Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi geceler kizlar
Kahvaltim
1 kupa tarcinli sut
4 parca peynr

Ogle
1 kabak 2 havuc sote uzerine yogurt
2 buyuk galeta

Ara 1 avuc yer fistigi

Aksam
1 kase kuru fasulye
1 kase tavuklu salata

2.5 lt su
2 fincan yesilcay

İnşallah. Kilo vermekle de bitmiyor, 1 yılda koruyacağı ha. Oooff offf

ay çok sabırlı çok mu uslu olacak yoksa paşamız inşALLAH
Ayyy keşke öyle olsaaaa
Monicim gelinine sorsana minnak icerideyken huyu suyu nasılmış? Benimki geceleri tekmelere bi başlıyor, sabaha kadar yani maşallah. Korkuyorum bu cocuk gececi mi olacak diye
Yok yok, diyorum onun keyfi yerinde şekerim. Aman çıkınca şimdi bir dünya iş diyordur herhalde Umutçuğumuz. 5. takım olarak dört gözle beklememize rağmen naza mı çekiyor kendini acabaaa
Bu kadar kişi beklediği için iyice naz yapıyor herhalde kız olsa adını Nazlı koysam olurmus
Benim sizin kesin tecrübelerinize rağmen yine de umudum var(dı). Şu zamana kadar.
Hayallerini yıkmak istemezdik ama bu Nilgün böyle maalesef
Cuma günü 10. Yılımız
İnş nice 10 yıllar görürüz
65 olamadım ama 6 lı rakamları gordum en azından
Nice 10 yıllara serveyimmmm
Bilimsel acıklaması mantıklı
Vucut en cok kaldıgı kg a donmeye calışırmış
Ben 2 yıldır 70 cıvarındayım
Hamılelıklerden dolayı
Dusup o kg korumak lazım kı tekrar almıyalım
Umarım hamilelikten sonra vücudum hafıza kaybına uğramaz da en çok kaldığı kiloyu hatırlar hemen inerim 60'lara
hep sizin işiniz o vak vakla senin bırak kızları benim bilinç altımı bile işlediniz kilo vermez diye diyet yapamıyorum sizin yüzünüzden
Hah buyur burdan yak, kendi iradesizligini de bize yıktı kuymakları biz zorla yedirmedik sana, hatırlatırım

bak ben ne dedim msj hep olumsuz kelimeler cümleler olumsuz msj gönderiyo bunlar benim beynime ajanmısınız kızım siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…