- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.181
Hayır canım erken yemenin faydasını kaçırırsın o zaman ağzına bir lokma bile atsan leptin hormonu duruyor önemli olan erken yiyip daha lokma bile yemek benden söylemesi canımBende 16:30'da bitirdim.Belki 7-8 gibi yesil elma ile yogurt yerim.
yoğurt bile mi?Hayır canım erken yemenin faydasını kaçırırsın o zaman ağzına bir lokma bile atsan leptin hormonu duruyor önemli olan erken yiyip daha lokma bile yemek benden söylemesi canım
Herşey canım ayran süt bile sadece su ve şekersiz bitki çayları..içilebiliyor leptin yemekten 4saat sonra salgılanıyor 5te yiyince 10 da en yüksek seviyeye çıkıyor birde aç yatınca tavan yapıyor ..sabaha gelsin eksileryoğurt bile mi?
benim leptinlerHerşey canım ayran süt bile sadece su ve şekersiz bitki çayları..içilebiliyor leptin yemekten 4saat sonra salgılanıyor 5te yiyince 10 da en yüksek seviyeye çıkıyor birde aç yatınca tavan yapıyor ..sabaha gelsin eksiler
evet canim negatif hamile değilsinİçinizde bebek düşünen ya da geçmişte çok gebelik testi yapan var mı?
2. Çizgi beyaz görünüyor. Test negatiftir değil mi???
bozuk olabilir mi test negatif tek çizgi pembe pozitif 2 çizgi pembe olunca oluyor beyaz çizgiyi hiç duymadım..İçinizde bebek düşünen ya da geçmişte çok gebelik testi yapan var mı?
2. Çizgi beyaz görünüyor. Test negatiftir değil mi???
ama senin mecburi ne iş yapıyosun canım..benim leptinler
ben ancak 8de yiyebiliyorum aksam yemeğini. artık is yerine aksam yemeğimi götüreceğim demek ki
bak güzel olmuş öğlen yemişsin akşamı hafif tutmuşsun ..Kizlar menumu yaziyim
Sabah
Maydonoz suyu
1 yumurtadan omlet
Yarim kk peynir
2 zeytin
Yesillik
1 dlm ekmek
Ara
1 kucuk elma
3 kucuk galeta
Oglen
1 kepce corba
1 tavuk butu
4 kasik bulgur pilavi
Yogurt
Salata
Ara
3 küçük galeta
1 hurma
Aksam
1 kepce corba
Bamya yemegi
2 lt su
Sagol Nilgunum valla yemek yapma işi zor oluyor ne yalan söyleyeyim. Hem halsizlik hem de bu yoğunlukla yemek yapmaya vaktim kalmıyorayyy senin işinde zor valla vakvakım yakın olsak her akşam yemek getirdim sanakek börek pasta kurabiye bu hamile canı herşeyi istiyodur diye sonrada 100 kilo olurdun
Sağol valla bıktım şu tez derdindenALLAH sana da kolaylık versin. Bu halinle uğraşıyorsun karşılığını alırsın inşALLAH
toz sabun mu canım ..rendelenmiş gibimi bebek kıyafetlerinde kullanmayın demişti bana doktor canım sabun kıyafetlere daha fazla yapışıyormuş.. neden dersen isa nın atopik egzaması oldu 40 günlükken doktor bebe yağlarını toz sabunları yasakladı bunlar etken olur dedi sonra araştırınca dalinin sıvı detarjanı var bebekler için ondan kullandım doktor banyodan sonra gerçek zeytin yağı sür dedi dikkat edince kesildi şükür çocuğun yanakları pul pul olmuştu..Bugün sonunda granül sabun alabildim. Hafta sonu yıkayayım diyorum Umut'un kıyafetlerini. Sonra da hastane çantamı hazırlayayım, bu haftalardan sonra ne olacağı belli olmaz :)
Yaa cidden mi? Evet toz sabun aldım Hacı Şakir 'in. Bana herkes toz sabun önerdi. Yanlış mı yaptım dersin?toz sabun mu canım ..rendelenmiş gibimi bebek kıyafetlerinde kullanmayın demişti bana doktor canım sabun kıyafetlere daha fazla yapışıyormuş.. neden dersen isa nın atopik egzaması oldu 40 günlükken doktor bebe yağlarını toz sabunları yasakladı bunlar etken olur dedi sonra araştırınca dalinin sıvı detarjanı var bebekler için ondan kullandım doktor banyodan sonra gerçek zeytin yağı sür dedi dikkat edince kesildi şükür çocuğun yanakları pul pul olmuştu..
bende kullanmıştım işte herkes iyi dedi doktor kullanma dedi düşününce sabunun kıyafete yapışma özelliği fazla tatlım...Yaa cidden mi? Evet toz sabun aldım Hacı Şakir 'in. Bana herkes toz sabun önerdi. Yanlış mı yaptım dersin?
Hmm kararsız kaldım bak şimdi. Neyse ben bi düşüneyim bakalım, belki de dediğin gibi sıvı deterjan alırım Dalin'in falan.bende kullanmıştım işte herkes iyi dedi doktor kullanma dedi düşününce sabunun kıyafete yapışma özelliği fazla tatlım...
kullanma olmadı sıvı olanlardan her yerde var malesef bebekler çok hassas ..
annemde güzel diye hacı şakirin toz sabunundan yolluyordu bana ist sonra burda geçiremedikte ist bakırköy lepra has. gittik sadece deri hastalıklarına bakıyor oranın tavsiyesi ile geçti
yinede sen bilirsin canım benim başıma geldiği için uyarmak istedim 2mi 3 mü lt dalinin 17 tl idi o zaman şimdi ne kadar bilmiyorum
araştır canım anti alerjik olması önemli şimdiki bebekler alerjiye çok yatkın..Hmm kararsız kaldım bak şimdi. Neyse ben bi düşüneyim bakalım, belki de dediğin gibi sıvı deterjan alırım Dalin'in falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?