Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menümü de yazayım;

Sabah; 1,5 yumurtalı omlet, 2 yeşil 1 siyah zeytin, kk peynir

Ara; 3 fındık, 2 yudum lohusa şerbeti

Öğle; Elmalı yoğurt

Ara; Türk kahvesi, nescafe, 2 ceviz, 4 badem, 4 fındık

Akşam; Peynirli salata, 2 yumurtalı çılbır

Su; 1 lt civarı içemedim soğuktan
Spor: yapamadım soğuktan

morordek toplight inatettimolacak nilsub

aynen işte akşam yemek yiyince yakmıyor eritmiyor benim mide akşam yemeyince herşey harikaa bugün sebze yemek istiyorum ya bu hafta 3 gün sp günü yaptım sebzeyi özledim
haftasonu bide kuru fasülye yapim diyorum ne dersin

(candy_candy/117,7/117,1/0,6/%0,5)

Bu hafta çok daha iyi bi performansım olacağına eminim.. bunun için küçük bir nüans uygulicam bu hafta dukancılar bilir. pazartesi ve perşembe günleri atak rejimini uygulamaya karar verdim bu dukanın güçlendirme evresinde uygulattığı bir taktiktir. yani geçtiğimiz 3 güne ve bu 3 günden öğrendiklerime göre bu hafta ekmek hakkını düşürücem, pilav makarna yok, pazartesi-perşembe atak rejimi.. 1 hafta da bunu deniyelim

şimdi baya bi işim var arkadaşlar uğrarım gene

Hihh sen böyle dersen vücut napsin önce beynin inansın ki zayıflama komutu versin kendi köküne balta vuran ağaç gibisin

Ahahah abla ya sesli güldüm haftaya daha iyi bir sonuçla geleceğim inşallah

Saol cnm 30 kg cuk içimden 5.sinifa giden bi çocuk çıktı walla

Doğru valla çıkmış

Walla bende ekmek pasta börek severim de yiyincede olmuyor 3.5 aydır kestim çok nadir yiyorum ise yaradığı belli sende diyetteyken az yersin

Gel sen benim diyetimi yap isvecte neymiş keremcemim------ diyeti tam sana Gore bol sebze meyve az vazgecilmeyen bir protein var

Ben de artık sadece sebze ve meyve ağırlıklı beslencem artık şu lahanayı bende yapayım da

Kuru fasulyede mideye dokunan bir yemek az yerim dersen olabilir
Şöyle karnabahar kereviz brokoli ıspanak gibi güzel kış sebzeleri ye Balik falan atlatirsin haftasonunu inş bi hafta sonu hafif beslen bakalım ne olacak

bende yapıyorum onu canım denemeni öneririm

Gunaydin hanimlar gelemedm hic oglumla ben .biraz rahatsizlandik diyetiminde ipi kacti
Kilo bildirimim
Gecen hafta:67.8
Bu hafta:69.1
Fark:+1.3(%_1.91)
Kusura bakmayin bu hafta telafi edicigim
canım ne yaptın sen hani mezun edecektik seni bu hafta uğramayışından belliydi kg alacağın bu arada geçmiş olsun

Kuru fasulyede mideye dokunan bir yemek az yerim dersen olabilir
Şöyle karnabahar kereviz brokoli ıspanak gibi güzel kış sebzeleri ye Balik falan atlatirsin haftasonunu inş bi hafta sonu hafif beslen bakalım ne olacak
bi markete gideyim bakim güzel sebze bulabilirsem alayım canım benim eve yakın pazar yokta oyüzden mahrum kalıyorum

Bir şey sorcam bu lahana diyetinde son günlere doğru et diyor protein için ama ben yumurta yesem olur mu et yerine

Günaydın kızlar.
Maalesef ben de bayagi artıdayım. 2 gune kadar aslında hersey güzeldi 2 gündür hep dışarda olunca ben de saldim tabi. Ve 2 gün sonra regl olacağım o yüzden bayagi artı geldim .

geçen hafta 74.3
bu hafta 76
Fark -1.7
kusura bakmayın kızlar.

Bu arada Gorumcem gidiyor yarın sabah bende bugün seyda çoşkunun 14 gunluk listesine başladım ve bu listeye mezun olacağım insaallah

Kaptanımson yaptığım lahanayı beğenmedim aceleyle yaptımdiye soğan salça sarımsak pırasa falan koymamıştım içemiyorum ona bi değişiklik yapmam lazım içebilmek için..
Ben onu duymadım.Yumurtayı süte mi kıracağğız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…