- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #240.341
vayy jessica yaptın demekkkSabah(öğlen)
Domatesli yumurta
1dlm tb ekmek
4siyah zeytin
1kk peynir
1 domates
Ara
Orta türk kahvesi
Aksam
1 kepce tarhana
3kaşık et yemeği
Yarım yk pilav
1 haslanmıs yumurta beyazı
1 yk yogurt
1 dilim ruseymli ekmek
1.5 litre su
21dk Jessica
11 dk squat
hoş geldin aramıza ben nilgünhedef38beden yerlerden yer beğen durumunuz var demek ki, şanslısınız Ben Merkezdeydim (Zaten ilçede yapamam sanki) ama burhaniyeyi de beğeniyorum balıkesir ilçelerinden -hastanesi filan var en azından. Ama eğer böyle bir lüksünüz varsa aydın Nazilliyi de bir düşünün derim. Siz şimdi nerdesiniz neden taşınmayı düşünüyorsunuz peki?
@morordek canim teşekkürler listeye eklediğin için. Bilendim baya
Ne detoksu yapmıştı Özlem?
aaaaa yavaş geçte takılıp düşmenilsub Ayy şükür geldin kime satasacam bilemedim yokluğunda sporlara verdim kendimi geçecem seni az kaldı
ay hoşbuldum şükür kavuşturana telin camı çatladı diye telin netinden de giremedim ne yaptı bunlar diye merak ettim haber yolladım akşam size
hedef38beden yerlerden yer beğen durumunuz var demek ki, şanslısınız Ben Merkezdeydim (Zaten ilçede yapamam sanki) ama burhaniyeyi de beğeniyorum balıkesir ilçelerinden -hastanesi filan var en azından. Ama eğer böyle bir lüksünüz varsa aydın Nazilliyi de bir düşünün derim. Siz şimdi nerdesiniz neden taşınmayı düşünüyorsunuz peki?
Evet böyle bir şansımız var ama seçenek çok olunca da insan şaşırıyormuş.
Eşimle beraber home ofis çalışma imkanımız oluştu. Evde çalışma şansımız olunca da yer seçmek bize kalıyor ama işte daha kararsızız.
Burhaniye'yi not aldım ben güzelce bir araştırayım.
Nazilli'de deniz yok diye biliyorum.
Deniz ve yeşilliğin bol olduğu bir yer olması önceliğimiz.
Çok teşekkür ettim
yettim anacımmmm naber kızlar geçmişe süzülüp geliyorum
ay çıldırmak üzereydim dün sabahtan beri bakım var dediler bölgesel sorun var dediler delirtiler beni akişam feyzayı aradım kızlara yaz sana zahmet dedim yazdım dedi sağolsun
manyak bunlar yahu ben vodafone netin sınırsız netini kullanıyoruz evde onunda alt yapı sağlayıcısı ttnetmiş arıyorum vodafonu ttnetten bir bilgi gelmedi bize daha diye ttneti ara bakım var diye her yeri aradım neyse sonunda geldi akşam üstüHoşgeldin canım, gözlerimiz yollarda kaldı. Düzeldi mi internetin?
Sen yemişsindır 2 gündür pasta börek internetim yok ayağına yedin homiligirtlak demi hadi hadi itiraf etaaaaa yavaş geçte takılıp düşmegördüm jessica falan pasta ya pasta
Canım Umay Villa'nın detoksunu yaptım. Cok agir bir detoks azda olsa yag,tuz hic birsey yok.
Sen yemişsindır 2 gündür pasta börek internetim yok ayağına yedin homiligirtlak demi hadi hadi itiraf etaaaaa yavaş geçte takılıp düşmegördüm jessica falan pasta ya pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?