- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.021
Allah bagislasin canim cocuklarini melek gibiler.
Kosu bandıyla uyguladıgım bir program vardı bir zamanlar.
Onu eliptiklede uyarlayabiliriz.Alsaydım bende yapicaktim.
Aylarca kilo veremiyordum yine spor ve diyet yaptıgım donemlerde 1 hafta o programı uygadım. Ve gercekten faydasını gördüm.
Sagol canım, işte maalesef hedef kitlem bu bahsettiğim kişiler öyle başladık tezeEvet geçen hafta için bir iddiaya girmiştik hangimiz daha çok verecek diye
Bende sana katılımcı bulmak isterdim ama maalesef çalışmıyorum, 5 sene kadar da uzak kaldım. Ev hanımlarının da yardım edebileceği bir şey olsaydı gönüllü olurdum.
Sagol canım, işte maalesef hedef kitlem bu bahsettiğim kişiler öyle başladık teze
Tesekkurler canım insallah hepbirlikte saglikla hedeflerimize ulasacagiz.bu arada gerçekten hızına yetişemiyorum. bravo sana. seni canı gönülden kutluyorum.
kıkanarak tabi ki
Kolay gelsin canim .Hamile hamile zordur ugrasmak..Valla bana gününün çoğunu bilgisayar başında geçiren ofis çalışanları lazım ama sadece anketle bitmiyor işim. Android uygulaması geliştirdik, onun uzerinden de veri topluyoruz, orda biraz zorlanıyorum işte katılımcı bulmakta. Bulabilir miyiz ki? Çok çaresizim, herkese ihtiyacım var şu an :) Her türlü desteğe açığım, eğer bulabiliriz derseniz özelden devam edelim yoksa kendimi çok açık etmiş olurum burda :)
Tosoyla kapışıyordunuz bi ara
Supersin canim hic olmamasindan iyidir.Amin canım, çok teşekkür ederim. Hepimizin çocuklarını bağışlasın.
Nasıl bir programdı?
Bu arada bu halimle ve sayende gaza gelerek az önce burn body fat 2 mile bitirdim, aferin banaTabi öyle canla başla eşlik edemedim ablama ama olsun harekettir.
aa benim küçük boş odamda tv yok sıkılırsam salona geçiririm bende...60 dk canımo da bir kere oldu zaten
Genelde 40 dk kullanıyorum. 2. Kademede 5 dk, sonra sürekli 3. Kademede devam. 8. Kademeye kadar zorluğu var 4 ve sonrası yoruyor beni, birde hızımı 50 mps midir nedir, aşağısına düşürmemeye çalışıyorum. Çok yorulmadan rahat bitirebiliyorum. Birde dizi açıyorum, ohhh izleyip kaç dakka kaldı moduna girmemeye çalışıyorum.
tamam alıyorum..Vücut kütle indeksine kadar çıkarıyor. Nabız, kalori, km, hız, süre.
Kendimi satıcı gibi hissettim nedense
hiç denemedim canım bilimiciğimm...Çok sükür bitti Jillian'ım..
Kızlar tonbalıkla beraber yogurt yenilebir mi?
Balikla yogurt ayni anda yenmesin diyor eskiler..
benim düşüncemde o kulaklı kullanırım nasipse eliptik diye diye herkese aldırcaz takımdaKulaklıgı takican hareketli muzik esliginde hızlı hızlı yapican ohhhhh ne guzel.
Yasadım o anı yazarken...
Allah bağışlasın canım çok tatlılar15 aylık oldu, bir de kızım var 4 yaşında o da. Eki Görüntüle 1967645
Bu da eliptiğin ekranı canım, gösteriyor gittiğin mesafeyi.
Eki Görüntüle 1967646
En son 13 küsür km gitmişim
tatlım yaz bana whats uptan da olabilir ios kullanıyorum ama çevremde ofis başında çalışan çok en az 10 kişiye yaptırırımValla bana gününün çoğunu bilgisayar başında geçiren ofis çalışanları lazım ama sadece anketle bitmiyor işim. Android uygulaması geliştirdik, onun uzerinden de veri topluyoruz, orda biraz zorlanıyorum işte katılımcı bulmakta. Bulabilir miyiz ki? Çok çaresizim, herkese ihtiyacım var şu an :) Her türlü desteğe açığım, eğer bulabiliriz derseniz özelden devam edelim yoksa kendimi çok açık etmiş olurum burda :)
dahada yazıcam diyon kızzz kas yarışmasınamı gircenMenüm;
Uyanınca 400ml sirkeli su
10:00(sabah)
2 h.yumurta(bol taze sogan ve maydanozlu)
1 tk çökelek
1 d.kepekli ekmek
2 ceviz
14:30(ara)
1 avuc kadar kuru meyve,kuru yemis karışımı
1 t.kahvesi
18:15
Yagı süzülmüş 80gr ton balıgı ile bol acılı salata
3L su
800 ml yesilcay karımı
3 büyük t.kahvesi
Spor;
Toplam 1 saat 15 dk kadar 10000 adım yürüyüş
27 dk Jillian
5 dk mekik
2×1dk plank
(şimdilik bukadar aksam yaparsam yazarim)
3 kasık yogurt mu? Gec saatte acikirsin canim..kızlar menüm...
sabah 06,00 1 çk çörek otu yağı ılık su
kahvaltı 1,5 dilim tbe bir kaç çatal sucuklu yumurta 1 yk kadar acı sos domatesli 1 kk peynir
ara 2 gün kurusu 5-6 çiğ fıstık sade türk kahvesi
öğlen 2 yumurtadan ıspanaklı yumurta 1 kase yoğurt
ara 1 kivi 1 yk lor
akşam 5'te 3 yk yoğurt
spor 40 dk yürüyüş
su 2.5 lt ılık su
3 kupa yeşil çay
Sporu yaparken ozellikle Jillian'ı bitsinde yeter diyorum baska spor yapmam bittikten bir sure sonra daha yapasım geliyor.dahada yazıcam diyon kızzz kas yarışmasınamı gircen
papatya çayı içerim canım şimdi sade maden suyu içtim..yoksa gitmicek bu kilolar..3 kasık yogurt mu? Gec saatte acikirsin canim..
Sporu yaparken ozellikle Jillian'ı bitsinde yeter diyorum baska spor yapmam bittikten bir sure sonra daha yapasım geliyor.
Canim bana da bi yaz istersen whtan,ev arkadasim bi şirkette calisiyo onlarin departmana da paslariz olmadiValla bana gününün çoğunu bilgisayar başında geçiren ofis çalışanları lazım ama sadece anketle bitmiyor işim. Android uygulaması geliştirdik, onun uzerinden de veri topluyoruz, orda biraz zorlanıyorum işte katılımcı bulmakta. Bulabilir miyiz ki? Çok çaresizim, herkese ihtiyacım var şu an :) Her türlü desteğe açığım, eğer bulabiliriz derseniz özelden devam edelim yoksa kendimi çok açık etmiş olurum burda :)
Zor valla ama napalım tez işteKolay gelsin canim .Hamile hamile zordur ugrasmak..
tatlım yaz bana whats uptan da olabilir ios kullanıyorum ama çevremde ofis başında çalışan çok en az 10 kişiye yaptırırım
Ayyy ne guzel oluuuurrCanim bana da bi yaz istersen whtan,ev arkadasim bi şirkette calisiyo onlarin departmana da paslariz olmadi
Canim harika spor yapiyorsun. Karsiligini fazlasiyla alacaksinMenüm;
Uyanınca 400ml sirkeli su
10:00(sabah)
2 h.yumurta(bol taze sogan ve maydanozlu)
1 tk çökelek
1 d.kepekli ekmek
2 ceviz
14:30(ara)
1 avuc kadar kuru meyve,kuru yemis karışımı
1 t.kahvesi
18:15
Yagı süzülmüş 80gr ton balıgı ile bol acılı salata
3L su
800 ml yesilcay karımı
3 büyük t.kahvesi
Spor;
Toplam 1 saat 15 dk kadar 10000 adım yürüyüş
27 dk Jillian
5 dk mekik
2×1dk plank
(şimdilik bukadar aksam yaparsam yazarim)
cnm elimizden geleni yapariz yeterki sen isteZor valla ama napalım tez işte
Ayyy ne guzel oluuuurr
Ben size yarın yazacağım o halde, detaylı bi şekilde anlatırım nasıl bi sey oldugunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?