Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

seninki iyiymiş yine halledersin sen.
sıkıldım ama ya her pazartesi böyle oluyo kendimi dövesim varr
canım lahanaya devam mı senin? bırakınca aldın mı? kocam almadı valla, akşama ona da lahana yapcam, sabah normal kaffaltı yaptı ekmeksiz ama.
lahanayla verilen kilolar geri gelmiyor mu harbiden ya bende mi yapsam acepp

haftasonu menümü de yazayım

cumartesi sp günü

sabah 08:30 yulaf kepekli yoğurt şekersiz sütlü kahve

saat 12 de minik kutu ton balığı

saat 4 gibi fırında tavuk ve yoğurt

sabah 30 dk yürüdüm
akşam 8:30 da eşimle yürüyüşe çıktık 1 saat yürüdük :))

pazar
sabah 9:30 karışık tost avuç içi kadar
5 adet zeytin ve şekersiz çay

ara 2 avuç antep fıstığı

saat akşam 4 gibi mangalda tavuk ve sucuk yanında ayran közlenmiş biber

akşam yarım ananas ve 1 muz

gün içinde 30 dk kadar yürüdüm

ay ben de alacaktım onu yaaa unuttum

Miss gibi lahana çorbamı içtim mandalinamı yedim geldim..
Anlatın bakimm ne var ne yok..

fazlamız var eksiğimiz yok bi de ağlanacak halime gülüyorum işte napim

valla iyi düşün ben veremediğim gibi tüm motivem de bozuldu, şişkinlik yaptı bende, dukanla ne güzel sıfır göbek olmuştum

canım ben bu hafta 4 ila 6 gün atak rejimini yapmayı düşünüyorum yarından itibaren.. gerçekten bu kilodan sıkıldım artık beni motive edecek bi düşüş görmek istiyorum istersen başlayalım yarın beraber ben bu akşam ekmeğimi falan yapıcam atak tatlısı falan yapıcam bi tanede tolerelerden

kuzum sen bu menüye mi +800 geldin? ne yicez biz yaa, ne yicez

Gunaydinlar cici takimim dun menumu yazamdm hemen yazayim

Sabah
1bardak sogan suyu
2 yumrtadan kasarli omlet
Peynir cay

Ogle
1mandalina

Aksam
1tabak bulgur pilavi
1karniyarik
1 kase cack

Gece
1bardak sogan suyu

Su 2.5
Spor45 dkika yuruyus
toplight nilsub inatettimolacak morordek

Kilomuda bildireym

Cuma:69.1
Bugun:68.1
Fark:_1 dun aslinda daha iyiydi ama bulgur sisirdi sanrm cumaya indirim ben onu

kuzucum valla ben başladım bile, niyetliyim zaten, akşam saf proteinle açıcam, bu hafta da öyle devam edicem, benim çok kilom kalmadığından gitmiyo maalesef, sen eminim dukanla süper vericeksin ama, durdugun hata inan ki, bende kamuda çalışıyorum, illaq hergün bi protein çıkıyo, diyet menüde falan, olmadı light ton balığıyla idare ediceksin öğleleri.. bu arada sınırlı izinlileri çok mecbur kalmadıkca kullanmamak gerekiyomuş, duraklama yapıyo bilgine

Wendy çim hiç moralini bozma gidecek elbet bu hafta verirsin oructa tuttuguna Gore az miktar sebzedemi alsan sonra uzun sure aç kalıp protein almak midene dokunmasin cacık veya salata turude olur

ya kızlar ben hafta sonu giremiyorum bu da benim için sıkıntı oluyor biraz.. girme imkanım da hiç yok telefondan girsem bir iki sayfadan sonra kapatıyor programı beni böyle idare ediverin

ben ataktan sonra sadece pazartesi ve perşembe sp yapıcam canım diğer günler güçlendirme gibi yapıcam günde 1-2 meyve falan yerim. dukanı yapamam güvenmiyorum kendime. öğlen yemek hazırlayamam ben yemekhanede yicem yani ne çıkarsa pilav makarna falan almadan yemeklerden yicem buğday benim kan grubuma yaramıyormuş hiç o yüzden bundan sonra yulaf kepeğinden yaptığım ekmekleri yerim arada sıkılınca migrosun yulaf ekmeğinden yerim öyle toplama bişeyler yapıcam bakalım. şu 4 gün bi geçsin de çok sıkıldıım yaa 115 in altını bari göreyim. bu diyetisyenin diyeti ile bi tek ilk gün verdim sonrası fena.. şimdi 117,4 falandı dün bugün geç kaldım tartılamadım da yarın sabah tartılıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…