- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.561
Kız ben daha kimsecikle orti olamadım henüz, biz rakibiz NilgüncüğümleOrtın bıle ARADA diyor gerısını sen düşün
Hahaha sende çok fenasın şekerim yaaa, hep yoklıycam seni, her güüünnn tekmil isticem tamam mıaaaa senin her lafında gaf anacım şu serveye laf vermesene
senin gibi rakip düşman başına anacımKız ben daha kimsecikle orti olamadım henüz, biz rakibiz Nilgüncüğümle
tamam aaaa gör bak incecik olcam çatlasın bunlardaHahaha sende çok fenasın şekerim yaaa, hep yoklıycam seni, her güüünnn tekmil isticem tamam mı
İnşallah. Kilo vermekle de bitmiyor, 1 yılda koruyacağı ha. Oooff offfHücrenın formu en uzun o kg da kaldıgından
Ortım daha ıyı sey ettırırrrr @inatettimolacak
Gercekten dogru
Bak 6 lı rakamları gordum ama ısrarla 70-72 yı yokluyor
Yenı ıstedıgımız kıloyu 1 yıl korursak sorun kalmaz
Koruma evresınde de burada oluruz ınş
Gaf degıl bılıncaltı sekerım empıze edılendendır
Hemen ortısonı harcadı yaaaa
hep sizin işiniz o vak vakla seninbırak kızları benim bilinç altımı bile işlediniz kilo vermez diye diyet yapamıyorum sizin yüzünüzden
Ayyy keşke öyle olsaaaaay çok sabırlı çok mu uslu olacak yoksa paşamız inşALLAH
Monicim gelinine sorsana minnak icerideyken huyu suyu nasılmış? Benimki geceleri tekmelere bi başlıyor, sabaha kadar yani maşallah. Korkuyorum bu cocuk gececi mi olacak diyeinşallah aminn
bizimkisi annesinin canına okuyor
bende hastalık bulaştırmayayım diye gidemediğimden yardımcı olamıyorum sadece dış alışverişlerini ve yemeklerini yapıp yolluyorum
ayy çok özledim huysuz minnağımı
Bu kadar kişi beklediği için iyice naz yapıyor herhaldeYok yok, diyorum onun keyfi yerinde şekerim. Aman çıkınca şimdi bir dünya iş diyordur herhalde Umutçuğumuz. 5. takım olarak dört gözle beklememize rağmen naza mı çekiyor kendini acabaaa
Hayallerini yıkmak istemezdik ama bu Nilgün böyle maalesefBenim sizin kesin tecrübelerinize rağmen yine de umudum var(dı). Şu zamana kadar.
Nice 10 yıllara serveyimmmmCuma günü 10. Yılımız
İnş nice 10 yıllar görürüz
65 olamadım ama 6 lı rakamları gordum en azından
Umarım hamilelikten sonra vücudum hafıza kaybına uğramaz da en çok kaldığı kiloyu hatırlar hemen inerim 60'laraBilimsel acıklaması mantıklı
Vucut en cok kaldıgı kg a donmeye calışırmış
Ben 2 yıldır 70 cıvarındayım
Hamılelıklerden dolayı
Dusup o kg korumak lazım kı tekrar almıyalım
Hah buyur burdan yak, kendi iradesizligini de bize yıktıhep sizin işiniz o vak vakla seninbırak kızları benim bilinç altımı bile işlediniz kilo vermez diye diyet yapamıyorum sizin yüzünüzden
Ama bu hafta geçcem galiba ben senitamam aaaa gör bak incecik olcam çatlasın bunlardaaynı kilodayız yarışmak zevkli olacak
Canim korumadan olmuyor sma en zoru da korumak.ben gecen yil 78 den 68 e dustum 2 ayda 5 ay içinde tekrar basa döndümİnşallah. Kilo vermekle de bitmiyor, 1 yılda koruyacağı ha. Oooff offf
Aaaahhhh çöktüm resmen.Canim korumadan olmuyor sma en zoru da korumak.ben gecen yil 78 den 68 e dustum 2 ayda 5 ay içinde tekrar basa döndüm
yag hucreleri 6 aydan once kuculmuyormus
ay sorma bu hafta bakalım neler olacakAma bu hafta geçcem galiba ben senihahahaaa
Dogada kullancan tezgahta degıltezgahı kaplar bee kocaman bişeydaha yaratıcı fikirler bul ziyan olmasın kullanayım bari
Aynen o forma donmek ıstıyormusssAaaahhhh çöktüm resmen.
bak ben ne dedim msj hep olumsuz kelimeler cümleler olumsuz msj gönderiyo bunlar benim beynime ajanmısınız kızım sizAyyy keşke öyle olsaaaa
Monicim gelinine sorsana minnak icerideyken huyu suyu nasılmış? Benimki geceleri tekmelere bi başlıyor, sabaha kadar yani maşallah. Korkuyorum bu cocuk gececi mi olacak diye
Bu kadar kişi beklediği için iyice naz yapıyor herhaldekız olsa adını Nazlı koysam olurmus
Hayallerini yıkmak istemezdik ama bu Nilgün böyle maalesef
Nice 10 yıllara serveyimmmm
Umarım hamilelikten sonra vücudum hafıza kaybına uğramaz da en çok kaldığı kiloyu hatırlar hemen inerim 60'lara
Hah buyur burdan yak, kendi iradesizligini de bize yıktıkuymakları biz zorla yedirmedik sana, hatırlatırım
Yahuu senin beynin de o kadar cümlenin içinden cımbızla mı çekip alıyorbak ben ne dedim msj hep olumsuz kelimeler cümleler olumsuz msj gönderiyo bunlar benim beynime ajanmısınız kızım siz
yok sizin özel bi yönteminiz var galiba kelimelere sifremi koyup yolluyonuz beynime acabaYahuu senin beynin de o kadar cümlenin içinden cımbızla mı çekip alıyor
Azcık beynine söz geçir
He Nilgünüm he o kadar kiloyu sana biz aldırdıkyok sizin özel bi yönteminiz var galiba kelimelere sifremi koyup yolluyonuz beynime acaba
bende kim suçlu diyodum sizmizşiniz meğerrrHe Nilgünüm he o kadar kiloyu sana biz aldırdık
Oldu mu rahatladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?