Ohhh süpersiinnGunaydin kizlarrrr gecmisi birazdan okurum gene ceneler acilmis
Kilom 69.4444444444444444 yuppiiiiiiii 6 li rakamlarida gordum sonundaa
Caktrmayin aslinda dun 69.6 kiloydum
Ben hesapladim yuzdemi ama emin degilim unuttum sanirim nasl hesaplanicgini oyzden kaptanve kaptan yardimcilarim bi el atarmisinizzz 69.4 kiloyum@nilsub morordek @inatettimolacak @toplight
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?