Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ya ben dün sancilardan kıvranıyordum hiç giremedim ben yarın artı cikabilirim diyet spor falan hakgetire artık bundan sonra dikkat edicem bugün sanki daha iyiyim :/
Kv'sini seven bi Ebru var sanırım :)
Bir de ben varım :)
Sabah sabah bombayı patlatayım....
-1.100 hahaha
Eki Görüntüle 1968325
Cuma 79.9 dum
Harikasın canim ya tebrik ederim

Ayy geçmiş olsun cnm ya

4 ay once diyetisyen olcum yapmisti yarin gidim oraya bidaha olcum yaptirim. Bakalım nekadar azalmis yag oranım?
Sizce gercekcimidir bu olcum cihazları?
Doğru tatlim ya zaten ona göre falan diyet listesi veriyorlar

bende öyleyim yaa, havalar geri soğudu motivem gitti az daha ısınsa da kendime gelsem..
De mi ya artık ısınsın havalar. Bol bol yürüyüş yapalım.Güneşin altında nehir kenarında piknikler yapalım. Yeşil yeşil ağaçalar çiçek açsın.. Ohh miss..Düşününce bile bi mutluluk geldi.

geçmiş olsun tatlım

Rica ederim tatlım. Yeter ki kilo verelim. Moral bozmak yok. Diyet denen şey gerçekten motivasyon ve moral işliyor. İrade ardından geliyor. O yüzden burada değil miyiz hepimiz.

4 ay once diyetisyen olcum yapmisti yarin gidim oraya bidaha olcum yaptirim. Bakalım ne kadar azalmış yağ oranım?
Sizce gercekcimidir bu olcum cihazları?
ben öyle olduğunu düşünüyorum. Daha önce düzenli diyetisyene gitmiş biri olarak. Bazı haftalar kilom +100gr çıkarken -800 yağ gösterirdi. Ben bedenimin inceldiğini kıyafetlerimden anlardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…