- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.581
Doğumgünün kutlu olsun cnm sağlıkla bebişin le daha nice mutlu yıllar:)Selam kizlar bugun gelemedimmm cunku dogum gunumduuuucok kosturmacali gecti anca telefonu alip bakabildim. 192 mesaji okuyamadim dogal olarak.
Herkese iyi geceleeerrr yarin güzel eksilerle gelin kuzular
Değişime bak maaşallah kız çok güzel olmuşun :)Eki Görüntüle 1912883 Before 95 After 73 Sağlıklı beslenmeye devam @morordek @keremcemim @toz-pembe @KumraL_KrakeRtoplight matilda34 nilsub
Süper benceeMenüm
Sabah dukan krep peynir
Öğle köfte ayran
Akşam tavuk ayran
Gece sütlü kahveli mistik
Su 3 litre
Spor 70 dk yürüyüş
Selam kizlar bugun gelemedimmm cunku dogum gunumduuuucok kosturmacali gecti anca telefonu alip bakabildim. 192 mesaji okuyamadim dogal olarak.
Teşekkür ettim bugün sp yaptım işe yarar umarım :)Süper bencee
Günaydın nasılsın... Patlat bakalım bildirimini....Günaydın canlar
Doğum günün kutlu olsun canım....nice nice mutlu senelere...hayırlı sağlıklı huzurlu bir ömür dilerim evladınla ve eşinle...Selam kizlar bugun gelemedimmm cunku dogum gunumduuuucok kosturmacali gecti anca telefonu alip bakabildim. 192 mesaji okuyamadim dogal olarak.
mutlu yıllar ördeğim sağlıklı huzurlugüzel günler seninle olsunSelam kizlar bugun gelemedimmm cunku dogum gunumduuuucok kosturmacali gecti anca telefonu alip bakabildim. 192 mesaji okuyamadim dogal olarak.
canım düzenli olarak menü bildiriyorsun yoğunluğunun farkındayız için rahat olsunBayanlar ben malesef düğün hazırlıklarına uğraştığım için sık giremiyorum. Bugünkü menum:
Sabah: 1 dilim muffin lorlu dukan ekmek, 1 haşlanmış yumurta
Ogle: Ton balıklı salata, turşu
Aksam: Sütlü şekersiz kahve
Su: 1.5 Yuruyus: 35 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?