- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.501
Benim sizin kesin tecrübelerinize rağmen yine de umudum var(dı). Şu zamana kadar.Mahmut'tan hevesini aldın tabi. Böyle olacağı belliydi, diğer spor aletleri gibi odanın köşesinde tozlanacak Mahmut da
sende mi bürütüsBenim sizin kesin tecrübelerinize rağmen yine de umudum var(dı). Şu zamana kadar.
ya gerçekten yoruluyorum canım sabah akşam hayvanlar koca ev iki çocuk birde bahçe kaç gündür pertim inankiBenim sizin kesin tecrübelerinize rağmen yine de umudum var(dı). Şu zamana kadar.
Ooooo süpersin, yapamadın sanmıştım ama maşallah hiç aksatmıyorsun.45 dk yürüyüş yapıldı güzel
Canım 'carven S' diye bir kekik şurubu var onu denesene. Ben kids ini çocuklara kullanıyorum öksürdüklerinde 2 günde kesiyor ama yetişkinler için olanını ne kadar keser bilemiyorum.iyi akşamlar
tüm gün dışarıdaydım avm de yürüdüm bol bol
öksürük de bi geçmedi boğulacak gibi oluyorum bazen
fancynancy canım aslında saatlerce yürüdüm ama duraklamaları fazla fazla çıkarıp yazıcam
yürüyüş:45 dakika
sağol canım rabbim hepimizin evlatlarını korusun
ay geberiyorum canım yaaa bugunde dengesiz yedimbahçede olunca akşama kadar neyse artık bitti yarından itibaren evdeyim
ay çok şaşırdık
Demiştik ınanmadınBenim sizin kesin tecrübelerinize rağmen yine de umudum var(dı). Şu zamana kadar.
Aminnnnnayy imdatt
fena uykum var yatamıyorummmçünkü içmem gereken 500 milim daha suyum ve öksürük için hatmi çiçeği çayım var şu anda da içtiğim enginar suyum
dün akşam gardıropu olduğu gibi indirdim temizliyip ayıklayıp yerleşeceğim diye,yapmayıp bugüne erteledim bugünde içimden gelmedi dışarıya kaçtımkaldı yarına,yatak odam savaş alanı gibi
moniii Allah seni incecik etsin hemii
Evet bu kg dan vucut uzundır dusmedıgınden inmek ıstemıyorOoooo süpersin, yapamadın sanmıştım ama maşallah hiç aksatmıyorsun.
Yok yok yaptımmSpora vaktin kalmadı o zaman canım.
Atmıştın da dogada bır foto koysaydın demek ıstedımkıskandım
kız ben sana resim atmıştım ya unuttun mu
Ay kıyamam, yok yok bende değilsende mi bürütüs
Sankı eliptikten sonra degıstı yenı bır hayatı oldu sankıya gerçekten yoruluyorum canım sabah akşam hayvanlar koca ev iki çocuk birde bahçe kaç gündür pertim inanki
Gerı adım atma kıyAy kıyamam, yok yok bende değil
Sende haklısın şekerim, toprakla uğraşmakta spordan sayılır. Gerçekten diyorum kız, kolay değil yani.ya gerçekten yoruluyorum canım sabah akşam hayvanlar koca ev iki çocuk birde bahçe kaç gündür pertim inanki
yok canım ya bahçeyi kv de yapıyordu bu sene kalp rahatsızlığı var yapamıyor o yüzden çok vaktimi aldı biliyosun gün içinde hep evde oluyordum 10 gündür bahçedeydim ama bitirdik artıkSankı eliptikten sonra degıstı yenı bır hayatı oldu sankı
Onceden de boyleydı zaten
Demiştik ınanmadın
Camasır kurutmak için de kullanamaz ki onu
hahah sanki senin paranı harcadımGerı adım atma kıy
Dedık kullanmayaksın alma dıye
Israf yanı
İnsan o yoğunlukta kılo verır heeeeyok canım ya bahçeyi kv de yapıyordu bu sene kalp rahatsızlığı var yapamıyor o yüzden çok vaktimi aldı biliyosun gün içinde hep evde oluyordum 10 gündür bahçedeydim ama bitirdik artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?