- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.161
yılmak yok nilgünüm yola devam tatlımaaaaaaaaaaaa gelde sinir sistemin bozulmasın şimdi
ay evlerden ırak hahahah düşünsene ben sebzeye talim o açmaya hayali bile kötüzaten diyetin en zor yanı evdekilere yemek pişirmek akşama eşim patates kızarması ve karnıbahar kızartması istedi gelde üzülme
ama yılmak yokbende tavuk yoğurt yicem
ay kaptanım zaten bu sabahki -800 beni nasıl motive etti anlatamamyılmak yok nilgünüm yola devam tatlım
afiyet olsun canımaaaaaaaaaaaa gelde sinir sistemin bozulmasın şimdi
ay evlerden ırak hahahah düşünsene ben sebzeye talim o açmaya hayali bile kötüzaten diyetin en zor yanı evdekilere yemek pişirmek akşama eşim patates kızarması ve karnıbahar kızartması istedi gelde üzülme
ama yılmak yokbende tavuk yoğurt yicem
Selam kızlar nasılsınız çok özledim burayı girmedim kaç zamandır
Sağol. Sana da afiyet olsunYeşil çayımı yaptım içiyorum unutanlar varsa içsin..
Ne demek canım 1.vazifem takım arkadaşlarımı motive etmek..Sağol. Sana da afiyet olsun
Geçmiş olsun canım...ay benimde var o sorunum çok zor olur..Allah şifa versin canım..Ya kızlar ben yine hastayım taş dusuruyorum nobetten rapor alıp eve geldim yediğimi kusuyoRum o yüzden bastirsin diye karbonhidrat yiyorum şimdi
Geçmiş olsun canım benim sanada k.p.inedemrb 5. Takımın güzel hatunları
Birkaç gündür giremedim İnternete. Regl olacam olamıyorum, davul gibi şiştim. Üstüne de fena bir grip oldum. Kayinpederde kanser şüphesi var. Ailece stresli bir dönemden geçiyoruz. Foruma giremediğim günlerde spor yapamadım. Ama diyete devam, kaçamak da yapmadım. Hatta çok istahsizim diyetten de az yedim. Bu hafta bu cuma çok eksi olmayacak sanırım...
Çok merak ettik seni, nerelerdesin, nasılsın?Selam kızlar nasılsınız çok özledim burayı girmedim kaç zamandır
Geçmiş olsun canım insallah korktugunuz gibi degildirmrb 5. Takımın güzel hatunları
Birkaç gündür giremedim İnternete. Regl olacam olamıyorum, davul gibi şiştim. Üstüne de fena bir grip oldum. Kayinpederde kanser şüphesi var. Ailece stresli bir dönemden geçiyoruz. Foruma giremediğim günlerde spor yapamadım. Ama diyete devam, kaçamak da yapmadım. Hatta çok istahsizim diyetten de az yedim. Bu hafta bu cuma çok eksi olmayacak sanırım...
geçmiş olsun canım benim kp var öyle bir durumu malesef tedavi görüyor şuan mesane kanseri tanısı kondu ama tedavi iyi gidiyor Allaha şükür inşallah sizinkide iyi olur Rabbim acil şifalar versin kp'de bütün hastalaradamrb 5. Takımın güzel hatunları
ayyy senin işinde zor valla vakvakım yakın olsak her akşam yemek getirdim sanaKızlar bugun yine cok yogunum. Uygulamada bi sorun cıktı, ona bakıyoruz hocayla.
Çok merak ettik seni, nerelerdesin, nasılsın?
Geçmiş olsun canım insallah korktugunuz gibi degildir
Ne demek canım 1.vazifem takım arkadaşlarımı motive etmek..
Geçmiş olsun canım. ALLAH şifa versin. Bilirim çok zordur o taş meselesiYa kızlar ben yine hastayım taş dusuruyorum nobetten rapor alıp eve geldim yediğimi kusuyoRum o yüzden bastirsin diye karbonhidrat yiyorum şimdi
ALLAH şifa versin. Hayırlı haberler versin kp'in için de. regl de strestendir canım ya...mrb 5. Takımın güzel hatunları
ALLAH sana da kolaylık versin. Bu halinle uğraşıyorsun karşılığını alırsın inşALLAHKızlar bugun yine cok yogunum. Uygulamada bi sorun cıktı, ona bakıyoruz hocayla.
Bende 16:30'da bitirdim.Belki 7-8 gibi yesil elma ile yogurt yerim.Yemeğim bitti ama menümü birazdan yazayım erkenden yazınca kayboluyor arada kimsede görmüyor...:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?