- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.541
İçlerinde en güzeli kereviz salatası Ayşe tuterden biraz değişiklik var tabi
aynen canim aysenin sayesinde git gellerden kurtulcam galiba ama gzel motive oldum matildaninda emegi var tabi gizli rakibem o benim caktirmaHaha tambagim cok tatlisin, oh ben de rahatladım yazmissin cok guldum
Ayse seni baya sıkı programa aldi sanirim
Yap yap vereyim gazı
Guzel menu canim
aynen ya o nasl corbaydi btun midemi alt ust etti isde bu yuzden kacamak yapmimki almim geri bidahada o corbaya yolum dusmesnYulaf çorbası da biraz işkence gibi oldu ya iştahı kapandı artık kaçamak falan yapamaz
Evet cnm işte yakında daha da büyücek kafası nerde popsu nerde anlıcaksın ay ya özledim 2. Yi mi yapsam :)
Haha tambagim cok tatlisin, oh ben de rahatladım yazmissin cok guldum
Ayse seni baya sıkı programa aldi sanirim
Yap yap vereyim gazı
Guzel menu canim
Yulaf çorbası da biraz işkence gibi oldu ya iştahı kapandı artık kaçamak falan yapamaz
Demek kı bırkac maddenın erkısı varr bu kdr dıkkat etmeye hayret yaaaaa
Benim gördüğüm sadecemedusa38 T tatlitambak @bsram09 menü paylaştı..
Eee kalanlar nerede???
azaydidem @toz-pembe matilda34 @Pdr93 wendy
candy_candy ( sen ertesi gün yazıyorsun heralde)
Kizlar ben artik minik ordekimi hissediyorumbaya oldu aslinda ama soylemeyi unuttum sanirim. Genelde aksamlari hareketleniyor bu yaramaz, dogduktan sonra da bizi gece bekcisi yapmaz umarim
Az once yine böyle icimde baloncuk patlar gibi seyler olunca elimi karnima koydum. Sonra bi ara elimin altindan baya balik kayar gibi oldu, en cok hissettigim bu oldu. Cok degisik bi duyguymus yaAllah isteyen herkese zamani gelince nasip etsin.
Evet cnm işte yakında daha da büyücek kafası nerde popsu nerde anlıcaksın ay ya özledim 2. Yi mi yapsam :)
KIZLAR LÜTFEN OKUYUN
Takım içi grup kurmak istiyorum grubun adı
Yılbaşına kadar kaçamak yapmayanlar grubu
1 kuralımız
Kaçamak yapmamak
( hamur işi ki bundan kastım hertürlüsü,tatlı hertürlüsü,bakkaliye ürünleri ve aklınıza gelecek bir çok şeker un ve zararlı şeyleri ihtiva eden yiyecekler yani kısaca kilo almamıza neden olan bütün yiyecekler )
Ve 1 sonucumuz olacak
Buna uymayan üye gruptan çıkaracak
Bakalım 1 ay sonunda zafer kimin olacak
Gruba katılmak isteyen arkadaşlar lütfen kendini eklesin
Burda amaç yılbaşına kadar ki bu 1 aylık bi zamanda verebileceğimiz maksimum kiloya erişmek ve yeni yıla daha iyi hissederek girmek
günaydın kızlar, biri beni durdursun kendimi alışverişe verdimama napim hiç bişey olmuyo üstüme, bi de benim giyicek hiç bişeyim yokmuş herzamanki gibi sabah 1 saat dolaba bakıom yine
nerlerdesin arkadaşım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?