- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.001
Günaydın kızlarr
Günaydın günaydın günaydınn..Kızlar bu ne artılar havada uçuyor....
günaydın canımm bende artı geldim gene herzaman ki gibi off bi pazartesi de eks geleyim yaa sıkıldım artık
+0,800 geldim bende
Miss gibi lahana çorbamı içtim mandalinamı yedim geldim..
Anlatın bakimm ne var ne yok..
sıkıldım ama ya her pazartesi böyle oluyo kendimi dövesim varrseninki iyiymiş yinehalledersin sen.
lahanayla verilen kilolar geri gelmiyor mu harbiden ya bende mi yapsam aceppcanım lahanaya devam mı senin? bırakınca aldın mı? kocam almadı valla, akşama ona da lahana yapcam, sabah normal kaffaltı yaptı ekmeksiz ama.
lahanayla verilen kilolar geri gelmiyor mu harbiden ya bende mi yapsam acepp
cidden mi yaa .. aboo ozaman boşvereyim zaten böyle anlık şeyler metebolizmayı bozuyormuşvalla iyi düşün ben veremediğim gibi tüm motivem de bozuldu, şişkinlik yaptı bende, dukanla ne güzel sıfır göbek olmuştum
kızlar a101 den turbo blender aldım 55 yl ye smoothie yapmak için markası sinbo en yakın benzerleri 200-300 den başlıyo deneme amaçlı 1armut 1elma ve ananas koydum 1dilimdi sütle yaptım tadı gayet güzel oldu yarın pazardan ıspanak falan alcam bu hafta 1-2gün sıvı diyeti tarzında mı yapsam diyorum
Miss gibi lahana çorbamı içtim mandalinamı yedim geldim..
Anlatın bakimm ne var ne yok..
valla iyi düşün ben veremediğim gibi tüm motivem de bozuldu, şişkinlik yaptı bende, dukanla ne güzel sıfır göbek olmuştum
haftasonu menümü de yazayım
cumartesi sp günü
sabah 08:30 yulaf kepekli yoğurt şekersiz sütlü kahve
saat 12 de minik kutu ton balığı
saat 4 gibi fırında tavuk ve yoğurt
sabah 30 dk yürüdüm
akşam 8:30 da eşimle yürüyüşe çıktık 1 saat yürüdük :))
pazar
sabah 9:30 karışık tost avuç içi kadar
5 adet zeytin ve şekersiz çay
ara 2 avuç antep fıstığı
saat akşam 4 gibi mangalda tavuk ve sucuk yanında ayran közlenmiş biber
akşam yarım ananas ve 1 muz
gün içinde 30 dk kadar yürüdüm
günaydın daha yapıyomusun lahanaGünaydın günaydın günaydınn..
aynen bide cumartesi sp yaptım hemde akşam 1 saat yürüdük eşimle dün akşam meyve yedim tek suçum o mu yani sabah bu kadar artı görünce şok oldumkuzum sen bu menüye mi +800 geldin? ne yicez biz yaa, ne yicez
canım ben bu hafta 4 ila 6 gün atak rejimini yapmayı düşünüyorum yarından itibaren.. gerçekten bu kilodan sıkıldım artık beni motive edecek bi düşüş görmek istiyorumistersen başlayalım yarın beraber ben bu akşam ekmeğimi falan yapıcam atak tatlısı falan yapıcam bi tanede tolerelerden
Wendy çim hiç moralini bozma gidecek elbet bu hafta verirsin oructa tuttuguna Gore az miktar sebzedemi alsan sonra uzun sure aç kalıp protein almak midene dokunmasin cacık veya salata turude olurkuzucum valla ben başladım bile, niyetliyim zaten, akşam saf proteinle açıcam, bu hafta da öyle devam edicem, benim çok kilom kalmadığından gitmiyo maalesef, sen eminim dukanla süper vericeksin ama, durdugun hata inan ki, bende kamuda çalışıyorum, illaq hergün bi protein çıkıyo, diyet menüde falan, olmadı light ton balığıyla idare ediceksin öğleleri.. bu arada sınırlı izinlileri çok mecbur kalmadıkca kullanmamak gerekiyomuş, duraklama yapıyo bilgine
kuzucum valla ben başladım bile, niyetliyim zaten, akşam saf proteinle açıcam, bu hafta da öyle devam edicem, benim çok kilom kalmadığından gitmiyo maalesef, sen eminim dukanla süper vericeksin ama, durdugun hata inan ki, bende kamuda çalışıyorum, illaq hergün bi protein çıkıyo, diyet menüde falan, olmadı light ton balığıyla idare ediceksin öğleleri.. bu arada sınırlı izinlileri çok mecbur kalmadıkca kullanmamak gerekiyomuş, duraklama yapıyo bilgine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?