- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.141
Gardını düşürme.Beslenme şeklinde bir değişiklik yap. Ben diyetisyene giderken diyetisyenim söylemişti bana proteini fazla tükettiğim zaman kilo vermem azalıyor ya da duruyordu. o zaman 3 gün sadece sebze tüketiyordum o zaman birden kilolar gidiyordu. bir de günlük tüketmen gereken kaloriden az alınca kilo verme duruyor. Benim muhtemelen başıma bu hafta o geldi. ara öğün ekledim azar azar gitti yine. Bence menün de biraz değişiklik iyi gelebilir. etsiz sebze dene akşamları.Yine bir gerginlik var üzerimde.Böyle ugrasıpta tatmin edici sonuc goremeyince strese giriyorum sanırım.
Sadece -100gr eksideyim!!
1 ayım bosuna gecmis gibi..
10 subattaki bildirimim
0zlem (77,7/75,5/2,2/%2,83) 1 ayıda gecmis..
Detoksla bu rakamı görmüstüm ama sonraki hafta artidaydim. Sonrada gram gram eksi gordugum icin yada sabit oldugum 1 ay onceki rakamı bile goremedim henüz.
oo ne güzel kv var sende yahuuBizim evde vardı k.v.deyi arayim tarifi veririm yapsın :) yeterki yiiyeyim yapar
Allah razı olsun ondan
Ben diyecektim sen benden çok yaşayacaksın kaptanım..oo ne güzel kv var sende yahuu
rica ederim bilgi paylaşmak içindirsağol değerli bilgilerin için
evet öğlen sebze akşam yoğurt artık benim içinde
Geçmiş olsunGünaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı günler...
Ben bugün doktora gittim enfeksiyon dan ağrım var sıvı beyz akinti geliyor süt gibi
Enfeksiyon hapı verdi fitil ağrı kesici ilaç
Bu şişkinlik ondan oldu sanırım 300 Gr artidayim
Benim duşuncemde aynı şekerim diyette herşeyi kesmek yada bazı gıdaları tuketmek çok yanlış..(hamur işi kızartma şekerli herşey hariç..) ama bulgur pilavı öğlen menuye eklenebilir tabi kısıtlı olarak yada salatanın yanında öğlen yine 3-4kaşık sade makarna olabilir ben bilinçsizce diyet yaptım kiloda vermedim ölüyordum az kalsın yuruyemiyecek hale gelmiştim sonra diyetisyene gittim ara oğunlerimde taze meyva yoğurt herşey var sonra düzeldim sonrada takımımı buldum şukur..Gardını düşürme.Beslenme şeklinde bir değişiklik yap. Ben diyetisyene giderken diyetisyenim söylemişti bana proteini fazla tükettiğim zaman kilo vermem azalıyor ya da duruyordu. o zaman 3 gün sadece sebze tüketiyordum o zaman birden kilolar gidiyordu. bir de günlük tüketmen gereken kaloriden az alınca kilo verme duruyor. Benim muhtemelen başıma bu hafta o geldi. ara öğün ekledim azar azar gitti yine. Bence menün de biraz değişiklik iyi gelebilir. etsiz sebze dene akşamları.
ben brokoli çorbasını yaparken blendırdan çekmiyorum. minnak minnak doğrayıp haşlıyorum. gerisi aynı. birde çorbalara yağ koymadığım için kavurma işlemi yağsız oluyor.Ay pazara gelmemiş bugün brokoli sinir oldumbugün yapacaktım ..
Canım brokoliyi yıkayıp parçalara bölüp tencereye canım çok az au koyuyorum haşlayıp pişiriyorum sonra tavada 1yk yağda 1yk unu kavurup haşladığım brokoliye 1bardak sut ekliyorum blendırda çekiyorum kıvamına gore birazcık daha sut ekliyorum kaynayınca tuzunu ve karabiber ekliyorum kremalı çorba gibi oluyor dene misss diyetede çok uygun...
evet canım aç kalarak, bazı şeyleri keserek olmuyor. Mesela benim kardeşim sabah açma börek poğaça yemediği zaman kilo veremiyor.. ne yaparsa yapsın. tabi ki her sabah değil arada :)Benim duşuncemde aynı şekerim diyette herşeyi kesmek yada bazı gıdaları tuketmek çok yanlış..(hamur işi kızartma şekerli herşey hariç..) ama bulgur pilavı öğlen menuye eklenebilir tabi kısıtlı olarak yada salatanın yanında öğlen yine 3-4kaşık sade makarna olabilir ben bilinçsizce diyet yaptım kiloda vermedim ölüyordum az kalsın yuruyemiyecek hale gelmiştim sonra diyetisyene gittim ara oğunlerimde taze meyva yoğurt herşey var sonra düzeldim sonrada takımımı buldum şukur..
Sağol canım benim kv dem çok iyi ben açmış tokmuş hiç düşünmedim çocuklarımı benden daha iyi bakar Allah razı olsun ondan rabbim herkese nasip etsin inşallahoo ne güzel kv var sende yahuu
Sağol canım benim Allah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Rabbim nasip etsin inşallah yeterki ol desin iki tanesi kalp atışları alınmadi Kürtaj oldum iki kızım var olursa şansımı deneyecegim hayırlısi Allah danKız yaparsın merak etmekolay o iş
Çok iyiyim canım markete gidecek halim yok iki gündür diyorum bi yumurta almadılar bana aldıecam ama sonunda sağol baya iyileştimiyi olda nasıl oldun peki...
bende yumurta çok hemde organik göndereyim..
Dün boş çorbayla geçiştirdim ama o da çıktı malesef. Sonra sevdiğim birşeyi yersem iyi gelir belki diye düşündüm ayvalık tostu yedim onşa durdum tüm gün allahtan almamışım kilo vermişimtatlım çorba içebilirsin sıcak sıcak iyi gelir hem
Geçmiş olsun canım.Çok iyiyim canım markete gidecek halim yok iki gündür diyorum bi yumurta almadılar bana aldıecam ama sonunda sağol baya iyileştim
Dün boş çorbayla geçiştirdim ama o da çıktı malesef. Sonra sevdiğim birşeyi yersem iyi gelir belki diye düşündüm ayvalık tostu yedim onşa durdum tüm gün allahtan almamışım kilo vermişim
bende yağını zeytinyağ kullanıyorum azcık ama..ben brokoli çorbasını yaparken blendırdan çekmiyorum. minnak minnak doğrayıp haşlıyorum. gerisi aynı. birde çorbalara yağ koymadığım için kavurma işlemi yağsız oluyor.
ay ne şanslıymış kardeşinevet canım aç kalarak, bazı şeyleri keserek olmuyor. Mesela benim kardeşim sabah açma börek poğaça yemediği zaman kilo veremiyor.. ne yaparsa yapsın. tabi ki her sabah değil arada :)
hadi iyileşip toplanalım artık yaza az kaldı..Çok iyiyim canım markete gidecek halim yok iki gündür diyorum bi yumurta almadılar bana aldıecam ama sonunda sağol baya iyileştim
Dün boş çorbayla geçiştirdim ama o da çıktı malesef. Sonra sevdiğim birşeyi yersem iyi gelir belki diye düşündüm ayvalık tostu yedim onşa durdum tüm gün allahtan almamışım kilo vermişim
Annem hep aşırı zayıf olmuş.O yüzden 65 kilodayken bana hep lığır lığır olmuşsun. Ben 3çocuktan sonra böyle olmadım falan diyordu. :))ama sende hiç aşırı kilolu olmadınki benim bildiğim kadarı ile annen bizi görse ödü kopar demekki
hiç sorma sinir oluyorum. Bana destek olmak için o da diyete başladı. soruyorum kahvaltıda ne yedin diye? açma diyor banaay ne şanslıymış kardeşin
hahah o zaman sende gidince aynısını de..Annem hep aşırı zayıf olmuş.O yüzden 65 kilodayken bana hep lığır lığır olmuşsun. Ben 3çocuktan sonra böyle olmadım falan diyordu. :))
aaaaaaaaaaaa gelde sinir sistemin bozulmasın şimdihiç sorma sinir oluyorum. Bana destek olmak için o da diyete başladı. soruyorum kahvaltıda ne yedin diye? açma diyor banaaçma börek makarna yiyerek 1 haftada 2 kilo verdi. kızdım 1 hafta benim gibi sağlıklı beslendi 3 kilo aldı.
bende artık ne istersen ye dedim. makarna pilav kilo vermeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?