Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahah betüş yapacagını yapmışsın kafamızı karıştırma dur :)

Olsun Ebrucum, ah bu eşler yok mu, allahtan benimki beni destekliyor :)

Ee kuzum sen yine bişi yememişsin bi börek mi yani? Akşam lahanaya devam sanki çok yemiş gibi listeyi uun uzadıya yazıyo bide :)

Az yemeye alışınca bu bile çok geldi napim corban kalmıştı bende yiyeyim dedim

Ben sevmedimSosisi çok ciğ geldi.Normalde de öyle mi?
Ve çok ketçap koymuştu ağırdı.

Ben sevmedimSosisi çok ciğ geldi.Normalde de öyle mi?
Ve çok ketçap koymuştu ağırdı.
Yok güzel olur burda onlar yapamamıştır sosisi güzelce ince ince doğarlar herşey kararında olur her yer güzel yapamiyo işte kokorec kumru tantuni her yerde yenmez

Canımsen kahvaltı yapacak mısın yoksa benim gibi çorba mı içeceksin. Yarın tam gaz devam...
Sabah açkanına tartılmayı da unutma kuzum.

Canim isvecle gzel kilo veriliyo ama dikkat edilmrzsr direk hepsini geri almaya basliyosun ben denedm ve gordugun gbi hala buralardayim

Sporla sabitlemeyi düşünüyorum inşallah

1000 kalorilik spor ne kiz her gun 1000 kalori yakacagim deme bana

Medya olarak atmıştım fotosunu onların tamamını yağınca 1000 kalori veriyosun zaten günlük 1000 kalori haftada bir kilo ediyormuş. Bemce az ama olsun oda yeter:S

1 haftaya kız toz bulut olur 1000 diyor ya abbooooo

Merhaba bayanlar bugün aşırı yoğundum. Haftasonu da öyle olacağım. Malesef mesajları okuyamadım. Kaçıncı olduk etiketlwyebilir misiniz? Ben diyete tam gaz devam. Bugünkü menum:
Sabah: 2 yumurtayla yapılmış jambonlu yumurta, espresso
Ogle: 2 köfte, yoğurt, turşu
Aksam: Semizotlu yoğurt
Su: 1 lt Spor: 30 dk tempolu yurume
KumraL_KrakeR çok tatlısın.
Pazartesi gelinlik provasına 72 kilo gitmek istiyorum hadi inşallah

menün çok güzel ,suyuda artırırsan daha hızlı kilo verirsin canım :)

Istedigin bunlar olsun sekerim :)
Yaaaaa kumru muuu? Ya hamilelikte sosis falan yiyemiyorum malum ama dogurduktan sonra ilk işim kumru yemek olabilir. Bence asıl İzmir'de yemek lazim kumruyu.
Asagi Eglence'de nerde kiz Etlik tarafi mi? Eşim bekarken Etlik tarafinda otururdu beni orda bi kumrucuya goturmustu, baya guzeldi acaba aynı yeri mi diyoruz ki :)
1 haftaya kız toz bulut olur 1000 diyor ya abbooooo
Cidden ya günde 1000 kalori yaksak buhar oluruz
Medya olarak atmıştım fotosunu onların tamamını yağınca 1000 kalori veriyosun zaten günlük 1000 kalori haftada bir kilo ediyormuş. Bemce az ama olsun oda yeter:S
Kuzum o kalori degildir 1000 kalori olsa duramazsin :) joule falan olmasın o gunde 1000 kalori ne demek :)

ayy bende hiç kumru yemedim yaaa
oyyy gelinlikmprovasına mı gitcen canım yaa ne güzell kızlar ben bu akşam dibine vurdum ödülün bununla yılbaşına kadar giderim haftasonu giremezsem abartmayın haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…