Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dimi dimi, alcam mecbur, zaten 2 dolap dolu hala giycek bişeyim yok

kızlaaar 63,5 :)))) çok mutluyuuum........

Tek temennim o canım. Yılın son ayında kendimi de şaşırtan bari. Canim tatlı istedi ce yaparım bende chai puding tamamdir
Ayy rüyamda neler neler gördüm yaa
Ne tatlılar ne pastalar..
Ama ben köfte yerim diye düşünüyordum..
Diyet nasıl işlemişse ruhuma rüyada bile rahat yiyemiyom..

Ayy ördeğimm çok sevindimm..
Ne güzel ya
Kucağına alacağın zamnları da görürüz inşallah

Maşallahın var didemcimm..

Anam 26 beden pantolon aldım, haftaya gelir, haftaya kadar aç durayım bari, sığamazsam psikolojim bozulcak

kız bende 38 beden pantalon aldım geçen yıl..... hem de 4 tane o nasıl bir özgüvense :))) 4 üne de arada bacağımı sokmaya çalışsamda pek bi başarılı olamadım :))) garipler dolapta beni bekliyolar... bu bacaklar incelir mi yaaa :)))

hahah betüş sabret, nazar değdirmeyeyim sana , bekle gireceksin, bacakta/basende mi senin kilolar?

Anam 26 beden pantolon aldım, haftaya gelir, haftaya kadar aç durayım bari, sığamazsam psikolojim bozulcak

26 beden mi 26 beden pantolon mu varmış yaa

Ayy rüyamda neler neler gördüm yaa
Ne tatlılar ne pastalar..
Ama ben köfte yerim diye düşünüyordum..
Diyet nasıl işlemişse ruhuma rüyada bile rahat yiyemiyom..

ya çok acıyorum bazen kendimize yaa

Teşekkür ederim.. Bugun 600 gram eksi gördüm..Darısı yarına inşallah..

ben de -400 gördüm ve fakat çok artım vardı cumadan yarına sabit olsam elimi açar dua ederim yani yarına sabit olmak için bugün -1,1 görmem lazım

Tartıyı kırsam -2 çıkarmıyımmmm
İhtimal dahilinde :))
Ben 75 im yaaa. 77 nedır yaaa
Wc yok regl yokk eeee
Seni ishal edecek bişeyler yesen.. Acı baharatlı şeyler falan..
Haahhaa süpermişş
@morordek toplight Nilgün haberiniz var mı neden ugramıyor .merak ettim yahu. Bana bi açıklama yapın ki rahatlayayim
nerdesin kiz geri döööön nilsub
Yaa bende merak ettim. nilsub
Sonuç nasıldı??
çok heyecanlı zamanlar çok istiyorum ben de Allah isteyen herkese nasip etsin çocuklarımızı da bize bağışlasın inşallah sana da nazar değmesin oku arada kendine bak imreniyoruz çünkü aman diyim
Ayy bende istiyorum. 3-4 aya
Belki birlikte anne oluruz.
ay ben de bende
valla bu gazla kaçamaksız 1 ay yarışmasına katılıcam
Kesinlikle katıl çok heyecanlı oluyor.
İlk kim elenecek meraktayım..

günaydın kızlar, biri beni durdursun kendimi alışverişe verdim ama napim hiç bişey olmuyo üstüme, bi de benim giyicek hiç bişeyim yokmuş herzamanki gibi sabah 1 saat dolaba bakıom yine
Menün güzel afiyet olsun. Eksi gördün mü??
nereye geliyoz :))
59'lara bekliyorum sizi..
Gelmicen mi yoksa

Bakayım yarın 67 mi 66 mı dicez ne dersin baby :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…