Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kızlar. Dün ben eşimle adana spor bjk maçına gittim. Ve aylar sonra 1 avuç çekirdek yedim. Valla üzgün de değilim hayatında tadını çıkarmak lazım abartmadan. Bakalım yarın tartida neler olacak bugün dikkat ediyorum. Aslında ben genelde haftasonları artı geliyorum çünkü hafta içi rutinimle haftasonu rutinim çok ayrı. Bu haftayı lahana haftası yapabilirim.

günaydınlarrrr

aynen canm pes etmek yok yola devam

iyi yapmışsın tatlım eline sağlık

canım çok geçmiş olsun nasıl oldu oğluşun

Geçmiş olsun canım.. Nasıl oldu şimdi...

Çok sağolun kızlar. Sabah 5 e kadar oturduk. Şimdi ateş düştü burun akıntısı var. Galiba ben de grip olacam dünden beri uyku hali baş ağrısı. Anlamadım ne oldu.

Gunaydin hanimlar bugun itibariyle artilarimi vermis bulunmaktym
Herkeze iyi bir pazar diliyorum

Ben veremedim sabittim bugün ama yarına ne olur bilmem.
1 aydır annem geldi ben gittim Gorumcem geldi derken galiba yoruldum. Şuan fena yorgunluk çıkıyor. Sanırım gripten olacam. Ama cumaya kadar eskilerden olurum

Ben veremedim sabittim bugün ama yarına ne olur bilmem.
1 aydır annem geldi ben gittim Gorumcem geldi derken galiba yoruldum. Şuan fena yorgunluk çıkıyor. Sanırım gripten olacam. Ama cumaya kadar eskilerden olurum
Geçmiş olsun ortim bol bol sebze meyve ye iyileşme devam edersin nasilsa

Bende bjk liyim rakipmisiz bende cuma günü aldım azcik miktarı az tutarsan faydalı bile cnm olur arada öyle sendemi lahana diyeti yapacaksın No 3-4 arası verse keyfin yerine gelsin

Bende bjk liyim rakipmisiz bende cuma günü aldım azcik miktarı az tutarsan faydalı bile cnm olur arada öyle sendemi lahana diyeti yapacaksın No 3-4 arası verse keyfin yerine gelsin
70 ı göreyim çok rahatlayacağım. Ama lahana ile doymamaktan korkuyorum.

Selam kızlar ben bugun anca girebildim ya
Sabahtan sınava gittim, sonra geldim dinlendim. Birazdan misafirimiz gelecegi icin ogleden sonra da ona hazırlıkla gecti
Sizler neler yaptınız, çok kacamak yok sanırım gördügüm kadarıyla hatta artılar gitmis Aynen devam, hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…