Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tarhana ve zeytinler sp yi delmisin
Yapamamisim dimi farkettim aslinda bi beceremedm su spyi
Himm menuye gell
Hamarat kadinin hali bi baska canim
Doymadın galıbaaaaa pehlivannn
Yok ya ben kimseyle yarismicm benim tek rakibem kumral kraker
Salatalik zeytin ve tarhana corbasi uymasada yrn gzel sonuc alicagina inaniyorum canim
Ya aslinda cok iyi verirdmde regl oldum simdi cnm haftya bombaa gibi gelicem ama
Merbaa didemcm ay baya kotu olmusun ya cok gecms olsun
Sen simdi bizim gruptamisin kiz bi anlamadm ben bizim listede varsin

Pro dedigin bole olur

İki grupta da varim çok şükür:)

Ben lahana kereviz sapını küçük küçük doğradım haşladım blandırdan çektim kremalı Tavuğu da pişirdim içine koydum nane pulbiber ekledim nefis oldu

Pess cok seler solerdim ama cocugunun babasi diye bisey diyemiyorum
Bu arada merhaba canm ben merve tanismadk seninle kendini tanitrmsn bana

Ben lahana kereviz sapını küçük küçük doğradım haşladım blandırdan çektim kremalı Tavuğu da pişirdim içine koydum nane pulbiber ekledim nefis oldu

o da mantıklı olmuş, direkt çorbayı pişirip içine eklemek, bende yapıcam bakalım, Allahım noolur 3 kilo gitsin nolur nolur

Bu liste pek.bi kabarikmis ama illaki bi bildigi vardr canm

Aynen öyle ebrusum yaa.. gün içinde cok yoruluyorum eve gıdınce de kolumu kanadımı kıpırdatamıyorum.. yatıyom direkt.. hareketsızlık dağıttı beni

inan tatlim aksam üstü spor yapip bir ilik dus tüm yorgunlugunu atiyor aslinda yeniden enerji toplamis oluyorsun dün aksam tecrübe ettim

gecmis olsun cnm Allah acil sifalar versin.

morordek nasilsin tatlim nasil gidiyor hamilelik

Gulme komsuna gelir basina demisler insallh bugun dusmem

Teşekkürler.gelmiş geçmiş olsun cnm.neyseki sağlıkla atlattın.ödemdir o,normal yani.haftaya görürsün inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…