Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Külliyen zarar yaaa
Bır spor salonu ac işlet zararı cıkart barı
ay olmaz eşime bişey dediğim zaman hemen olsun isterim söylenmeye başlayınca oda hemen sen ne istedin de olmadı hatun der sakinleştirir beni hemen yapar sağolsun koşu bandıdamı alsam onun üstüne çamaşırda asılır

Ay napim kız, işi başından aşkın baksana. İki çocuk, koca, ev işi, hayvanların bakımı, birde toprağı ek biç. Anammm. Bu hafta fazla yüklenmeyelim kıza
hımmm bak ne güzel yazmışsın ağzın bal yesin şekerim yarından itibaren menüde yazıcam azcık hırpala benide salmayayım menü işini sana zahmet datlum

Ben goruntu kaydeden bır hafızaya sahıbım
Odada oturuyorsun
Üzerinde ev kıyafetı var
Güzel de bır yuz
Ust kısmın ince
Allt kısmın yanı basenlerın var
Yeter mi devam edeyım mı
Zıhnı sınır bır hafızam var
Elınde tulumlu bır bebek
Alt kısmında grı esofman altı
Yatagın ucunda oturuyorsun
Örtü krem beyaz rengınde
Yeter mii

Kurutma makınası al
Olmazsa onu step yapmak için kullanırsın
Cekırge gıbı ustune zıplayarak step yaptıgını hayal ettım
Kahkaha attımmmmm

Kız bakliyatı sana proteine değişim olarak yazıyor pilavda neymiş kızzzzzz yok öyle bir şey zamanında yedik tadını biliyoruz ve uzun bir müddet ihtiyacımız yok o tür şeylere
İncecik olduğunu hayal et yazın ne kadar hafiflemiş olacağımızı düşün Emin ol hiç bir yemekte o zevki bulamayız
bende yarın başlasam diyorum temizliğe

Ramazanda oruçluyken çok zor olur diye hep Ramazandan hemen önce hallediyorum ki bari sonra günlük yaparsam Bayram temizliği de daha kolay oluyor o zaman Tül, perde, koltuk hatta duvarlarda var sırada :)
Gerçi ben Bayramda ayağı yanmış kedi gibi gezdiğimden pek bana gelen olmuyor olamıyor daha doğrusu ama olsun ya aniden gelen olursa
Hepimize kolay gelsin o zaman ne diyelim

aminnn cümlemiz incecik olalım inşallah
benimde bir dünya yıkancak ayıklancak şeyim var

Hallederiz Ayşem kilo işinide çamaşır işinide
Şu günler bir geçsede salı olsa bir an önce Ufak çocuklar gibi resmen gün sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…