- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.961
Gelinlikler falan paylasmistim ya ama yeni halimide cekeyim before after yapacammedusa38 biz görmedik..
günaydınlarrrr
aynen canm pes etmek yok yola devam
iyi yapmışsın tatlım eline sağlık
canım çok geçmiş olsun nasıl oldu oğluşun
Geçmiş olsun canım.. Nasıl oldu şimdi...
Gunaydin hanimlar bugun itibariyle artilarimi vermis bulunmaktym
Herkeze iyi bir pazar diliyorum
Geçmiş olsun cnmÇok sağolun kızlar. Sabah 5 e kadar oturduk. Şimdi ateş düştü burun akıntısı var. Galiba ben de grip olacam dünden beri uyku hali baş ağrısı. Anlamadım ne oldu.
Geçmiş olsun ortim bol bol sebze meyve ye iyileşme devam edersin nasilsaBen veremedim sabittim bugün ama yarına ne olur bilmem.
1 aydır annem geldi ben gittim Gorumcem geldi derken galiba yoruldum. Şuan fena yorgunluk çıkıyor. Sanırım gripten olacam. Ama cumaya kadar eskilerden olurum
Sevindim adına artık gelsin bol eksilerGunaydin hanimlar bugun itibariyle artilarimi vermis bulunmaktym
Herkeze iyi bir pazar diliyorum
Bende bjk liyim rakipmisiz bende cuma günü aldım azcik miktarı az tutarsan faydalı bile cnm olur arada öyle sendemi lahana diyeti yapacaksın No 3-4 arası verse keyfin yerine gelsinMerhaba kızlar. Dün ben eşimle adana spor bjk maçına gittim. Ve aylar sonra 1 avuç çekirdek yedim. Valla üzgün de değilim hayatında tadını çıkarmak lazım abartmadan. Bakalım yarın tartida neler olacak bugün dikkat ediyorum. Aslında ben genelde haftasonları artı geliyorum çünkü hafta içi rutinimle haftasonu rutinim çok ayrı. Bu haftayı lahana haftası yapabilirim.
Kg uç dört arasiBende bjk liyim rakipmisiz bende cuma günü aldım azcik miktarı az tutarsan faydalı bile cnm olur arada öyle sendemi lahana diyeti yapacaksın No 3-4 arası verse keyfin yerine gelsin
70 ı göreyim çok rahatlayacağım. Ama lahana ile doymamaktan korkuyorum.Bende bjk liyim rakipmisiz bende cuma günü aldım azcik miktarı az tutarsan faydalı bile cnm olur arada öyle sendemi lahana diyeti yapacaksın No 3-4 arası verse keyfin yerine gelsin
Tek lahana değil ki hergun değişen ekler var meyve sebze protein gibi bide çorbada sinir yok70 ı göreyim çok rahatlayacağım. Ama lahana ile doymamaktan korkuyorum.
Lahanadan ek olarak meyve sebze var çorbada sinirsiz70 ı göreyim çok rahatlayacağım. Ama lahana ile doymamaktan korkuyorum.
Cok gecmis olsun canim dikkat etÇok sağolun kızlar. Sabah 5 e kadar oturduk. Şimdi ateş düştü burun akıntısı var. Galiba ben de grip olacam dünden beri uyku hali baş ağrısı. Anlamadım ne oldu.
Tesekkur ederim kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?