Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanimlar merhaba islerim vardi hallettim geldim disarda okadar guzel bi hava varki epeydir kizilayada inmiyodum nasil civil civil her yer.. cuma gunu bizde kilo bildircez ya o bizim baslangic kilomuzmu olacak bide yuzde hesaplama nedir
Katıldıgın an ne yazmıstın canım o senın baslangıc kılon oluyo ördekcim kaydetmıstır. Cuma hep birlikte kilo bildiriyoruz,siz de takım içi listede deneme süresinde olacaksınız. 3.cuma bildiriminde düzenli katılım varsa ve listede yer varsa kaptan ekliyo listeye..
Yüzde hesaplama konusu da hem ilk sayfada hem karar defterınde var canım,şöyle ki
Diyelım cuma 65tın ertesı cuma 64 olsun Fark: 1kılo
1/65=0,0153 Bunu da 100 çarpıyoruz --> %1,53 senın haftalık yuzden oluyo

Benim de sancılarım dün geceden başladı.Sabit olmanın sebebi buymuş demek. Ama bu sporla bu hafta da güzel eksilerle gelirsin sen..
Bence sen zaten birkaç aya 59 olacaksın.Hatta ben göreceğime eminim. O kadar azimlisin ki, bahanen bile yok.

Kız sen bu hafta mezun olmuyo musun hala mart diyo

canım geçmiş olsun kızına Allah sağlık sıhhat versin inşallah. belki psikolojik olabilir neyse ki iyiymiş. keşke eşinde biraz düzelse bi kaç adım atsa belki kinin geçer. seni çok merak ediyoruz ara sıra buraya yaz

Yaaa seni yerimm benn

Evet haklısın ama hergün aynı şeyi yemek mutsuz ediyor yumurtayı değiştirmeye çalışıyorum
Canım cılbır yapabılırsın.yapısmaz bı tavada omlet yapabılırsın. bızım kızlar bı ara normalde koyulan yag mıktarı kadar süt koyup öyle yapıyodu güzel oluyo diyolardı. baharda gelecek guzel guzel sebzeler domatesı az dondurup ustune kırabılırsın.Secenek yarat bence kendıne.
Ayrıca ıslenmıs et sarkuterı fılan yuksek kalorılı oluyo dıkkatlı tuketmelısın. ben salam sosısten bıle kısıtlı tuketıyorum

Deneyeyim onu da teşekkür ederim

ben bu sabah tartılamadım o kadar geç kaldım ki işe taksiyle geldim hatta ama hedefe ulaşamadım zaten 114-115 civarı..

biraz da menü paylaşamadım onlardan bahsedeyim. az yağlı az karbonhidratlı menüler hazırlamaya çalışıyorum. öğlen yemeğimi de evden getiriyorum. protein ağırlıklı tabi ama biraz lif olsun diye de baklagil ve sebze de yiyorum dünkü menümü yazayım

27.02.2017 Pazartesi Menüm

Sabah (geç kaldım)
2 uzun susamlı grissini
süzme peynir
çay

Ara
Sade türk kahvesi
1 kuru kayısı

Öğlen
fırında patates-köfte
2 yk makarna
1 kase yoğurt

Ara
Nescafe 2in1

Akşam
Mantarlı et sote
Ayran

Ara
2 avuç çekirdek
1 bardak şekersiz çay

Deneyeyim onu da teşekkür ederim
Mesela mantarlı omlet benım favorım.. Hem kocaman oluyo doyurucu besleyıcı gozun de doyuyo hem de tadı mukemmel oluyo. Eskıden olsa tereyagını basar ustune bı de kasar çekerdım ama sımdı oyle yaramazlıklar yok tabı.. mantar uslu uslu kendı suyuyla yuksek ateste can verıyo sadece

Canım aksamdan kahvaltını hazırlayıp atsan ya dolaba ben oyle yapıyorum.sabah gec kalsam bıle ordan alıp fırlıyorum.Hatta yumurtamı da aksamdan haslıyorum ofıse gelınce kaynamıs suyun ıcıne bırakıyorum bıkac dk sıcacık oluyo yenı yapmıs gıbı bak herkesle paylaşmam bu sırrımı kıymetını bıl sevalcim

Öğlen makarna patates bir arada olmamış gibi ama genel olarak güzel. Akşamda protein olmuş dengelemişsin.

Kız ördek hamiş oldu doğuracak sen hala listedesin,hala ışık göremedim diyo yaa
Sen boyle devam edersen benım yavrumu da gorecen lıstelerde ondan korkuyom yavrucum
Haahhaa aynen öyle olacak gibi
Doğum kilolarınızı birlikte vereceğiz falan diyeceğim yakında

Tesekkur ederim canim

ofiste kahvaltı edersem çok laf olur yaa devlet dairesi biraz sıkıntı ama kahvaltı için gündüz vakit ayırıcam artık en azından 1 yumurta 1 peynir bi de yulaf kepeği bugün çok geç kaldım hatta taksiyle gittim işe ama yulaf kepeğinden bazlama yapmıştım geceden onu yedim yumurta ve peynirle

Öğlen makarna patates bir arada olmamış gibi ama genel olarak güzel. Akşamda protein olmuş dengelemişsin.

ama miktarları az patates de azdı yemekhane yemeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…