- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.721
Sutle degıl mı
Bgunku menum safprotein gunu
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk light suzne peynir
1 kupa 5'i bi arada form cay
Arada 1.5 kasik chiali 4 kasik yogurt
1 kupa 5'i bi arada cay
Su
Aksam
3 firinda baget
1 bardak zero
1.5 salatalik tursusu
1 kasik yogurt
Arada
1 kupa sinameki
1 kupa 5'i bi arada cay
Su
Su toplamda 2.5 lt
Spor 1 saat pilates heryerim cok agriyo karnimda da sanci var sistim regl olmam lazm olamiyorum insallah sabah kilo vermia olrak uyanirim yinede
toplight morordek inatettimolacak
Kızlar hepinize iyi geceler, listeyi paylastım üstte, umarım yarın güzel eksilerle gelirsinizBen de umarım az bi artıyla gelirim
yok canm 3 hafta olmustr bi kere ictm smdi gene ictm evet kabizlik icin form cayi iciyodum dukan yaparken safprotein cok olduu icin ama 4 gundur form cayida icmiyorum braktim birki caylarni cok azalttim artik gunde 3 bardak fln 5'i arads iciyrum okadr yarnki tartida kabizkigim azizligine ugramamk icin ictm yaniSinameki yi kabızlık için mi için canım. Çok sık tuketmemeni öneriyorum. Bagirsaktaki kayganligi azaltıyor ve kabızlık sonraki zamanlarda daha da zor oluyor...
Bu arada ben mezun olsam da buradayım. Kilo Koruma olarak. Daha bebek doğuracam inşaallah. Seveceksiniz
kuzuum uyku folik asitten değil hamişliktenKullanmalısın canım. Ciddi bi yan etkisi yok. Ben gebeligin ilk zamanlarında kullanmıştım ama cçok uyku yaptı bende
[QUOTE Ben de.... ben de... inşallah sizden biriyle gebeligimiz aynı ana denk gelirde gebedaş oluruz:))))))
azaydidem
candy_candy wendy
Benim için mutluluğun resmi. Bugün oglumla eğlendik. O sevinci çığlıkları varya muhteşem birşeydir. Icinizdeki çocuk asla olmesin kızlar. Ben de oglumla yağmur birikintilerinin içinde yürüdüm hep sevdiğim bişeydi. .. yağmurda islandik... suya taş attık. ..
Eki Görüntüle 1919906 Eki Görüntüle 1919917
Sabah saat 9 da dış randevum var ve ben çok korkuyorum....
ayrıca halk arasında göbek düşmesi diye bişey var biliyor musunuz. Galiba benim de gobegim düşmüş. Ne Yapılır bilmiyorum da.
dua edin bana hepinize hayırlı cumalar canlarim
3 ay kala kullanmaya başla dedi doktor canım bende ocak ayında alayım bari yan etkisi yoksa süperYok kuzucum, o zaten yeşil yapraklı bitkilerden falan aldığımız bi vitaminimiz, eksikliği gebelikte sıkıntı olur, al kullan, Demir ilacı gibi falan değil yani.
ayy ne güzel yaa annemde bana hamileken 5 kilo almış 9.ay da 1 kilo vermiş ben 3 kilo doğmuşumBenim eltim toplamda 13 kg almış 63 kg olmuş doğumdan sonrada hemen 55 darısı sana
hadi yaa tam ders çalışacağım zamanlar kullanıcam bende umarım bende uyku yapmazKullanmalısın canım. Ciddi bi yan etkisi yok. Ben gebeligin ilk zamanlarında kullanmıştım ama cçok uyku yaptı bende
inşallah canım tartı resmi çektim bende atcam birazdan telefondanBen iyi içtim bugün bitki çayı ödem çayı ve bol bol su ve detoks yaptım eğer gitmezse yapcek bişey yok. insaallah 74 keri görürüm yaa...
tarti fotosu atiyoruz demek bende cekeyim o zaman yarin
çok heycanlıyım ya ciddenKız sen Marta kadar nasıl dayanacak sın.. heyecana bak:)
vendicim bu hafta bişey yapalım yaGünaydın kızlarrrr..
bu hafta büyük konuştum sanırım, çok güzel eksiler görmüştüm ama bugün resmen regl şoku yaşadım sanırım.
tartı yine 61,5 gösteriyodu yaa, hafta içi çok çok daha azlarını gördüm ama yaahaftaya kalsın ne diyim artık
wendigo (61,5/61,5/0/%0) sabit
geçmiş olsun tatlımSuan hastanedeym kolumda serum var kist icin kullandgm ilaclar agir gelms midem acayip agriyo yarin tartilamzsam simsiden soliyim 66.2 kaptanimtoplight mezun olmak istyrm
[QUOTE GÖtoz-pembe, post: 49104333, member: 644567"]ayy bebek diyince heycanlanıyorum yaa
Afiyet olsun canım.
İnşallah hasarsız atlatırsın bu geceyi
Kullanmalısın canım. Ciddi bi yan etkisi yok. Ben gebeligin ilk zamanlarında kullanmıştım ama cçok uyku yaptı bende
Ben de.... ben de... inşallah sizden biriyle gebeligimiz aynı ana denk gelirde gebedaş oluruz:))))))
azaydidem
candy_candy wendy
Çok açsan iç cnm kaçamak olmasın sonra
Benim için mutluluğun resmi. Bugün oglumla eğlendik. O sevinci çığlıkları varya muhteşem birşeydir. Icinizdeki çocuk asla olmesin kızlar. Ben de oglumla yağmur birikintilerinin içinde yürüdüm hep sevdiğim bişeydi. .. yağmurda islandik... suya taş attık. ..
Eki Görüntüle 1919906 Eki Görüntüle 1919917
Sabah saat 9 da dış randevum var ve ben çok korkuyorum....
ayrıca halk arasında göbek düşmesi diye bişey var biliyor musunuz. Galiba benim de gobegim düşmüş. Ne Yapılır bilmiyorum da.
dua edin bana hepinize hayırlı cumalar canlarim
vendicim bu hafta bişey yapalım ya
ikimizde artık hızlı bi atak yapmamız gerek
napsak ki ?
hayalimiz 26 beden kilolar takıldı kaldı bende geçen hafta sabit çıkmıştım off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?