Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol ALLAH razı olsun kardeşim.
Böyle bir tedaviden haberim hiç olmadı. Bu rahatsızlıkla birlikte eşlik eden rahatsızlıklar var. Bana onlar ile ilgili ilaçlar verildi ama yan etki yaptığı için kullanamıyorum. Kullanabildiklerim kas gevşetici ağrı kesici onlarda bir işe yaramıyor. En son akupunktur iyi geliyor dediler ama işyerim biraz problemli. Servisi kaçırdığım zaman da toplu taşıma ile gidebileceğim bir yerde değil. günlük rapor da vermiyorlar tedavi sürecinde. Çekiyorum bakalım. Havalar iyi olunca hastalıkla ilgili bir sıkıntım olmuyor. 1 haftadır havalar bozuk bende bozuğum

Tekrar geçmiş olsun canım benim
Rabbimden dilerim inşallah sifani versin

günaydın kızlarr
geçmeyen idrar yolları enf. için doktora gittim sabah.
böbreklerde de bişey yok Allah'a şükür.ama hala şikayetlerim geçmedi

Sabah sabah bombayı patlatayım....
-1.100 hahaha
Eki Görüntüle 1968325
Cuma 79.9 dum

oo süper yaa . ama sonucu hakediyosun bence canım maşallah
darısı başımıza

GEçmiş olsun :)

geçmiş olsun canım. şu havalar güzelleşse de bi kendimize gelsek toptan

Ay Allah'ım uykulara doyamıyorum kahvaltıdan sonra kızımı okula eşimi işe gönderdim oğlumun yanına yattım yeni uyandık oğluşumla... Ay her yerim dokuluyor havalarmı bizi böyle yapıyor..

Merhabalar kızlar, nilsub nilgüncüm tebrik ederim kuzum, sen kaçla izne ayrılmıştın??

0zlem canım sende süper gidiyosun, o kadar spora yağın azalıyodur ve haliyle de kas kütlen artıyodur, ölçüm yapıodun sanki sen, sıkılaşma bariz bellidir diye düşünüyorum, çokta takılma kg'a. bi de bi arkadaş yazmış kalori sayımını, fatsecret ya da o tarz bi uygulamaya yazsana kaç kaloriymiş? 1000'in altında alıosan vücut korumadan çıkamyo o nedenle de veremiyo olabilirsin.

geçmiş olsun canım. şu havalar güzelleşse de bi kendimize gelsek toptan
sağol canım yaa.. 5. takım olarak sağlam kimse kaldı mı? herkeste bir rahatsızlık. ALLAH hepimize şifa versin.

Ay Allah'ım uykulara doyamıyorum kahvaltıdan sonra kızımı okula eşimi işe gönderdim oğlumun yanına yattım yeni uyandık oğluşumla... Ay her yerim dokuluyor havalarmı bizi böyle yapıyor..

bizi bu havalar mahvetti.
Bahar yorgunluğu

wendy @Iydnzp nilsub ve diger arkadaslar Cevaplarınız icin motivasyonunuz icin tesekkur ederim. wendy Her ay duzenli olcmuyorum ama ekim ayinda gobek cevrem 114 cm uzeriydi simdi 97 cm :) 7 aylik hamileler gibi gobisim cikiyordu.
ister istemez insan kafasina takiyor surekli aklimda tarti var.. Strese girdim ozellikle kac gundur kendimi cok sinirli hissediyorum.
Yarından sonra daha dikkatli olcam beslenme konusunda bide 6 ogun beslenerek deneyim kendimi.
ilk defa diyet yapan bir insan degilim zaten daha oncede cok kilo verdim aldım verdim aldım.Bu yuzdende zor gidiyordur belki.Bunun uzerine Insulin direnci,vitamin eksikligi,kabızlık,stres eklenince daha zor oluyordur.Boyle telkin etmeye calisyorum bazen kendimi.

4 ay once diyetisyen olcum yapmisti yarin gidim oraya bidaha olcum yaptirim. Bakalım nekadar azalmis yag oranım?
Sizce gercekcimidir bu olcum cihazları?

Bende öyleyim bu aralar tatlım. Uyumaktan belim ağrıyor. :)))
Havalardan olsa gerek. Evde sıkılıyorum, dışarı da çıkamıyorum dün yağmur yağıyordu bugun kar.. Seviyom ama bu kadarı yeterli..

4 ay once diyetisyen olcum yapmisti yarin gidim oraya bidaha olcum yaptirim. Bakalım nekadar azalmis yag oranım?
Benim yağ, kas, su ölçer tartım var onu aldığımda araştırmıştım. Vucuttan küçük bir akım geçiriyormuş. O akımın yağdan kastan geçim hızı farklı farklı oluyormuş böyle anlıyorlarmış.Ama hastanede ki aynı mantık mı bilemedim.

bence doğrudur canım, bi git bakalım ne olmuş, motivenin devamlılığını sağlar en azından. bende zamanında bi takılmıştım 62'de, vitamin alır almaz 60'a düştüm mesela, o da çok etkiliyo, bi alsam olmaz mı?? hiç olmadı git elevit al eczaneden, bissürü vitamin var içinde. çok spor yapıosun, kilo vermediğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…