- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.241
Katıldıgın an ne yazmıstın canım o senın baslangıc kılon oluyo ördekcim kaydetmıstır. Cuma hep birlikte kilo bildiriyoruz,siz de takım içi listede deneme süresinde olacaksınız. 3.cuma bildiriminde düzenli katılım varsa ve listede yer varsa kaptan ekliyo listeye..Hanimlar merhaba islerim vardi hallettim geldim disarda okadar guzel bi hava varki epeydir kizilayada inmiyodum nasil civil civil her yer.. cuma gunu bizde kilo bildircez ya o bizim baslangic kilomuzmu olacak bide yuzde hesaplama nedir
Benim de sancılarım dün geceden başladı.Sabit olmanın sebebi buymuş demek. Ama bu sporla bu hafta da güzel eksilerle gelirsin sen..Ben ulaşamadığım için kalktım yaptım işteŞaka bi tarafa cumadan beri yerimde saymamım sebebi yeni belli etti kendini. Daha 4gün var aslında ama sanırım bu ay erkenden regli olucam. Fena sancım var.. Hoop diye 59olasım var valla
Kız sen bu hafta mezun olmuyo musun hala mart diyoBenim de 31 MART hedefim 54.8 ile 1 kilo vererek mezun olmak.. Gerçi 3 haftaya bir tatil planımız var henüz kesin değil ama benim tatillerdeki facialarımı biliyorsunuz..
Elimden geldiğince vermeye çalışacağım ki tatillerde abartsam bile kilo alma payı olsun.
Selam kızlar nasılsınız beni merak etmişsiniz çok sağolun iyi ki varsınız yazamadım çok kötü günler geçirdim kızım da bir sorun vardı biz öyle sanıyorduk en azından otizim olabilir korkusuyla neler çektik ne kavga akılda kaldı ne dayak insanın gerçekten canını evlat yakıyormuş çok çok şükür iyi olduğunu öğrendik hiç bir sorunu yokmuş hatta bizi utandırırcasına herşeyi daha hızlı öğrenmeye başladı allah kimseyi böyle birşeyle sınamasın herkesin çocuğunu ailesine bağışlasın hamile arkadaşlar da lütfen folik asit alımına aman dikkat edin eşimle sorarsanız kızımın derdinden birbirimize bağlandık sarıldık dedik o çok kötü oldu yıkıldı hiç uyumuyordu bana sarılıyor teselli arıyordu şimdi sorarsanız yine aynı Ada'm bişey değişmedi hala ne olduğumuz belli değil konuşuyoruz ama bakınca bir sorun yok gibi içime sorsanız o kadar da kinliyim ona karşı
Evet haklısın ama hergün aynı şeyi yemek mutsuz ediyor yumurtayı değiştirmeye çalışıyorumzeytin adet 4 kcal diyor.
1kk peynir 70kcal
1dilim tb ekmeğide 64 kcal.
sucuklu yumurta 240 kcal
390kcal yapıyor.
sucuklu yumurta yerine haşlanmış yemen daha doğru olurdu.
Yaaa seni yerimm bennBenim de sancılarım dün geceden başladı.Sabit olmanın sebebi buymuş demek. Ama bu sporla bu hafta da güzel eksilerle gelirsin sen..
Bence sen zaten birkaç aya 59 olacaksın.Hatta ben göreceğime eminim. O kadar azimlisin ki, bahanen bile yok.
Canım cılbır yapabılırsın.yapısmaz bı tavada omlet yapabılırsın. bızım kızlar bı ara normalde koyulan yag mıktarı kadar süt koyup öyle yapıyodu güzel oluyo diyolardı. baharda gelecek guzel guzel sebzeler domatesı az dondurup ustune kırabılırsın.Secenek yarat bence kendıne.Evet haklısın ama hergün aynı şeyi yemek mutsuz ediyor yumurtayı değiştirmeye çalışıyorum
Deneyeyim onu da teşekkür ederimCanım cılbır yapabılırsın.yapısmaz bı tavada omlet yapabılırsın. bızım kızlar bı ara normalde koyulan yag mıktarı kadar süt koyup öyle yapıyodu güzel oluyo diyolardı. baharda gelecek guzel guzel sebzeler domatesı az dondurup ustune kırabılırsın.Secenek yarat bence kendıne.
Ayrıca ıslenmıs et sarkuterı fılan yuksek kalorılı oluyo dıkkatlı tuketmelısın. ben salam sosısten bıle kısıtlı tuketıyorum
Bunun için burdayızzMart hedefim 84ü ucundan görebilmek hadi inşallah hepinize çok teşekkür ediyorum 1 hafta bile surduremedigim diyetleri sizin sayenizde sürdürüyorum
Mesela mantarlı omlet benım favorım.. Hem kocaman oluyo doyurucu besleyıcı gozun de doyuyo hem de tadı mukemmel oluyo. Eskıden olsa tereyagını basar ustune bı de kasar çekerdım ama sımdı oyle yaramazlıklar yok tabı.. mantar uslu uslu kendı suyuyla yuksek ateste can verıyo sadeceDeneyeyim onu da teşekkür ederim
Kendimde o ışığı göremedim. :))Kız sen bu hafta mezun olmuyo musun hala mart diyo
Canım aksamdan kahvaltını hazırlayıp atsan ya dolaba ben oyle yapıyorum.sabah gec kalsam bıle ordan alıp fırlıyorum.Hatta yumurtamı da aksamdan haslıyorum ofıse gelınce kaynamıs suyun ıcıne bırakıyorum bıkac dk sıcacık oluyo yenı yapmıs gıbıben bu sabah tartılamadım o kadar geç kaldım ki işe taksiyle geldim hatta ama hedefe ulaşamadım zaten 114-115 civarı..
biraz da menü paylaşamadım onlardan bahsedeyim. az yağlı az karbonhidratlı menüler hazırlamaya çalışıyorum. öğlen yemeğimi de evden getiriyorum. protein ağırlıklı tabi ama biraz lif olsun diye de baklagil ve sebze de yiyorumdünkü menümü yazayım
27.02.2017 Pazartesi Menüm
Sabah (geç kaldım)
2 uzun susamlı grissini
süzme peynir
çay
Ara
Sade türk kahvesi
1 kuru kayısı
Öğlen
fırında patates-köfte
2 yk makarna
1 kase yoğurt
Ara
Nescafe 2in1
Akşam
Mantarlı et sote
Ayran
Ara
2 avuç çekirdek
1 bardak şekersiz çay
Kız ördek hamiş oldu doğuracak sen hala listedesin,hala ışık göremedim diyo yaaKendimde o ışığı göremedim. :))
Öğlen makarna patates bir arada olmamış gibi ama genel olarak güzel. Akşamda protein olmuş dengelemişsin.ben bu sabah tartılamadım o kadar geç kaldım ki işe taksiyle geldim hatta ama hedefe ulaşamadım zaten 114-115 civarı..
biraz da menü paylaşamadım onlardan bahsedeyim. az yağlı az karbonhidratlı menüler hazırlamaya çalışıyorum. öğlen yemeğimi de evden getiriyorum. protein ağırlıklı tabi ama biraz lif olsun diye de baklagil ve sebze de yiyorumdünkü menümü yazayım
27.02.2017 Pazartesi Menüm
Sabah (geç kaldım)
2 uzun susamlı grissini
süzme peynir
çay
Ara
Sade türk kahvesi
1 kuru kayısı
Öğlen
fırında patates-köfte
2 yk makarna
1 kase yoğurt
Ara
Nescafe 2in1
Akşam
Mantarlı et sote
Ayran
Ara
2 avuç çekirdek
1 bardak şekersiz çay
Kız ördek hamiş oldu doğuracak sen hala listedesin,hala ışık göremedim diyo yaa
Sen boyle devam edersen benım yavrumu da gorecen lıstelerde ondan korkuyom yavrucum
Tesekkur ederim canimKatıldıgın an ne yazmıstın canım o senın baslangıc kılon oluyo ördekcim kaydetmıstır. Cuma hep birlikte kilo bildiriyoruz,siz de takım içi listede deneme süresinde olacaksınız. 3.cuma bildiriminde düzenli katılım varsa ve listede yer varsa kaptan ekliyo listeye..
Yüzde hesaplama konusu da hem ilk sayfada hem karar defterınde var canım,şöyle ki
Diyelım cuma 65tın ertesı cuma 64 olsun Fark: 1kılo
1/65=0,0153 Bunu da 100 çarpıyoruz --> %1,53 senın haftalık yuzden oluyo
Canım aksamdan kahvaltını hazırlayıp atsan ya dolaba ben oyle yapıyorum.sabah gec kalsam bıle ordan alıp fırlıyorum.Hatta yumurtamı da aksamdan haslıyorum ofıse gelınce kaynamıs suyun ıcıne bırakıyorum bıkac dk sıcacık oluyo yenı yapmıs gıbıbak herkesle paylaşmam bu sırrımı kıymetını bıl sevalcim
Öğlen makarna patates bir arada olmamış gibi ama genel olarak güzel. Akşamda protein olmuş dengelemişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?