- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.521
hatırlamıyorum demiyodaAtmıştın da dogada bır foto koysaydın demek ıstedım
hahah sanki senin paranı harcadım
tabi eşim habire çay demleyip ızgara yapıyo tost yapıyo anammm bi görsen tatlı alıyo cola getiriyoİnsan o yoğunlukta kılo verır heeee
alemsin
Dil de pabuc kadar heee
Eniştenin parası benım param sayılırrr
Ben goruntu kaydeden bır hafızaya sahıbımhatırlamıyorum demiyoda
Yaparsın sen canım, o da çok kötü ya, takılıp kalmak yani.Evet bu kg dan vucut uzundır dusmedıgınden inmek ıstemıyor
Dıretecek bellı ama ben de dırencem 65 e az kaldı
koca totomu gören unutamıyo zatiiiiBen goruntu kaydeden bır hafızaya sahıbım
Odada oturuyorsun
Üzerinde ev kıyafetı var
Güzel de bır yuz
Ust kısmın ince
Allt kısmın yanı basenlerın var
Yeter mi devam edeyım mı
Külliyen zarar yaaaalemsin
Bilimsel acıklaması mantıklıYaparsın sen canım, o da çok kötü ya, takılıp kalmak yani.
Sen de sevmezsın zatentabi eşim habire çay demleyip ızgara yapıyo tost yapıyo anammm bi görsen tatlı alıyo cola getiriyo
ay olmaz eşime bişey dediğim zaman hemen olsun isterim söylenmeye başlayınca oda hemen sen ne istedin de olmadı hatun der sakinleştirir beni hemen yapar sağolsun koşu bandıdamı alsamKülliyen zarar yaaa
Bır spor salonu ac işlet zararı cıkart barı
Ay napim kız, işi başından aşkın baksana. İki çocuk, koca, ev işi, hayvanların bakımı, birde toprağı ek biç. Anammm. Bu hafta fazla yüklenmeyelim kızaGerı adım atma kıy
Dedık kullanmayaksın alma dıye
Israf yanı
hımmm bak ne güzel yazmışsın ağzın bal yesin şekerim yarından itibaren menüde yazıcam azcık hırpala benide salmayayım menü işini sana zahmet datlumAy napim kız, işi başından aşkın baksana. İki çocuk, koca, ev işi, hayvanların bakımı, birde toprağı ek biç. Anammm. Bu hafta fazla yüklenmeyelim kıza
Zıhnı sınır bır hafızam varBen goruntu kaydeden bır hafızaya sahıbım
Odada oturuyorsun
Üzerinde ev kıyafetı var
Güzel de bır yuz
Ust kısmın ince
Allt kısmın yanı basenlerın var
Yeter mi devam edeyım mı
geçmiş sayfalardan fotoyumu buldum bacım ne ettinZıhnı sınır bır hafızam var
Elınde tulumlu bır bebek
Alt kısmında grı esofman altı
Yatagın ucunda oturuyorsun
Örtü krem beyaz rengınde
Yeter mii
10. Yılınız kutlu olsunnnn, daha nice yıldönümleriniz olur inşallah canım.Cuma günü 10. Yılımız
İnş nice 10 yıllar görürüz
65 olamadım ama 6 lı rakamları gordum en azından
Kurutma makınası alay olmaz eşime bişey dediğim zaman hemen olsun isterim söylenmeye başlayınca oda hemen sen ne istedin de olmadı hatun der sakinleştirir beni hemen yapar sağolsun koşu bandıdamı alsamonun üstüne çamaşırda asılır
Tesekkur ederımmmmmm10. Yılınız kutlu olsunnnn, daha nice yıldönümleriniz olur inşallah canım.
bu sibelcik benim kafamı karıştırıyor bak şimdi sen yazınca düşündüm,kıymalı ve etli yemek ayrı şeyler mi?
dün whatsapptan hatuna bakliyat öğünümüzde aynı miktarda bulgur pilavı yiyebiliyormuyuz diye yazdım,cevabı:hayır
hayallerimi yıktı
bende yarın başlasam diyorum temizliğe
aminnn cümlemiz incecik olalım inşallah
benimde bir dünya yıkancak ayıklancak şeyim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?