- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.121
Gec uyudum ortim bide cok uyandım. Annemde aradı niye gelmedin bisey mi oldu bekledim seni kahve icmedim diyor?Geç kalmışsın bugün kaslı ortim..
günaydınnn hadi bakalım cumaya ne olacak...Gunaydiinn,bugun birazcik sabah uykusu verebildim kendime.. okula gecicem birazdan.. sonra da yuzmeyeeee
bilmem ben sevdim biraz bekletiyorum farketmiyor pis boğazlık iştebekletmeyi 1 kere denedim. onun jölemsi halini hiç beğenmedim. onun için yoğurda en son koyuyorum. çıtır çıtır yiyorum. üstüne de 1 büyük bardak su içtim. Aman ALLAH akşam içimdekileri zor tutum. acayip tokluk veriyor.
akşam yemeğinde 2yk tüketiyorum ben. iyi tok tutuyor. açlık hissettirmiyor. ilk defa bu sabah wc de de sıkıntı yaşamadım. Dün akşam su da çok tükettim ben. listeye 2,5lt yazmıştım ama yatana kadar 3,5lt oldu.
yok merak etme canım havalardanda gecikmiştir belki bahar geliyo ondandırdaha 7 aylık evliyim
ya tam kilo vericekken olmaz ki. doğuma kadar nası olurum
evet canım bende kahvemi içeyim önce birazdan yeşil çayGünaydın. kolay gelsin
hiç merak etme sağlıklı beslenirsen çok güzel olur. Ben oğluma hamile kaldığımda biraz kiloluydum. peynir midemi bulandırıyor, dişlerimi kaybedeceğim korkusu ile hergün bol bol yeşil sebze,süt ve yoğurt tüketiyordum. doğuma giderken 15 kilo almıştım. ama hamilelik boyunca 10kg vermiştim. yani aslında doğuma +5kg ile gittim. emzirme vs. derken 6ayda 36 bedene indim. ama burada asıl önemli olan sağlıklı beslenmek. bedenine zararlı birşey sokmadığın sürece o sana karşılığını er geç veriyor. hiç üzme kendini.
Kesinlikle haklısın. Hiç birşey tek başına kilo verdirmez.
Gelsin yeşil çaylar.
sağol değerli bilgilerin içinsen bugüne bugün -800gr vermiş kadınsın. -600gr dediğin nedir ki. verirsin seennn..
işin sırrını çözdüm ben, akşam hafif yemek . Bu büyük sırrıda sadece seninle paylaşıyorum. internette ara bulamazsın bu bilgiyi
allah korusun kaptanım hadi bakalım erisin yağlarkızlar bu gece düne göre biraz daha iyi uyudum öksürüğüm biraz daha azdı bu akşam salonda hoca kangoo jumping yaptıracak merakla bekliyorum inşallah sakatlanmadan gelirim yarına
günaydın ohh dinlenin bakalım analı oğulluGunaydinlar
Ben de bugün tembelgillerdenim. Kendime izin verdim evden çalışacağım :) cok yoruluyorum kac gündür, biraz uyuyayım dedim. Gidip de bi kahvaltı yapayım :)
günaydınGünaydınlaaaar :)
günaydın aklın yolu birrrrrrGunaydin kizlar
Cumaya az kaldI
yesilcaylarimizi ve sularimizi Bolca tuketelim.
ay özendim anacığımda yakın olaydı bende giderdim kahveyeGec uyudum ortim bide cok uyandım. Annemde aradı niye gelmedin bisey mi oldu bekledim seni kahve icmedim diyor?
neden menülerin sporun çok güzel aslındaYine bir gerginlik var üzerimde.Böyle ugrasıpta tatmin edici sonuc goremeyince strese giriyorum sanırım.
Sadece -100gr eksideyim!!
1 ayım bosuna gecmis gibi..
10 subattaki bildirimim
0zlem (77,7/75,5/2,2/%2,83) 1 ayıda gecmis..
Detoksla bu rakamı görmüstüm ama sonraki hafta artidaydim. Sonrada gram gram eksi gordugum icin yada sabit oldugum 1 ay onceki rakamı bile goremedim henüz.
Canım benim brokoli çorbası tarifi verirsin bende yaparım :)sağol canım size ayak uydurmya çalışıyorum
ay sorma yanlış orti seçmişim kendime buda beni sollayacak
brokolinin ben çorbasını yapıyorum çok güzel oluyor
Özeliklle ilk donem okullar açıldıgından beri ugrasyorum .neden menülerin sporun çok güzel aslındasabret kırılır elbette direnci
Canım benim vücudunda yumuşaklık varmı bu haftadan sonra eriyecek az gittiğinde önündeki haftada fazla gidiyorYine bir gerginlik var üzerimde.Böyle ugrasıpta tatmin edici sonuc goremeyince strese giriyorum sanırım.
Sadece -100gr eksideyim!!
1 ayım bosuna gecmis gibi..
10 subattaki bildirimim
0zlem (77,7/75,5/2,2/%2,83) 1 ayıda gecmis..
Detoksla bu rakamı görmüstüm ama sonraki hafta artidaydim. Sonrada gram gram eksi gordugum icin yada sabit oldugum 1 ay onceki rakamı bile goremedim henüz.
Ay pazara gelmemiş bugün brokoli sinir oldum
Canım benim vücudunda yumuşaklık varmı bu haftadan sonra eriyecek az gittiğinde önündeki haftada fazla gidiyor
Detoks yap canım kivi diyetini yap 3guninatettimolacak özgecim sen profesyonel oldun artik yaz bi liste bana tatlim.
Canim aylardan beri az az gidiyor gram gram.. insallah oyle olur.Bu ay 6lı rakamları gorebilirdim aslinda. Yerimde saydim hep.
İnşallah yapacağım çok teşekkür ederim canım benim Harikasın :)Ay pazara gelmemiş bugün brokoli sinir oldumbugün yapacaktım ..
Canım brokoliyi yıkayıp parçalara bölüp tencereye canım çok az au koyuyorum haşlayıp pişiriyorum sonra tavada 1yk yağda 1yk unu kavurup haşladığım brokoliye 1bardak sut ekliyorum blendırda çekiyorum kıvamına goe birazcık daha sut ekliyorum kaynayınca tuzunu ve karabiber ekliyorum kremalı çorba gibi oluyor dene misss diyetede çok uygun...
Canım benim nane yağını akşam yatarken 2 damla damlatılır metopolizmayi çalıştırıyor bı denesen bakalım faydasını görürsünüz inşallah bende yapacağım inşallahinatettimolacak özgecim sen profesyonel oldun artik yaz bi liste bana tatlim.
Canim aylardan beri az az gidiyor gram gram.. insallah oyle olur.Bu ay 6lı rakamları gorebilirdim aslinda. Yerimde saydim hep.
Geçmiş olsun..illa ödem yapıyor hastalıklar canımGünaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı günler...
Ben bugün doktora gittim enfeksiyon dan ağrım var sıvı beyz akinti geliyor süt gibi
Enfeksiyon hapı verdi fitil ağrı kesici ilaç
Bu şişkinlik ondan oldu sanırım 300 Gr artidayim
Afiyet olsun canım ne demek ben yapamadım sen yap bari brokoli bitiyor galiba pazarda bulamadım...İnşallah yapacağım çok teşekkür ederim canım benim Harikasın :)
Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim inşallah geçer daha bebek yapacak Mevlam nasıp ederse:)Geçmiş olsun..illa ödem yapıyor hastalıklar canım
Bizim evde vardı k.v.deyi arayim tarifi veririm yapsın :) yeterki yiiyeyim yaparAfiyet olsun canım ne demek ben yapamadım sen yap bari brokoli bitiyor galiba pazarda bulamadım...
Kız yaparsın merak etmeCanım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim inşallah geçer daha bebek yapacak Mevlam nasıp ederse:)
Hayırlısı Allah dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?