- 23 Ağustos 2012
- 14.731
- 38.964
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.661
aynen işte akşam yemek yiyince yakmıyor eritmiyor benim mide akşam yemeyince herşey harikaaCanım bende 0 kan grubuyum ve kan grubunun etkisine inanıyorum çünkü gerçekten bende tahıl grubu kg yapiyo busrada senle aynıymış et ve domates pek iyi gelmiyormus bu gruba ve çok hassas bi mideniz var o yüzden geç vakit yediğini yakamiyordur hafta sonu kh gömülünce veremediğini Gore seninde sorun belli aslındasebzeleri cogalt A ların yiyeceği sebze
Gunaydin hanimlar gelemedm hic oglumla ben .biraz rahatsizlandik diyetiminde ipi kacti
Kilo bildirimim
Gecen hafta:67.8
Bu hafta:69.1
Fark:+1.3(%_1.91)
Kusura bakmayin bu hafta telafi edicigim
Hihh sen böyle dersen vücut napsin önce beynin inansın ki zayıflama komutu versin kendi köküne balta vuran ağaç gibisin
Saol cnm 30 kg cuk içimden 5.sinifa giden bi çocuk çıktı walla
Walla bende ekmek pasta börek severim de yiyincede olmuyor 3.5 aydır kestim çok nadir yiyorum ise yaradığı belli sende diyetteyken az yersin
Gel sen benim diyetimi yap isvecte neymiş keremcemim------ diyeti tam sana Gore bol sebze meyve az vazgecilmeyen bir protein var
Kuru fasulyede mideye dokunan bir yemek az yerim dersen olabiliraynen işte akşam yemek yiyince yakmıyor eritmiyor benim mide akşam yemeyince herşey harikaabugün sebze yemek istiyorum ya bu hafta 3 gün sp günü yaptım sebzeyi özledim
haftasonu bide kuru fasülye yapim diyorum ne dersin
bende yapıyorum onu canım denemeni öneririm(candy_candy/117,7/117,1/0,6/%0,5)
Bu hafta çok daha iyi bi performansım olacağına eminim.. bunun için küçük bir nüans uygulicam bu haftadukancılar bilir. pazartesi ve perşembe günleri atak rejimini uygulamaya karar verdim bu dukanın güçlendirme evresinde uygulattığı bir taktiktir. yani geçtiğimiz 3 güne ve bu 3 günden öğrendiklerime göre bu hafta ekmek hakkını düşürücem, pilav makarna yok, pazartesi-perşembe atak rejimi.. 1 hafta da bunu deniyelim
şimdi baya bi işim var arkadaşlar uğrarım gene
canım ne yaptın sen hani mezun edecektik seni bu hafta uğramayışından belliydi kg alacağın bu arada geçmiş olsunGunaydin hanimlar gelemedm hic oglumla ben .biraz rahatsizlandik diyetiminde ipi kacti
Kilo bildirimim
Gecen hafta:67.8
Bu hafta:69.1
Fark:+1.3(%_1.91)
Kusura bakmayin bu hafta telafi edicigim
bi markete gideyim bakim güzel sebze bulabilirsem alayım canım benim eve yakın pazar yokta oyüzden mahrum kalıyorumKuru fasulyede mideye dokunan bir yemek az yerim dersen olabilir
Şöyle karnabahar kereviz brokoli ıspanak gibi güzel kış sebzeleri ye Balik falan atlatirsin haftasonunu inş bi hafta sonu hafif beslen bakalım ne olacak
Yap bakalım lahanadan ilk ucgun sebze meyve zatenAhahah abla ya sesli güldüm haftaya daha iyi bir sonuçla geleceğim inşallah
Doğru valla çıkmış
Ben de artık sadece sebze ve meyve ağırlıklı beslencem artık şu lahanayı bende yapayım da
Bende bazen pazara gidemiyorum bir iki market var sebzesi güzel oralardan alıyorum bak bakalım belki iyisi denk gelirbi markete gideyim bakim güzel sebze bulabilirsem alayım canım benim eve yakın pazar yokta oyüzden mahrum kalıyorum
Sağol bitanem bu menüye -200 gördümm..güzel olmuş canım afiyet olsun missss.....
Kaptanımson yaptığım lahanayı beğenmedim aceleyle yaptımdiye soğan salça sarımsak pırasa falan koymamıştım içemiyorum ona bi değişiklik yapmam lazım içebilmek için..canım menü güzel de sen bıktın mı lahanadan kalmamışmıydı
bi de bıgün aysenin hesabı sütlü yumurta yaptım sadece tereyağı kokusu yoktu tadı güzeldi tavsiye ederim kız bas bas bağırdı süt koyu diye ekstra kaloriye gerek yok spor yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?