- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.001
Ben hazır çorbada koydum ama robottan çekmedim.Taneli olarak yiyom.Gayet guzel ben aliskinim tadsz seylere senin damak tadin nasil bilemem cnm
Bende kahvaltı yapmadım.Bir tabak çorba ve 1 portakal yedim.Yaa bendemi yapmiyimebrusonmez sen yaptinmi kahvalti
Canim onu fark ettim paylasim alanina eklerken duzelttim merak etmecanım benim 0,296 oranım 0,30 a tamamlamıyor muyuz ? benim için problem değilde takım ortalaması için dedim
BeennnBu hafta simdi kimler lahana diyetinde kiz @inatettimolacak hep sen baslattin bunlari hee
Afiyet olsun guzel menuKızlar listeye benide ekleyin bi zahmet ayıya dönmedenucundan başlıyorum bende
Kilo:76
Boy:168
Bugünkü menü
Sabah
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
1 dilim tam bugday ekmeği
Öğle
Etli biryani 1 küçük tabak
1 gazoz
Akşam
2 şeftali
3 can erik
3-4 tane yeşil kayısı
2 litre su
1 saat spor salonundaki tüm aletleri kullandım totom ağrıyor
Hadi bakalim en cok kim verecek
Merhaba canım bende esra 5 yaşında cimcimemle yeni bekar anneyim yurtdışında yaşıyorum 2 haftadır firardaydım ailemi aramadım annem babam geri dön yoksa hak koyuyorlardı az önce kabul ettilerrben nasıl yaşamak istersem öyle olcakmış aman güzelim bende çok şeyler diyecekdim sağda soldada yavrumun babası güzel günler geçirdik diye sustum hiç anmıyorum adını kim sorsa aşamadığımız şeyler oldu ayrılma kararı aldık bunuda mahkemede bitirdik diyorum kızımın mahçup olacağı şeyleri yapmıyorum bide kızım çok düşkün babasına ondan nefret etsin nefretle büyüsün istemiyorum nefretle büyüyen bedenin hastalıklı olduğuna inanıyorum o yüzden yaşandı bitti herkes kendi yoluna
Çok güzel düşünüyorsun canım. Hayat sana ve kızına hep mutluluklar getirsin.Merhaba canım bende esra 5 yaşında cimcimemle yeni bekar anneyim yurtdışında yaşıyorum 2 haftadır firardaydım ailemi aramadım annem babam geri dön yoksa hak koyuyorlardı az önce kabul ettilerrben nasıl yaşamak istersem öyle olcakmış aman güzelim bende çok şeyler diyecekdim sağda soldada yavrumun babası güzel günler geçirdik diye sustum hiç anmıyorum adını kim sorsa aşamadığımız şeyler oldu ayrılma kararı aldık bunuda mahkemede bitirdik diyorum kızımın mahçup olacağı şeyleri yapmıyorum bide kızım çok düşkün babasına ondan nefret etsin nefretle büyüsün istemiyorum nefretle büyüyen bedenin hastalıklı olduğuna inanıyorum o yüzden yaşandı bitti herkes kendi yoluna
Iyiyim kuzucum bugün gene dayanamadım doktora gormeye gittimmorordek nasilsin tatlim nasil gidiyor hamilelik
Maşallah tamgaz geri dönmüşün.Yarın daha güzel menüler bekliyoruz.Kızlar listeye benide ekleyin bi zahmet ayıya dönmedenucundan başlıyorum bende
Kilo:76
Boy:168
Bugünkü menü
Sabah
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
1 dilim tam bugday ekmeği
Öğle
Etli biryani 1 küçük tabak
1 gazoz
Akşam
2 şeftali
3 can erik
3-4 tane yeşil kayısı
2 litre su
1 saat spor salonundaki tüm aletleri kullandım totom ağrıyor
O zamn yarıııışşş başşşlaasınnHadi bakalim en cok kim verecek
Gitsin kilolar insallh
Iyiyim kuzucum bugün gene dayanamadım doktora gormeye gittimher sey guzel gidiyor cok şükür. Sen nasilsin, nasil gidiyor?
Buralardayım artık bebişim yakında bıkarsınız bendensavurgan canım nerdesin deli dolu sohbetlerini özledim ya :)
morordek bitanem bugün nasılsın ,bulantın varmı ,halsizlik var mı,hormonların ne alemde ,kaç kilo aldın :):)
@inatettimolacak fıstık sende mi okuldasın ben gibi yoktun bugun ,gerçi ben gece 4 te kalktığım için akşam olmuş gibi hissediyorum saat daha 12 ymiş
ebrusonmez canım sen nasılsın ,bugün kilo bildirimi yaptın mı göremedim ben :)
Iyiyim kuzucum bugün gene dayanamadım doktora gormeye gittimher sey guzel gidiyor cok şükür. Sen nasilsin, nasil gidiyor?
Kahvaltı:Ebrucum, bugün neler tükettin meyve olarak söyle bakalım?? muz dışında herşey serbest dimi??
ebrusonmez
Ben gene 15 gün dayanabiliyorum. Normal kontrollerim ayda bir ama 15 gun sonra baska doktora gidip bakiyorum
Benim kuzenimde eve makinesini alalım diyordu. Hergün görmek istiyordu.
Tesekkur ederim canim. Cinsiyeti belli, erkek :)Insallah kolay dogup saglikli bir evlada sahip olursun cnmcinsiyeti bellimiyidi ? yada söyledinde ben mi unuttum bendede hamd olsun..dün regel oldum yinede eksi cikabildim
Bizimkide dr kızmasın diye bi ağrı vardı bende merak ettim diyordu...Ben gene 15 gün dayanabiliyorum. Normal kontrollerim ayda bir ama 15 gun sonra baska doktora gidip bakiyorum
Bende ebrucum kızıma hamileyken çok isterdim hergün dinleyim sürekli ultrosana gireyim
Benim kuzenimde eve makinesini alalım diyordu. Hergün görmek istiyordu.
Kahvaltı:
1 portakal
1 tabak çorba
Ara:
10 küçük üzüm
Öğle:
1 elma
1 tabak çorba
Akşama ne yerim bilmiyorum. Ama yazarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?