- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.261
Sağol ALLAH razı olsun kardeşim.Geçmiş olsun canım benim Rabbim sifani versin inşallah..
Gorumcemdede senin hastalığından var ilaç tedavisi görüyor epilepsi hastalarının ilacından verdi doktor ağrıları geçti çok şükür bakalım tedavi bitince ne olur inşallah devam etmez
Tekrar geçmiş olsun canım benimSağol ALLAH razı olsun kardeşim.
Böyle bir tedaviden haberim hiç olmadı. Bu rahatsızlıkla birlikte eşlik eden rahatsızlıklar var. Bana onlar ile ilgili ilaçlar verildi ama yan etki yaptığı için kullanamıyorum. Kullanabildiklerim kas gevşetici ağrı kesici onlarda bir işe yaramıyor. En son akupunktur iyi geliyor dediler ama işyerim biraz problemli. Servisi kaçırdığım zaman da toplu taşıma ile gidebileceğim bir yerde değil. günlük rapor da vermiyorlar tedavi sürecinde. Çekiyorum bakalım. Havalar iyi olunca hastalıkla ilgili bir sıkıntım olmuyor. 1 haftadır havalar bozuk bende bozuğum
Sağol canım ALLAH razı olsun :)Tekrar geçmiş olsun canım benim
Rabbimden dilerim inşallah sifani versin
GEçmiş olsun :)günaydın kızlarr
geçmeyen idrar yolları enf. için doktora gittim sabah.
böbreklerde de bişey yok Allah'a şükür.ama hala şikayetlerim geçmedi
oo süper yaa . ama sonucu hakediyosun bence canım maşallah
darısı başımıza
sağol kaptan . yaşlılık işte sıcakları bekliyorumcnm sorma bende ilk defa duydum japonlarda çok yapılıyormuş
canım geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın tatlım
Sağol ALLAH razı olsun kardeşim.
Böyle bir tedaviden haberim hiç olmadı. Bu rahatsızlıkla birlikte eşlik eden rahatsızlıklar var. Bana onlar ile ilgili ilaçlar verildi ama yan etki yaptığı için kullanamıyorum. Kullanabildiklerim kas gevşetici ağrı kesici onlarda bir işe yaramıyor. En son akupunktur iyi geliyor dediler ama işyerim biraz problemli. Servisi kaçırdığım zaman da toplu taşıma ile gidebileceğim bir yerde değil. günlük rapor da vermiyorlar tedavi sürecinde. Çekiyorum bakalım. Havalar iyi olunca hastalıkla ilgili bir sıkıntım olmuyor. 1 haftadır havalar bozuk bende bozuğum
sağol canım yaa.. 5. takım olarak sağlam kimse kaldı mı? herkeste bir rahatsızlık. ALLAH hepimize şifa versin.geçmiş olsun canım. şu havalar güzelleşse de bi kendimize gelsek toptan
Ay Allah'ım uykulara doyamıyorum kahvaltıdan sonra kızımı okula eşimi işe gönderdim oğlumun yanına yattım yeni uyandık oğluşumla... Ay her yerim dokuluyor havalarmı bizi böyle yapıyor..
4 ay once diyetisyen olcum yapmisti yarin gidim oraya bidaha olcum yaptirim. Bakalım nekadar azalmis yag oranım?Merhabalar kızlar,nilsub nilgüncüm tebrik ederim kuzum, sen kaçla izne ayrılmıştın??
0zlem canım sende süper gidiyosun, o kadar spora yağın azalıyodur ve haliyle de kas kütlen artıyodur, ölçüm yapıodun sanki sen, sıkılaşma bariz bellidir diye düşünüyorum, çokta takılma kg'a. bi de bi arkadaş yazmış kalori sayımını, fatsecret ya da o tarz bi uygulamaya yazsana kaç kaloriymiş? 1000'in altında alıosan vücut korumadan çıkamyo o nedenle de veremiyo olabilirsin.
Bende öyleyim bu aralar tatlım. Uyumaktan belim ağrıyor. :)))Ay Allah'ım uykulara doyamıyorum kahvaltıdan sonra kızımı okula eşimi işe gönderdim oğlumun yanına yattım yeni uyandık oğluşumla... Ay her yerim dokuluyor havalarmı bizi böyle yapıyor..
Benim yağ, kas, su ölçer tartım var onu aldığımda araştırmıştım. Vucuttan küçük bir akım geçiriyormuş. O akımın yağdan kastan geçim hızı farklı farklı oluyormuş böyle anlıyorlarmış.Ama hastanede ki aynı mantık mı bilemedim.4 ay once diyetisyen olcum yapmisti yarin gidim oraya bidaha olcum yaptirim. Bakalım nekadar azalmis yag oranım?
Sizce gercekcimidir bu olcum cihazları?
4 ay once diyetisyen olcum yapmisti yarin gidim oraya bidaha olcum yaptirim. Bakalım nekadar azalmis yag oranım?
Sizce gercekcimidir bu olcum cihazları?
Sağol tatlım. İdare ediyorum. Bir bıkkınlıkbir sıkkınlık var üzerimde..ebrusonmez kuzum nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?