Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süpersin canım

ayy kizlar gunduz fazla degil aksam aziyo benim oksuruk resmen altima kaciriyorum oksururken pekmez icmekten kg almasam bari oglen bu karda yagmurda 1saat tempolu yurudum ama yok gene de gitmiyor ne kg ne oksuruk
O öksürüğe maalesef doğru düzgün çare yok. Bana geldi mi 1 aydan önce gitmiyor şimdi bitkisel bir şurup verdi eczanecimiz, kekik şurubuymuş, iyi gelirse size de haber veririm.

Çok güzel seninde menün canım.

Spor ve menü süper. Bende bu brokolili başka nasıl yerim diyordum, güzel oluyor mu?

Bana öğledeki mücver ve manti olmamış gibi geldi, birini bıraksaydın

Ya bazisi kesinlikle vermiyo. Dun icmistim bi t.kahvesi ama bugun icmedim. Mesela isvec yaparken cay bile yasakti sadece kahve vardi
İsveçı kaç gün yaptın cnm kaç kilo verdin?

Ayy çok kolay gelsin cnm yardımcı olmak isterdim ama bizim orda herkes ayakta çalışıyor

15 aylık oldu, bir de kızım var 4 yaşında o da. Eki Görüntüle 1967645

Bu da eliptiğin ekranı canım, gösteriyor gittiğin mesafeyi.
Eki Görüntüle 1967646
En son 13 küsür km gitmişim
Ayy masallah masallah çok tatlis kuzuların Allah nazarlardan saklasın :)

Menüleriniz de sporlarınız da çok güzel

ayy kizlar gunduz fazla degil aksam aziyo benim oksuruk resmen altima kaciriyorum oksururken pekmez icmekten kg almasam bari oglen bu karda yagmurda 1saat tempolu yurudum ama yok gene de gitmiyor ne kg ne oksuruk
Kaptanım ya pastil denediniz mi boğazları çok rahatlatıyor o eczanelerden veriyorlar

1 temmuz işe baslıyorum kızlarrrr

Menüleriniz ve sporlarınız güzel kızlar masallah

Bir ben varım galiba forumda
Bende menümü paylaşim ve çocukları uyuyayım bari.

Kahvaltı:
Sahanda 2 yumurta
Yarım dilim ekmek
3 zeytin
Az beyaz peynir
Çay

Ara
Ihlamur

Öğle
Közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber
Yarım kase yoğurt
2 etimek

Ara
Yeşil çay
Rezene
Nane limon

Akşam
3 yk bulgur pilavı
3 sosis
1 kase tavuk suyu çorba

Su 2 litreyi tamamladım
Spor Leslie burn body fat 2 mile

Bende abartmışım akşam ya, kocayı beklemeyeyim artık en iyisi.

Teşekkür ederiz canımmm

Valla kızlar menumu yazayım da iyi mi kötü mü ben de anlamadm
Sabah
Mantarlı omlet
1kk peynir
1dilim salam
1 zeytin
Şekersiz çay
Ceyrek dilim ekmek Tahin pekmeze bandi
Aksam 16.00
4 izgara köfte
Patlican közleme 1 avuç
Salata
9-10 patates kızartması
2 fincan türk kahvesi
Şimdi otobusteyim balikesire dönüyorum çok aciktim minik kek yarım bardak meyvesuyu içiyorum
1.5 litre su
8500 adım

Yani birazcık ama çok değil kesinlikle :)

Kekle meyve suyu olmamış canım, ikisi de şekerli ya tüm gün çektiğin açlığa yazık. Çantana minik bir sandviç arsaydın senin için daha iyi olurdu tatlım

patates kızartması, kek ve meyva suyu...
yorum yok

canım bizim yemekhanede yapmışlar. iyice haslayip pure yapmışlar. top haline getirip üstüne kaşar peyniri rendesi koyup fırınlamışlar. güzeldi. ben severim brokoliyi.

Güzelmiş canım, denerim bende. Hazır brokolim varken, sebzelikte bakışıp duruyorduk

Evde herkesler uyudu bende yatim de dinleneyim bari.
Herkese iyi geceleeerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…