- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.021
Yarın firmayla görüşcem bakalım tatlım kaç para isteyecek yemek için inşaallah çok istemezdeMaşallah tamgaz geri dönmüşün.Yarın daha güzel menüler bekliyoruz.
Sağol canımAfiyet olsun guzel menu
Suan saat kac orda be kadar fark var
Benim kendi doktorum aşırı rahat bi kadın. Ağrı vardı geldim desem bunun icin niye geldin derBizimkide dr kızmasın diye bi ağrı vardı bende merak ettim diyordu...
O anlattıkça ben gülmekten yıkılıyordum.
ayy inşallah çok kilo almamış oluruzzz ben çok korkuyorumm
bende ptesi başlayacağım inş haftasonu biraz toparlarım haftaya bende bomba gibi gelcem
büşracım bak bu hafta ihmal etmiyorsun burayı haftaya senden bomba gibi bir sonuç bekliyorumHe ya benim de tek derdim kilo. Aldığım kiloları nasıl verecğimi düşünüp duruyorum. Şimdi kilo verince hamile kalırsam tüm emeklerim boşa gidecekmiş gibi hissediyorum
İnş kaptanım yazdıklarımız içinde tesekkur ederim sizde lahana yapın en hizlisi o birde benim sevdiğim yazar Umay villa detoksu yapiyomus onada bakacağım yazarimda Ayşe armanbende ptesi başlayacağım inş haftasonu biraz toparlarım haftaya bende bomba gibi gelcem
raporlu olduğum süre içinde becerebilirsem 3-4kg verip işyerindekileri şaşırtayım
Tamam merak etmeyin çalışmalara başladım bile. Her gün 1000 kalorilik sporu yapmayı planlıyorum inşallah. Bugün sahile gideceğiz eşimle yürüyüş için nasipse. Bu hafta 63 ü görmek için her şeyi yapacağımbüşracım bak bu hafta ihmal etmiyorsun burayı haftaya senden bomba gibi bir sonuç bekliyorum
Bugun kaçamak yaptın mı bakalım.
Canim isvecle gzel kilo veriliyo ama dikkat edilmrzsr direk hepsini geri almaya basliyosun ben denedm ve gordugun gbi hala buralardayimPazartesi isveç diyetine başlıyorum bu arada. 13 günlük serüvende 5 le başlayan sayıları göreceğim. Çok hırslıyım
Hmm anladim canim degisiklik iyi gelicektir sana eminim snra geri don ama dukana sende beni yanliz brakma baska kmse klmadi dukan yapanya didemcim çok sıkıldım ben dukandan, yapamıyorum artık, kuruyemiş, meyve derken dukanlıktan çıktı karataya döndü baksana
bi hafta lahana yapıcam, sonra dönerim yine ya da keremcemim diyetine başlarım belli olmaz, duruma bağlı işte.
insallah canim gzel kilo vericegine inaniyum ben saol bu arada krem ve kas gevseticiler insallah duraklama yasatmaz bana ozman ilaclari brakirim agrim oldkca icerimYapamamisim dimifarkettim aslinda bi beceremedm su spyi
Himm menuye gell
Hamarat kadinin hali bi baska canim
Yok ya ben kimseyle yarismicm benim tek rakibem kumral kraker
Ya aslinda cok iyi verirdmde regl oldum simdi cnm haftya bombaa gibi gelicem ama
Merbaa didemcm ay baya kotu olmusun ya cok gecms olsun
Sen simdi bizim gruptamisin kiz bi anlamadm ben bizim listede varsin
Aynen canim 1 kasik nar haric tabiPro dedigin bole olur
cok saol canimAyy inşallah canım.Şimdilik engel yok.İnşallah çıkmazsa tam yapacağım.
@azaydidem canım geçmiş olsun.
Cnm çok kh ağırlıklı değilmi menün kan grubunu sormuştum soyledinmiaslında kaçamak yaptığım da söylenemez düzenli yediğimde söylenemez şu ana kadar yediklerim 1150 kalori bi de akşam yicem tabi daha.. akşamda ıspanaklı peynirli börek ve ayran yicem. bugün yemekhanede mercimek çorbası ve lahmacun çıktı yanında ayran sabah da işe geç kaldım kek meyve suyu ile kahvaltı yaptım aslında kek süt daha iyi olurdu ama o an düşünemedim. aralarda da bir elma 3 küçük mandalin yedim kuşluk öğlen ve ikindi olmak üzere.. böyle yani
1000 kalorilik spor ne kizTamam merak etmeyin çalışmalara başladım bile. Her gün 1000 kalorilik sporu yapmayı planlıyorum inşallah. Bugün sahile gideceğiz eşimle yürüyüş için nasipse. Bu hafta 63 ü görmek için her şeyi yapacağım
Wendycim akşam yemeğine kadar herşey çok güzeldi ama bozmuş bulunuyorum.Eşimin gazabına uğradım. Kumru almıştı bende ilk kez deneyeceğim için yedim. Ama zaten yarısını yiyebildim. Midem bulandı.tamam canım özelden bende sana yazıcam
Haber ver canım bekliyoruz.Yarın firmayla görüşcem bakalım tatlım kaç para isteyecek yemek için inşaallah çok istemezdesüper menülerle gelirim
Neyse sen yarın wendyle birinci günü bi daha yap aman ne var kumruda Türk usulü fastfood içi dolu sosis vs sen Ankaraya gelde burda ye ne bilsinler orda kumru yapmayı eşim beni hep aşağı eğlencede bi yer var oraya götürürdü kizilaydada fena yapmiyolarWendycim akşam yemeğine kadar herşey çok güzeldi ama bozmuş bulunuyorum.Eşimin gazabına uğradım. Kumru almıştı bende ilk kez deneyeceğim için yedim. Ama zaten yarısını yiyebildim. Midem bulandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?