- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.201
Normal tabi taze babaanne :) torununla güzel güzel vakit geçir, merak etme buralarıiyi akşamlar kızlar
gündüz uğrayamıyorum bir süre daha gece menümü yazıp kaçıcam sanırım az idare edin beni
diyetimi asla bozmuyorumsadece yürüyüşe çıkamıyorum ama gün boyu hep hareket halindeyim. giyin soyun in çık alışverişe git vs derken hayatımda yapmadığım kadar hareket yapıyorum
ay bekleriz canım seni .. o baya eksi gelirsin inşallahiyi akşamlar kızlar
gündüz uğrayamıyorum bir süre daha gece menümü yazıp kaçıcam sanırım az idare edin beni
diyetimi asla bozmuyorumsadece yürüyüşe çıkamıyorum ama gün boyu hep hareket halindeyim. giyin soyun in çık alışverişe git vs derken hayatımda yapmadığım kadar hareket yapıyorum
menün süper canım bugunde kaslarını dinlendir..şişkinlik olmasınMenüm;
09:30
Yarım avuc kadar kuru yemis ve kuru meyve karısımı
1 kupa süt ile nescafe
13:30
Sütü hazır kefir ile mayalamıstım bundan
4 yk icine 2 kücük kivi ezdim
16:30
2 kase karısık sebze corbası
2 L su
3 b.türk kahvesi
1 kupa kayısılı form cayı
Spor;
8000 adım
Misafir vardı Jillian yapamadım şimdi yapsam diyorumda üşeniyorum sanki..
vayyy menüde güzelll monicim harikasın bu yoğunluktabugünkü menüm
sabah(11:00)
b.peynirli t.b. ekmekli tost
1haşlanmış yumurta
kaşar peynir
3 ince zeytin
2 çeri domates
2 ceviz
1 hurma
1 minik yerli muz
Açık çay
Ara
açık çay
akşam(18:30)
ciğer(unsuz 1 yemek kaşığı z.yağla kavrulmuş)
salata
Ara
1 kupa bitki çayı içicem
içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası:bol hareket
cnm gecen hafta yaptim tek kirmizi cizgi cikmisti beyaz cizgiyi hic duymadimİçinizde bebek düşünen ya da geçmişte çok gebelik testi yapan var mı?
2. Çizgi beyaz görünüyor. Test negatiftir değil mi???
inşallah ödem yapmam da eksi fazla olur,o koşuşturmada ters tepcek diye korkuyorumay bekleriz canım seni .. o baya eksi gelirsin inşallah
bende aynısını dedim testlerde bozuk olabiliyor galiba bozuk denk geldicnm gecen hafta yaptim tek kirmizi cizgi cikmisti beyaz cizgiyi hic duymadim
yok canım bol su iç yapmazsın eminiminşallah ödem yapmam da eksi fazla olur,o koşuşturmada ters tepcek diye korkuyorum
ters tepmez tatlim bunlar guzel telaslarinşallah ödem yapmam da eksi fazla olur,o koşuşturmada ters tepcek diye korkuyorum
kızlar menüm..
06,00 sabah 1 çk çörek otu yağı 1tk elma sirkeli ılık su
8 de kahvaltı 1,5 haş yumurta 2 yk lor 2 zeytin 1 yk acı sos birde buranın yöresel bir otu var onun zeytinyağlı yemeğinden 2 yk kadar yedim akşam kv göndermişti akşam yemedim sabaha bıraktım çok severim..
10,30 ara 1 gün kurusu 1 kuru incir sade türk kahvesi
13,00 öğlen 1 tabak kıymalı kapuska 4 yk yoğurt bir taze soğan
15,00 ara 1 kivi 1 yk lor
17,00 akşam 4 yk yoğurt 1 kivi 1 yk chia 2 hurma tarçın
su 2 lt ılık su
1 fincan 5'i bir arada çay
3 kupa yeşil çay
1 kupa papatya şimdi içicem
spor 40 dk yürüyüş
aslında çok acıktım canım birde evdekilere kızartma yaptım..Cok iyi ya. Boyle yiyince aksam nasi acikmadan duruyon masallah
ya o kadar hoplamaya zıplamayakizlar bu aksam kongoo jumping yaptik helak oldum yaaa amma calori harcatti 30 dk icinde resmen terden sirilsiklam oldum
insallah yarina da guzel sonuc aliriz bu gun wc ye cikamadim ama cumaya gore 100 gr eksideydim 70 altini gormek istiyorum ben yaa
ay geçmiş olsun canım ya Allahtan annen yanındaymış canım dinlen bol bol tekrar çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..Herkese iyi akşamlar, ben bugün sabaha karşı acillik oldum kızlar. İnanılmaz bir kulak ağrısıyla uyanıp hastaneye koştuk, grip, faranjit ve öksürük yetmiyormuş gibi birde orta kulak iltihabı geçiriyormuşum
Beni cuma günü için sabit geçebilir misiniz, ağrıdan sürekli yatıyorum ve artık annem ne yaparsa onu yiyorum. İnşallah haftaya bomba gibi olurum. @morordek @toplight @inatettimolacak
Birkaç gün paylaşım yapamayabilirim, çok moralim bozuk. Hepinize kocaman sevgiler.
Kv ile aran nasıl kız gıybet edemedik ne zamandıraslında çok acıktım canım birde evdekilere kızartma yaptım..burdan sofradan kalktık kv geçtik yarım saat dr gelmişlerdi onlarda sofradaydı çok ısrar ettiler oturun diye yok dedim eve zor attım kendimi hemen kahve yaptım şimdide papatya çayı içiyorum... çok açım ama dayanıyorum leptinimi bozmayayım diye yoksa nasıl zayıflıcaz yok öyle cefa çekmeden sefa sürmek istediğimizi giymek
Cok gecmis olsun canım, umarım iyilesirsin bir an onceHerkese iyi akşamlar, ben bugün sabaha karşı acillik oldum kızlar. İnanılmaz bir kulak ağrısıyla uyanıp hastaneye koştuk, grip, faranjit ve öksürük yetmiyormuş gibi birde orta kulak iltihabı geçiriyormuşum
Beni cuma günü için sabit geçebilir misiniz, ağrıdan sürekli yatıyorum ve artık annem ne yaparsa onu yiyorum. İnşallah haftaya bomba gibi olurum. @morordek @toplight @inatettimolacak
Birkaç gün paylaşım yapamayabilirim, çok moralim bozuk. Hepinize kocaman sevgiler.
aynı aman çenesi durmuyorKv ile aran nasıl kız gıybet edemedik ne zamandır
Cok gecmis olsun canım, umarım iyilesirsin bir an once
Kiz noldu bi surpriz mi var,ne kadar eksi gördün de bakemHeeee heyyyyttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?