Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasılsınız kaptanım.Gece rahat uyuyabildiniz mi??
canım ilk 2 güne nazaran çok iyi uyudum denebilir ama grip olmuşum gibi burun içi yaralardan dolayı tam nefes alamıyorum onun sıkıntısı var afedersin sümkürmek yasak olmasa burnumu bir boşaltabilsem çok iyi olacak ama 2-3 hafta yasak bunlarda bu ameliyatın olumsuzkukları şnş gececek

canım ilk 2 güne nazaran çok iyi uyudum denebilir ama grip olmuşum gibi burun içi yaralardan dolayı tam nefes alamıyorum onun sıkıntısı var afedersin sümkürmek yasak olmasa burnumu bir boşaltabilsem çok iyi olacak ama 2-3 hafta yasak bunlarda bu ameliyatın olumsuzkukları şnş gececek
Burun açıcı aparatlardan kullanamıyor musun??

Kız inatettimolacak inatettimolacak ortim sen söyle lahanaya hiç yağ koymuyoruz dimi....
Ben sogani kavururken 2yk koymustum canim. koca bi tencereydi ama her kaseye 1cay kaşığı bile dusmemistir.. :)
günaydınlarr
kızlar cuma gün regli başlamıştı ama bu sabaha kadar gittiydi tekrar başladı sanırım narkozdan böyle oldu dün arkadaslarla günümüz vardı gayet başarılı günü atlattım ama akşam biraz abarttım bu arada millet beni günde görünce nazarları değdi yaa akşam kendimi çok kötü hissettim eşim yarım saatten fazla dua okudu adam perişan oldu esnemekten nazara inanırmısınız bilmem ben cok inanırım kendime geldim okumadan sonra
Okula geldikten sonra inandım ben de kaptanim.. evimizin rahatinda ailemizin kucaginda cevremiz de belliydi. ama burds kötü niyetli cakallarin arasina düştük resmen. bi yururken basima yildirim dusmedigi kaldi. ketum biriye dönustum burda herkesle paylaşmıyorum herseyimi.sabahlari felak nas okumayi huy edin kaptanim. kalben korunmus hissediyo insan kendini en azindan

Ooo başlayacak mısın sende
Ben düne göre -500 gram gördüm.
Şimdi ben tam hakim değilim listenize malum giremedim sadece bunumu içtin ....
Allah şifa versin canım.
Sağol kuzum ....
Yok yağ koymuyoruz. Ama bi paket hazır çorba koy kıvamı bağlasın.
Tamam bugun yapıcam ama kapuska gibi yapayım bari pırasam biberim yok ....
Yağsız salçalı baharatlı kapuska gibi yapayım bugunluk soğanlı...

bizim marka eristeli domates çorbası koydum içine onun baharatlariyla süper olmuş ben zevkle yediğim için kg veriyorum galiba

Ben lahanalari küçük dogradim soğan sarımsak domates biber pirasa az suda kavurur gibi yaptım salcasini pul biberini koydum suyunu Hazir cprbayida karıştırıp kapagini kapattim duduklude pisirdim tadida güzeldi makarnalık sebze çorbası yada beğendim şehriyeli tavuk corbasiylada çekmeye bile gerek duymadım bugün yine yapacam bi günlük bitti benimki de resim atarim
@KumraL_KrakeR cnm ben ilk ucgun listeye Gore
1.gun meyve
2.gun pattes
3.gun domates salatalık
4-5.gun domates salatalik çok az peynir
6.7 gün dükan kahvaltı yaptim

Bende hazır çorba yemem normalde ama buna tat verecek en iyi şey hazır çorba matilda da kremalı tavuk koydu oda beğendi oda olabilir ama başka türlü tadı su gibi oluyo bu tadı başka ne verir bilemedimm

Canım bunlar keremcemin mesajları
Ayşe efsane zaten...;)
günaydınlarr
kızlar cuma gün regli başlamıştı ama bu sabaha kadar gittiydi tekrar başladı sanırım narkozdan böyle oldu dün arkadaslarla günümüz vardı gayet başarılı günü atlattım ama akşam biraz abarttım bu arada millet beni günde görünce nazarları değdi yaa akşam kendimi çok kötü hissettim eşim yarım saatten fazla dua okudu adam perişan oldu esnemekten nazara inanırmısınız bilmem ben cok inanırım kendime geldim okumadan sonra
Ay nazardan insan çatlar inanırım...geçen hafta komşum ay şu tvuğun çok güzel dedi ertesi gün kumese girdim.. Şok oldun tavuk yerde uyur gibi olmuş tavuk nazardan inanırım çokda korkarım geçmiş olsun.
Gunaydin bu arada kizlar. uyandim ama yatakta debisiyom.. gidip cay koyem kendime ;) siz napiyonuz bakalim...
Afiyet olsun sana...
Kahve içiyorum şukur rahatladık...
Yarın eşime bal aldırıcam merkeze inerse sabahları sirkeli ballı su yapıcam...

Oy afiyet bal şeker olsun...anasınada oğlunada...:)
Çok şukur geçti kusması ama bir öksürük başladı hafif gribal gibi oldu buda geçer inşallah...:KK66:
Sagol canim ;)
İnsallah siz de bu hastalik dönemini atlatirsiniz en kisa surede
günaydınlarr
Kaptanim ben de inanirim nazara, kesinlikle dua okumak gerek, başka da bi caresi yok bence. Cok gecmis olsun

Şimdi ben tam hakim değilim listenize malum giremedim sadece bunumu içtin ....
Bak simd nilgunum nette zaten listeler var sen de aratinca bulursun.
1.gun diyoki sadece corba ve meyve.. ikisi de sinirsiz istedigin kadar yiyebilirsin.. meyvelerin yuksek kalorili olanlarından uzak dur ama muz kavun karpuz gibi.
2.gun sadece sebze ve corba.. istedigin her sebzeyi haslanmis ya da cig tuketebilorsin..bana yesil salata pratik gelmisti. brokoli haslamisyim bi ara. falan filan.
Corbanin orijinal tarifinde bolca sogan lahana 1tane domates 2aci biber 1demet maydonoz var, kereviz gordum bikac yerde sifadir dedim ben de koydum. elinde ne sebze varsa ekleyebiirsin bence. ben kivam baglasin diye 1tanr de knorrun sebze corbasini eklemistim. normalde bi tencere 200kalori yapiyo ama icine biseyler ekledikce artıyo haliyle cok da abartmamak lazim.. ben icine bikac dis sarmisak,biraz taze zencefil bi de baharat koymustum bolca.. pul biber nane kimyon karabiber ve zerdecal..azicik da tuz koymustum.yekten yagsiz tuzsuz degildi benimki.. 4gunde 3,7vermistim ben.corbam bitti yapmaya usendim yogundum biraktim biraktim ben de öylece.. bol bol suyunu yesilcayini icmeye devam edebilirsin

Merhaba hanımlar, dünkü menümü yazayım hemencecik :)

Sabah; lahana çorba, yarım Bağdat hurması, yarım mandalina

Ara; armut

Öğle; lahana

Ara; 2 minik elma, 1 mandalina

Akşam; lahana, 1 kase nar

Su; 1,5 lt
Spor; 50 dk kadar tempolu yürüyüş

morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub ebrusonmez ebrusonmez

Bende menümü yazayımm. inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek nilsub nilsub
Kahvaltı:
1portakal
1 tabak çorba
Ara:
1mandalina
Öğle:
1elma
1 tabak çorba
Ara:
1 mandalina
Akşam:
1 tabak çorba
Meyve tabağı :)))
Su:Henüz 1 litre
Bugun çok çok güzeldi...
Meyvelerin içinde boğulduğumu hissettim.
@w e n d y tatlım senin günün özeti nasıl???
@matilda34 ve medusa38 medusa38 meyveyi çok mu abartmışım. Sınırsız diyince kendimi kaybettim heralde

Kuzucum hiç abartmamışsın, bende öyleyim valla, hele dukandan çıkınca meyve Nası bi ödül malum :)

Burun açıcı aparatlardan kullanamıyor musun??

Bende de arada olur. Çok feci :))
Sizde dua biliyorsanız okuyun kaptanım.

Ben sogani kavururken 2yk koymustum canim. koca bi tencereydi ama her kaseye 1cay kaşığı bile dusmemistir.. :)

Okula geldikten sonra inandım ben de kaptanim.. evimizin rahatinda ailemizin kucaginda cevremiz de belliydi. ama burds kötü niyetli cakallarin arasina düştük resmen. bi yururken basima yildirim dusmedigi kaldi. ketum biriye dönustum burda herkesle paylaşmıyorum herseyimi.sabahlari felak nas okumayi huy edin kaptanim. kalben korunmus hissediyo insan kendini en azindan
genelde okurum evden çıkmadan unutmazsam ayetel kürsi de okurum ama dün unutmuşum felaket oldu
Hımmm nasıl oldun kaptanım rahatladın mı biraz...
daha iyi sayılırım nilgünüm
Sagol canim :KK66:

Kaptanim ben de inanirim nazara, kesinlikle dua okumak gerek, başka da bi caresi yok bence. Cok gecmis olsun
aynen tatlım ben kendim okudum yetmedi o yüzden eşime de okuttum
bende şimdi yeşilçay koydum kendime tarcınlı limonlu zencefilli yaptım bi demlik içeyim bari
bu arada spor yapmam yasakmış belki yarın yürüyüşe başlarım

Sagol canim ;)

Ay sağol kuzum sorma evdeki herşeyi yıkadım kaç gündür geberdim ...:)
Bunlar iyi günlerin huhuuuu....;)
Bak simd nilgunum nette zaten listeler var sen de aratinca bulursun.
1.gun diyoki sadece corba ve meyve.. ikisi de sinirsiz istedigin kadar yiyebilirsin.. meyvelerin yuksek kalorili olanlarından uzak dur ama muz kavun karpuz gibi.
2.gun sadece sebze ve corba.. istedigin her sebzeyi haslanmis ya da cig tuketebilorsin..bana yesil salata pratik gelmisti. brokoli haslamisyim bi ara. falan filan.
Corbanin orijinal tarifinde bolca sogan lahana 1tane domates 2aci biber 1demet maydonoz var, kereviz gordum bikac yerde sifadir dedim ben de koydum. elinde ne sebze varsa ekleyebiirsin bence. ben kivam baglasin diye 1tanr de knorrun sebze corbasini eklemistim. normalde bi tencere 200kalori yapiyo ama icine biseyler ekledikce artıyo haliyle cok da abartmamak lazim.. ben icine bikac dis sarmisak,biraz taze zencefil bi de baharat koymustum bolca.. pul biber nane kimyon karabiber ve zerdecal..azicik da tuz koymustum.yekten yagsiz tuzsuz degildi benimki.. 4gunde 3,7vermistim ben.corbam bitti yapmaya usendim yogundum biraktim biraktim ben de öylece.. bol bol suyunu yesilcayini icmeye devam edebilirsin
Sağol canım .. Yazmışsın uzunca opuyorum...
Merhaba hanımlar, dünkü menümü yazayım hemencecik :)

Sabah; lahana çorba, yarım Bağdat hurması, yarım mandalina

Ara; armut

Öğle; lahana

Ara; 2 minik elma, 1 mandalina

Akşam; lahana, 1 kase nar

Su; 1,5 lt
Spor; 50 dk kadar tempolu yürüyüş

morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub ebrusonmez ebrusonmez
Afiyet olsun bol bol eksiler...

Back
X