Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun guzel menu
Suan saat kac orda be kadar fark var

Bu hafta simdi kimler lahana diyetinde kiz @inatettimolacak hep sen baslattin bunlari hee

ben

maşallah canım, ne güzel davranmışsın zor böyle davranmak, Allah gönlüne göre hakkında hayırlısını versin..

Çok güzel düşünüyorsun canım. Hayat sana ve kızına hep mutluluklar getirsin.

Maşallah tamgaz geri dönmüşün.Yarın daha güzel menüler bekliyoruz.

Buralardayım artık bebişim yakında bıkarsınız benden valla iş yerindede herkesler seviyor beni deliyim diyemi acep bak mesala geçen dedilerkiii esra sen git şu bölgede dur senmisiniz beni orada beklememi isteyen kemaralara doğru neler dedim nelerrr sonra telsizle hemen gelin psikolojim bozuldu strese girdim diye ortalığı ayağa kaldırdım tüm müdürleri topladım oraya sonrada niye geldiniz birşeymi oldu dedim yalnız öğretmenim dediğimde herkesler şaşırıyoröğretmenler ağır abi olmadı demekki ben bozuyorum işiiii

Iyiyim kuzucum bugün gene dayanamadım doktora gormeye gittim her sey guzel gidiyor cok şükür. Sen nasilsin, nasil gidiyor?

Insallah kolay dogup saglikli bir evlada sahip olursun cnm cinsiyeti bellimiyidi ? yada söyledinde ben mi unuttum bendede hamd olsun..dün regel oldum yinede eksi cikabildim

Benim kuzenimde eve makinesini alalım diyordu. Hergün görmek istiyordu.
Ben gene 15 gün dayanabiliyorum. Normal kontrollerim ayda bir ama 15 gun sonra baska doktora gidip bakiyorum
Insallah kolay dogup saglikli bir evlada sahip olursun cnm cinsiyeti bellimiyidi ? yada söyledinde ben mi unuttum bendede hamd olsun..dün regel oldum yinede eksi cikabildim
Tesekkur ederim canim. Cinsiyeti belli, erkek :)
Regl olunca eksi cikmak buyuk basari bence ya tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…