Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yine bir gerginlik var üzerimde.Böyle ugrasıpta tatmin edici sonuc goremeyince strese giriyorum sanırım.
Sadece -100gr eksideyim!!
1 ayım bosuna gecmis gibi..
10 subattaki bildirimim
0zlem (77,7/75,5/2,2/%2,83) 1 ayıda gecmis..
Detoksla bu rakamı görmüstüm ama sonraki hafta artidaydim. Sonrada gram gram eksi gordugum icin yada sabit oldugum 1 ay onceki rakamı bile goremedim henüz.

Gunaydiinn,bugun birazcik sabah uykusu verebildim kendime.. okula gecicem birazdan.. sonra da yuzmeyeeee
günaydınnn hadi bakalım cumaya ne olacak...
bilmem ben sevdim biraz bekletiyorum farketmiyor pis boğazlık işte
daha 7 aylık evliyim
ya tam kilo vericekken olmaz ki. doğuma kadar nası olurum
yok merak etme canım havalardanda gecikmiştir belki bahar geliyo ondandır
evet canım bende kahvemi içeyim önce birazdan yeşil çay

sağol değerli bilgilerin için
evet öğlen sebze akşam yoğurt artık benim içinde
kızlar bu gece düne göre biraz daha iyi uyudum öksürüğüm biraz daha azdı bu akşam salonda hoca kangoo jumping yaptıracak merakla bekliyorum inşallah sakatlanmadan gelirim yarına
allah korusun kaptanım hadi bakalım erisin yağlar
Gunaydinlar
Ben de bugün tembelgillerdenim. Kendime izin verdim evden çalışacağım :) cok yoruluyorum kac gündür, biraz uyuyayım dedim. Gidip de bi kahvaltı yapayım :)
günaydın ohh dinlenin bakalım analı oğullu
Günaydınlaaaar :)
günaydın
Gunaydin kizlar
Cumaya az kaldI
yesilcaylarimizi ve sularimizi Bolca tuketelim.
günaydın aklın yolu birrrrrr

neden menülerin sporun çok güzel aslında sabret kırılır elbette direnci

neden menülerin sporun çok güzel aslında sabret kırılır elbette direnci
Özeliklle ilk donem okullar açıldıgından beri ugrasyorum . Sonuc profildedi gibi millet bu surede 30 kilo verip hedeflerine ulasıyor.
insallah canım kırılır

Canım benim vücudunda yumuşaklık varmı bu haftadan sonra eriyecek az gittiğinde önündeki haftada fazla gidiyor

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı günler...
Ben bugün doktora gittim enfeksiyon dan ağrım var sıvı beyz akinti geliyor süt gibi
Enfeksiyon hapı verdi fitil ağrı kesici ilaç
Bu şişkinlik ondan oldu sanırım 300 Gr artidayim

Ay pazara gelmemiş bugün brokoli sinir oldum bugün yapacaktım ..
Canım brokoliyi yıkayıp parçalara bölüp tencereye canım çok az au koyuyorum haşlayıp pişiriyorum sonra tavada 1yk yağda 1yk unu kavurup haşladığım brokoliye 1bardak sut ekliyorum blendırda çekiyorum kıvamına goe birazcık daha sut ekliyorum kaynayınca tuzunu ve karabiber ekliyorum kremalı çorba gibi oluyor dene misss diyetede çok uygun...

inatettimolacak özgecim sen profesyonel oldun artik yaz bi liste bana tatlim.
Canım benim vücudunda yumuşaklık varmı bu haftadan sonra eriyecek az gittiğinde önündeki haftada fazla gidiyor

Canim aylardan beri az az gidiyor gram gram.. insallah oyle olur.Bu ay 6lı rakamları gorebilirdim aslinda. Yerimde saydim hep.

İnşallah yapacağım çok teşekkür ederim canım benim Harikasın :)

inatettimolacak özgecim sen profesyonel oldun artik yaz bi liste bana tatlim.

Canim aylardan beri az az gidiyor gram gram.. insallah oyle olur.Bu ay 6lı rakamları gorebilirdim aslinda. Yerimde saydim hep.
Canım benim nane yağını akşam yatarken 2 damla damlatılır metopolizmayi çalıştırıyor bı denesen bakalım faydasını görürsünüz inşallah bende yapacağım inşallah

Geçmiş olsun..illa ödem yapıyor hastalıklar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…